O´Reilly´s Rainforest Retreat Villas & Lost World Spa 3*


Australia
De la 119 Euro / persoana / noapte / Mountain View Room / mic dejun

Facilitati

  • Camera bagaje
  • Gradina
  • Parcare
  • Piscina
  • Wellness & Spa
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • cazare in Mountain View Room

Oferta nu include

• bilet de avion
• transferuri
• asigurare medicala si stormo

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Oferta este valabila in functie de locurile disponibile din momentul solicitarii rezervarii. Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de perioada calatoriei si gradul de ocupare.

Cazare

Amplasat în  Parcul National Lamington, OPatrimoniului Mondial, 'Reilly ofera camere cu vedere la pădurea tropicală și munți. În fiecare zi sunt oferite plimbări gratuite cu ghid.

Oaspeții se pot bucura de o înot în piscina infinită în aer liber sau se pot relaxa în cada cu hidromasaj. O'Reilly's Retreat oferă o bibliotecă cu un șemineu și o cameră pentru copii.

Toate camerele de la O'Reilly's Retreat au frigider și facilități pentru prepararea de ceai / cafea. Nu există televizoare sau telefoane în camere. Vilele sunt dotate cu aer condiționat și includ o bucătărie complet utilată, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cadă spa și BBQ pe puntea cu vedere la munți sau la pădurea tropicală.

O'Reilly's se află la 90 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Coolangatta. Centrul orașului Brisbane este la 2 ore de la O'Reilly's, iar Gold Coast este la 90 de minute de mers cu mașina.

Barul Rainforest oferă o listă extinsă de vinuri și vederi superbe la munte.

Descriere

Australia este o destinaţie turistică iubită şi vizitată de milioane de turişti în fiecare an, pentru a petrece o vacanţă de calitate în special în timpul perioadei de vară şi de a se bucura de excelentele şi spectaculoasele plaje. Turismul în Australia este una in principalele industrii aducătoare de venituri economiei naţionale. O varietate deosebită de floră şi faună înfrumuseţează această ţară pitorească iar rezervaţii naturale găsite aici sunt principalele atracţii. Partea continentală a Australiei este în principal un platou de altitudine mică. Centrul Australiei este alcătuit din câteva zone deşertice iar sud-vestul din câmpii fertile. Clima Australiei este în general potrivită, cu câteva extreme prezente mai ales în ultima perioadă de timp.

Cod catalog: TUID BNE18005 / DZX2 G

Pret

119 Euro / persoana / noapte / Mountain View Room / mic dejun
Cere oferta Cere oferta