Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • cazare cu pensiune completa (meniu fix)
  • tratament (15 proceduri / adult / sejur)

Nota:
- pentru tratament, turistii au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente: biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S. si cardul de sanatate activat;
- in baza biletului de trimitere se acorda: 1 consultatie medicala si 2 proceduri de tratament/zi/adult, a treia procedura fiind inclusa in valoarea pachetului, in functie de tipul de pachet ales;
- copiii, indiferent de varsta, NU au serviciile de tratament incluse.

 

Oferta nu include

Taxa de statiune - 1 % din valoarea primei nopti de cazare, se achita la receptia hotelului in momentul cazarii

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 08 Nov 2020 - 15 Nov 2020.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Hotelul Dacia este amplasat pe Valea Cernei, in centrul statiunii Baile Herculane. Palatul Cornin si Fantana Hercules se afla la 2 km distanta, Grota cu aburi la 3 km distanta si Parcul National Domogled la 5 km distanta fata de hotel.

Hotelul Dacia dispune de 345 de camera impartite în 341 camere duble și 4 apartamente distribuite pe 15 etaje, iar accesul se face prin intermediul celor 6 lifturi. Camerele dispun de TV, telefon, incalzire centrala si baie proprie. Unele dintre acestea dispun de balcon si mini-bar.

Restaurantele Dacia si Orizont au o capacitate de 660 de locuri unde oaspetii pot servi masa si organiza evenimente private.

De asemenea, proprietatea ofera sali de bowling, tenis de masa sau darts. Turistii pot avea parte de excursii organizate si pot urma trasee turistice.

La Hotelul Dacia, oaspetii beneficiaza de avantajele bazei de tratament, unde vor avea parte de diferite tratamente, toate acestea fiind realizate sub supravegherea personalului medical autorizat.

Receptia este deschisa non-stop, iar hotelul ofera servicii suplimentare precum servicii de spalatorie, comenzi taxi sau curier.

Accesul la internetul Wi-Fi este gratuit in toata locatia.

Pret

1859 Ron / 7 nopti / camera dubla / pensiune completa
Cere oferta Cere oferta