Facilitati

  • Gradina
  • Loc de joaca ptr. copii
  • Parcare
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 7 nopti cazare

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi in perioada 01 Iun 2020 - 30 Sep 2020.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Popasul Căprioarelor este o casă de vacanță cu arhitectură rustică, situată la 13 km de Mănăstirea Voroneț, într-o zonă înverzită din inima Bucovinei.

Camerele de la Popasul Căprioarelor au mobilier din lemn și sunt amenajate în colaborare cu meșteșugari locali. Cele 3 dormitoare de la etaj au TV prin satelit și paturi cu saltele ortopedice și supra-saltea cu spumă cu memorie.

La parter există un living cu șemineu, precum și o bucătărie echipată cu plită electrică, cuptor, frigider, espressor și prăjitor de pâine. Proprietatea are o terasă mobilată, iar oaspeții au la dispoziție un grătar în aer liber.

Proprietate oferă produse alimentare locale, la cerere și la un cost suplimentar. Oaspeții au la dispoziţie biciclete gratuite, zona fiind ideală pentru ciclism.

Popasul Căprioarelor se află la 13,5 km de Gura Humorului și la 50 km de Suceava. Aeroportul Suceava este situat la 60 km de proprietate, iar Aeroportul Iași se află la o distanță de 157 km. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Pret

6000 Ron / 7 nopti / cabana
Cere oferta Cere oferta