Facilitati

  • Familii cu copii
  • Parcare
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 2 nopti cazare in camera dubla pentru 2 adulti si un copil pana la 11 ani
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • transferuri
  • bilete acces in parc

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 07 Iul 2020 - 26 Aug 2020.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Situat în parcul tematic Phantasialand din orașul Brühl, la mică distanță de Köln, acest hotel cu temă africană oferă o experiență exotică pentru toate simțurile.

Camerele Hotelului MATAMBA sunt amenajate cu rafinament, pe o temă africană, cu mare atenție la detalii. Camerele includ țesături în culori vii, modele africane și mobilier din lemn de culoare închisă.

Hotelul MATAMBA are numeroase plante tropicale, măști originale și sculpturi din Camerun, precum și sunete liniștitoare și arome puternice.

Oaspeții sunt invitați să încerce deliciile culinare diverse ale hotelului. De asemenea, puteți să descoperiți savorile Africii la restaurantul Zambesi, la Lounge-Bar-Restaurantul BANTU și la barul Jafari.

Descriere

Parcul de distractii din orasul Bruhl (la 26 km de Koln), a fost infiintat in anul 1967 de Gottlieb Löffelhardt si Richard Schmidt si atrage anual cca. 1,75 milioane de vizitatori. Phantasialand cucereste prin spectacolele fascinante, atractiile unice si aventurile diverse pe care le ofera. Parcul este impartit in 7 zone tematice fiecare cu farmecul ei: Fantasy, Wuze Town, Kinderland, Deep in Africa, Berlin, Mexic, Mistery si China Town.

Cod catalog: AME 370310
Room code: RZ F

Pret

470 Euro / 2 nopti cazare in camera dubla ptr 2 adulti si 1 copil / mic dejun
Cere oferta Cere oferta