Oferta promotionala de la El Al Airlines: bilet avion Cluj Napoca - Tel Aviv


Tel Aviv
De la 250.00 Euro / Persoana / Dus-Intors

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Taxele de aeroport sunt incluse;
  • Clasa economic;
  • Zboruri in fiecare miercuri si duminica.

Oferta nu include

Taxa de emitere nu este inclusa, variaza intre 10-20 euro in functie de tariful biletului de avion/persoana.

Valabilitate oferta

Din 24 Mai 2020, in limita locurilor disponibile.

Conditii oferta

  • Oferta poate fi modificata sau retrasa in orice moment si este valabila in limita locurilor disponibile;
  • Perioada calatorie: incepand cu 24 Mai 2020;
  • Tariful este dus-intors si poate varia in functie de disponibilitate;
  • Locuri limitate;
  • Va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Descriere

El Al (in traducere libera "spre înălțimi" sau îmbinare a cuvintelor "către" și "deasupra") este cea mai mare companie aeriană din Israel, cu sediul în incinta Aeroportului Internațional Ben Gurion, situat în orașul Lod, învecinat cu Tel Aviv. Denumirea companiei este El Al Israel Airlines Ltd. De la zborul inaugural Geneva - Tel Aviv din septembrie 1948, compania a extins numărul destinațiilor, în prezent efectuând zboruri domestice și internaționale de persoane și de marfă în Israel, respectiv în Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord, America de Sud, Africa și Orientul Îndepărtat, de pe baza sa principală, Aeroportul Internațional Ben Gurion.
El Al este singura companie de aviație comercială care își echipează avioanele cu sisteme defensive anti-rachetă pentru a le proteja împotriva atacurilor rachetelor sol-aer și este considerată una din cele mai sigure companii aeriene datorită procedurilor de securitate stricte atât la sol, cât și la bordul avioanelor. Deși a fost ținta a numeroase încercări de deturnare și atacuri teroriste, un singur zbor a fost deturnat, fără însă a se înregistra victime.
Fiind compania națională a Israelului, El Al a avut un rol major în operațiunile de salvare a evreilor din alte țări, deținând un record, cel mai mare număr de pasageri transportați vreodată de o companie comercială cu un Boeing 747, și anume 1.088 de pasageri. Recordul a fost realizat în timpul Operațiunii Solomon, din 1991, când un număr de 14.500 refugiați evrei din Etiopia au fost transportați în Israel.
El Al oferă numai mâncare kașrut la bordul avioanelor sale și nu efectuează zboruri în zilele de Șabat și în zilele libere din timpul sărbătorilor religioase.
În 2012, El Al a avut o flotă de 42 de avioane Boeing, a transportat peste 4 milioane de pasageri și a avut 6.056 de angajați în Israel și în afara țării. În 2016, veniturile companiei au fost de 2,04 miliarde de dolari și a avut pierderi de 80,7 milioane de dolari, în comparație cu un profit de 57 de milioane de dolari în 2010.

Pret

250.00 Euro / Persoana / Dus-Intors
Cere oferta Cere oferta