Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare, lenjerie de pat, Taxe și impozite (cu excepția taxei turistice și a taxei de administrare)
Pachetul Escapade Maeva (numai pentru sejururi scurte de 1 până la 6 nopți), inclusiv curățarea la sfârșitul șederii (cu excepția zonei de bucătărie și vesela)

Oferta nu include

  • Taxe turistice
  • Taxa de stațiune: aproximativ € 1,00 pe persoană i pe zi.
  • Depozit: € 200 pe apartament, plătibil la sosire și returnabil în ziua plecării după inventar

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Această proprietate este la 8 minute pe jos de plajă. Situata în La Grande-Motte, această reședință este la doar 10 minute de mers pe jos de plajă și de centrul orașului. Acesta oferă apartamente și studiouri mobilate, cu Wi-Fi gratuit.

Fiecare apartament de la Residence Les Terrasses Du Parc are un balcon privat, baie proprie și TV. De asemenea, acestea au o bucătărie echipată cu o mașină de spălat vase și aparat de cafea.

Complexul are un loc de joacă pentru copii și o grădină cu teren de tenis și petanque. Există un teren de tenis la doar 500 de metri de reședință.

Parcarea privată, acoperită, este disponibilă la un cost suplimentar și este în funcție de disponibilitate. Residence Les Terrasses Du Parc se află la 30 de minute de mers cu mașina de Montpellier. Aeroportul Montpellier-Mediterranee se află la doar 17 km distanță.

Descriere

Coasta de Azur mai este cunoscuta si sub denumirea de Riviera Franceza, fiind o regiune de coasta a Frantei la Marea Tireniana. La est aceasta se continua prin Monaco cu Riviera Italiana, intinzandu-se pe o suprafata de 193 km de-a lungul tarmului francez de la Marea Mediterana. Pana in secolul al XIX-lea, aceasta era formata din sate de pescari, dar aceasta situatie s-a schimbat radical odata cu edificarea caii ferate si vizita reginei Victoria.

Regiunea a fost o importanta sursa de inspiratie pentru diversi artisti consacrati, cel mai bun exemplu fiind Picasso, un numar mare din lucrarile acestuia regasindu-se in muzeele locale. La nord se afla Alpii, la vest este Cannes, iar la est sunt tarmurile stancoase. Dupa cum probabil stii, Coasta de Azur reprezinta de decenii bune un simbol al distinctiei si elegantei de pe batranul continent, locul unde se afla statiunile exclusiviste precum Cannes, Nisa, Menton si bineinteles, Saint-Tropez.

Cod catalog: P&V

Pret

11.00 EUR / persoana / noapte in apartament pentru 5/6 persoane / Fara masa
Cere oferta Cere oferta