Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Cape Town, Johannesburg - Bucuresti;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Cape Town - Kruger;
 • Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
 • Mesele mentionate in program: 8 Mic dejun, 1 Pranz, 2 Cina;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 • Asigurarea complexa de calatorie
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Oferta nu include

 • Early check-in, late check-out
 • Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Africa de Sud: 60 euro

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 28 Dec 2019 - 06 Ian 2020.

Cazare

8 nopti cazare:
- Cape Town: Premier Hotel Cape Town 4*
- Parcul National Kruger: Shalati Kruger Lodge lodge
- Johannesburg: Peermont Metcourt 4*

Descriere

Cape Town
Capitala legislativa a Africii de Sud, aflata la limita dintre munte si apa, pe malul Golfului Table, la poalele Table Mountain, ofera o gama variata de peisaje, de la arhitectura urbana la plajele cu nisip fin si formatiunile stancoase din jurul peninsulei. Cape Town fascineaza prin ambianta generala relaxanta si deschisa, fiind un centru cosmopolit cu o viata culturala vibranta, o imbinare fericita de creativitate, culoare, sunete si savoare. O plimbare pe strazile din orasul Cape Town te va determina sa te indragostesti de frumusetea naturala a acestuia, de spiritul incredibil al locului si de oamenii sai. Cape Town este locul unde surprizele se ivesc la tot pasul, iar minunata provincie Western Cape asteapta sa fie descoperita dincolo de granitele metropolei de la poalele Masivului Table.

Parcul National Kruger
Renumit in intreaga lume datorita "Luptei pentru supravietuire de la Kruger" (Battle at Kruger), Parcul National Kruger ofera o diversitate a vietii salbatice ce rivalizeaza cu cele mai bine cotate zone similare din Africa. Infiintat in 1898 de Paulus Kruger (presedintele din acea vreme a Republiciii Transvaal) cu scopul de a proteja fauna si flora sud-africana, parcul acopera circa 2 milioane de hectare si adaposteste o imensa diversitate a vietii salbatice. Adevarata emblema a Africii de Sud, rezervatia se mandreste cu o multitudine de specii faunistice si floristice: 336 specii de arbori, 49 de specii de pesti, 507 specii de pasari, 147 de specii de mamifere, 120.098 de specii de reptile si circa 60.000 de feluri de insecte. Marturii ale existentei primilor hominizi pot fi admirate aici, de la picturi pe stanca la situri arheologice ca Masorini si Thulamela. Aceste adevarate comori culturale sunt pastrate, alaturi de flora si fauna cu ajutorul unor tehnici inovatoare de politici si management care i-au adus administratiei parcului recunoastere internationala.

Pretoria
Cunoscut si sub numele de Jacaranda City, nume dat de nenumaratii arbusti ornamentali infloriti, Pretoria, oras linistit si atragator, avand in spate o istorie fascinanta este capitala administrativa a Africii de Sud. Vei descoperi aici cladiri vechi si muzee demne de toata atentia, precum Muzeul Transvaal care ofera o bogata colectie de exponate ce vorbesc despre istoria regiunii, Casa Memoriala Paul Kruger, Monumentul Voortrekker si Church Square - piata ce gazduieste diferite monumente care marcheaza evenimente semnificative din istoria Africii de Sud.

Cod catalog: ETR

Itinerariu

Ziua 01 , 28.12.2019 Circuit Africa de Sud PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02 , 29.12.2019 Circuit Africa de Sud SOSIRE IN CAPE TOWN
Dupa sosirea pe aeroportul din Cape Town, vei fi intampinat de reprezentantul local, urmand transferul la hotel.

