Facilitati

 • Aer conditionat
 • Gradina
 • Parcare
 • Piscina exterioara
 • Room service
 • Schimb valutar
 • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • 3 nopti cazare in camera dubla
 • mic dejun

Oferta nu include

 • transport
 • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 07 Mai 2020 - 10 Mai 2020.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Odată o fortăreață maură din secolul al XIV-lea, acest hotel Parador oferă vederi spectaculoase asupra regiunii și râului Corbones. Bucurați-vă de acestea din piscina sezonieră și luați masa în restaurantul elegant.

Un exemplu minunat de arhitectură maură, Parador de Carmona se bucură de detalii fabuloase de design, inclusiv o uimitoare curte centrală, tavane boltite, gresie originală și terase spațioase. Admirați fântâna Mudéjar, faceți o plimbare prin grădinile frumoase și bucurați-vă de o lectura liniștită sau așezați-vă sub galeriile arcuite.

Transportați-vă înapoi în timp și imaginați-vă istoria fortăreței prin lupte și civilizații diferite care au conturat această regiune a Spaniei.

Dormitoarele mari și luminoase se bucură de un decor rafinat clasic, care, alături de gresia sevilană, îmbunătățesc caracteristicile originale ale citadelelor din secolul al XIV-lea. Spațiile sunt umplute cu tapiserii și mobilier antic, care este complet în armonie cu istoria clădirilor.

Sala de mese este cunoscută drept unul dintre cele mai frumoase Paradore, care servește mâncăruri de sezon și locale.

Descriere

Andaluzia (sau Andalucia), regiunea din partea de sud a Spaniei, atrage prin bijuteriile sale arhitecturale, precum Granada si palatul sau monumental Alhambra, Sevilla cu o catedrala gigantica, Cordoba cu fosta moschee si actuala catedrala Mezquita, pestera Nerja cu picturile sale preistorice (vechi de 20.000 de ani) si multe altele. Andaluzia este regiunea festivalurilor (celebrele fiestas), a luptelor cu tauri (sau coride) si a muzicii Flamenco. Andaluzia este o zona incantatoare, cu o coasta minunata (Costa del Sol fiind cea mai cunoscuta arie a sa), unde elita mondiala merge sa se relaxeze. Primii locuitori ai Andaluziei au fost fenicienii, apoi cartaginezii si romanii. Cu toate acestea, influenta cea mai evidenta este cea maura (o rasa mixta de berberi si arabi care a populat regiunea din 711 din 1492), cu moscheele si constructiile traditionale. Andaluzia este intesata cu sute de turnuri antice care amintesc de complicata istorie a Evului Mediu.

Cod catalog: PRD

Pret

311 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta