Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Taxele de aeroport sunt incluse;
  • Clasa economy.

Oferta nu include

Taxa de emitere nu este inclusa, variaza intre 15-30 euro in functie de tariful biletului de avion/persoana.

Valabilitate oferta

Oferta valabila: intre 16 - 22 Aprilie 2018.

Conditii oferta

  • Oferta poate fi modificata sau retrasa in orice moment si este valabila in limita locurilor disponibile;
  • Perioada calatorie: intre 16 Aprilie - 10 Decembrie 2018;
  • Tariful este dus-intors si poate varia in functie de disponibilitate;
  • Locuri limitate.

Descriere

Qatar Airways este linia aeriana nationala a statului Qatar si una dintre cele mai de succes linii aeriene din industria aviatiei mondiale. Linia a cunoscut de-a lungul anilor una dintre cele mai rapide dezvoltari la nivel mondial.
Topul Skytrax pentru "Cea mai buna companie aeriana a lumii" in anul 2012 arata astfel: Qatar Airways, Asiana Airlines, Singapore Airlines, Cathay Pacific Airways, ANA All Nippon Airways, Etihad Airways, Turkish Airlines, Emirates, Thai Airways, Malaysia Airlines.
Acelasi premiu i-a fost acordat si in 2011. Atunci, Skytrax a recunoscut Qatar Airways ca fiind cea mai buna linie aeriana din lume. De asemenea, linia aeriana a primit si premiul "Cea mai buna Clasa Business din lume" si distinctia "Cel mai bun catering de Clasa Business". Clasa economica a Qatar Airways a fost votata de catre pasageri ca fiind "Cea mai buna din lume" in cadrul studiului in care au fost chestionati peste 16 de milioane de calatori.
Din hub-ul companiei - Aeroportul Doha - linia aeriana a dezvoltat o retea mondiala formata din peste 120 de destinatii, acoperind Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia de Sud, Asia-Pacific, America de Nord si America de Sud.
Desi tanara, compania si-a dezvoltat o retea de invidiat oferind legaturi directe catre toate colturile lumii. Are peste 20.000 de angajati. 14.000 de angajati lucreaza pentru companie direct, in timp ce alte 6.000 isi desfasoara activitatea in filialele companiei.
Qatar Airways a luat fiinta pe 22 noiembrie 1993, dar si-a inceput activitatea efectiva pe 20 ianuarie 1994 cu un Boeing 767-200ER inchiriat de la Kuweit Airways. Compania s-a relansat in 1997, sub o noua echipa de management. In prezent, guvernul din Qatar detine 50% din Qatar Airways, iar restul este detinut de investitori privati.

Pret

789.00 Euro / Persoana / Dus-intors
Cere oferta