Oferta de iarna de la Czech Airlines: bilet avion Bucuresti - Praga


Praga
De la 87.00 Euro / Persoana / one-way

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Taxele de aeroport sunt incluse;
  • Clasa economy.

Oferta nu include

Taxa de emitere nu este inclusa, variaza intre 10-20 euro in functie de tariful biletului de avion/persoana.

Valabilitate oferta

In limita locurilor disponibile.

Conditii oferta

  • Oferta poate fi modificata sau retrasa in orice moment si este valabila in limita locurilor disponibile;
  • Tariful poate varia in functie de disponibilitate.

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Descriere

Czech Airlines este linia aeriană națională a Republicii Cehe, cu sediul la Praga. Aceasta este membră a alianței Skz Team. Compania are zboruri spre majoritatea destinațiilor din Europa și face lagătură între puncte importante din Asia și Orientul Mijlociu. Transportând circa 2 milioane de pasageri pe an, CSA utilizează un program de zbor numit "OK Plus Frequent Flyier Program". Baza sa principală este Aeroportul International Vaclav Havel din Praga.

CSA a fost creată în 6 octombrie 1923 de către guvernul cehoslovac sub numele de CSA Ceskoslovenske Stare Aerolinie. Douăzeci și trei de zile mai tîrziu, primul său zbor a avut loc între Praga și Bratislava. A operat numai zboruri interne până la primul său zbor internațional de la Praga spre Bratislava și Zagreb, în 1930. După invadarea nazistă a Cehoslovaciei în 1939, dezvoltarea liniei aeriene a fost oprită. În 1948 Partidul Comunist a preluat puterea în Cehoslovacia și a suspendat rute spre Europa de Vest și Orientul Mijlociu și a înlocuit o mare parte din flota companiei cu aparate sovietice. În 1957 CSA a devenit una dintre primele companii aeriene din lume care utiliza aparate Tupolev Tu-104A cu turboreactor. Primul zbor transatlantic a avut loc pe 3 februarie 1962 spre Havana, Cuba. După separarea Cehoslovacei în cele două țări, Cehia și Slovacia, CSA a adoptat numele curent în 1995.

În ianuarie 2005, Csa Czech Airlines avea 4,441 de angajați, pricipalii acționari fiind Fondurile cehe pentru proprietate (56,43%), Banca cehă de consolidare(34,49%) și investitori cehi.

Pret

87.00 Euro / Persoana / one-way
Cere oferta Cere oferta