Ziua 03 , 30.12.2019 Circuit Africa de Sud CAPE TOWN - PENINSULA CAPE - CAPE TOWN
Vei pleca intr-un tur de o zi al Peninsulei Cape, trecand prin Clifton, zona rezidentiala exclusivista. Turul continua cu Golful Hout si Debarcaderul Marinarului, pe langa Varful lui Chapman, catre Cape Point, cel mai sudic punct al Parcului National Table Mountain, un spectaculos deget de tarm, inconjurat de apele oceanului. Cape Point face parte din Regiunea Florala Cape, aflata in Patrimoniul UNESCO. In drumul de intoarcere, vei vizita istoricul Simon’s Town, ce gazduieste Fortele Navale Sud-Africane si Plaja Boulders, unde vei admira celebra colonie de pinguini. Turul se incheie cu o vizita la Gradinile Botanice Kirstenbosch, ce includ o sera de dimensiuni mari, unde se gasesc plante din diverse regiuni. Seara vei fi transferat in oras.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 04 , 31.12.2019 Circuit Africa de Sud CAPE TOWN
Vei face un tur de oras in Cape Town, unul dintre cele mai spectaculoase, contrastante si fermecatoare orase ale lumii. Vei vizita centrul orasului pentru a admira cladirile Parlamentului si Primariei, superb exemplu al arhitecturii neoclasice. Urmatoarea oprire este in cartierul malay, cunoscut ca si Bo-Kaap, locul unde traieste cea mai mare comunitate islamica din Cape Town.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 05 , 01.01.2020 Circuit Africa de Sud CAPE TOWN
Astazi vei avea intreaga zi la dispozitie pentru a descoperi atractiile orasului pe cont propriu. Poti face shopping in numeroasele centre comerciale din oras sau poti alege dintre tururile optionale.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 06 , 02.01.2020 Circuit Africa de Sud CAPE TOWN - HOEDSPRUIT - KRUGER
Vei fi transferat la aeroportul din Cape Town. Zbor intern Cape Town - Kruger. La sosire pe aeroportul din Kruger vei fi transferat la lodge, in Rezervatia Idube, din sudul Parcului National Kruger. Te vei bucura de un safari in Parcul National Kruger, ce adaposteste cea mai mare varietate de animale salbatice de pe continent.
Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 07 , 03.01.2020 Circuit Africa de Sud KRUGER
Vei petrece intreaga zi in Parcul National Kruger, in mijlocul naturii, explorand frumusetile acestui teritoriu unic in lume. Vei face un safari pentru a admira sutele de animale salbatice in habitatul lor natural, in diverse momente ale zilei. Vei putea fotografia antilope, zebre, girafe, elefanti si, nu in ultimul rand, marile carnivore ale Africii.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 08 , 04.01.2020 Circuit Africa de Sud KRUGER - PANORAMA ROUTE - JOHANNESBURG
Vei parasi rezervatia si vei fi transferat in Johannesburg strabatand regiunea Mpumalanga, pe celebrul traseu Panorama Route. Vei admira punctele de interes God’s Window, Three Rondawels, The Pinnacle si Bourke’s Luck Potholes, situate in Canionul Raului Blyde, al treilea ca marime din lume, dupa Grand Canyon (SUA) si Canyonul Raului Fish (Namibia).
Regim mese - Mic dejun

Ziua 09 , 05.01.2020 Circuit Africa de Sud JOHANNESBURG - PRETORIA - JOHANNESBURG
Vei face un tur al orasului Pretoria, incepand cu zona centrala, Church Square, piata care gazduieste monumente importante, ce marcheaza evenimente semnificative din istoria Africii de Sud. Veti mai vizita Casa Memoriala Paul Kruger, Camera Consiliului, Palatul de Justitie, Teatrul Sud-African de Stat si Monumentul Voortrekker. Vei face un tur de oras in Johannesburg si vei vizita Constitution Hill, care gazduieste Curtea Constitutionala. Aici vei afla despre istoria zbuiciumata a Africii de Sud si vei vizita muzeul si celula lui Nelson Mandela. Turul continua spre centrul orasului prin Central Business District, un cartier in care cladirile zgarie-nori pot fi admirate in toata splendoarea lor: The Carlron Center, 11 Diagonal Street si Ponte City Towers.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 10 , 06.01.2020 Circuit Africa de Sud PLECARE DIN JOHANNESBURG
Vei fi transferat de la hotel, la aeroport in Johannesburg.
Regim mese - Mic dejun

Ziua 11 , 07.01.2020 Circuit Africa de Sud SOSIRE IN BUCURESTI

Pret

3680 Euro / pachet 8 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta