Myanmar pentru exploratori individuali – circuit SHOESTRING


Myanmar
De la 1399.00 EUR / 13 zile / persoana / Camera dubla / Mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Transfer la sosire și plecare
 • Călătorie în funcție de itinerariu, cu microbuz cu aer condiționat / autobuz / avion
 • Zbor intern cu compania aeriană națională, inclusiv taxe
 • 12 nopți în case de oaspeți mobilate sau echivalent și hoteluri de clasa mijlocie, noaptea in autobuzul confortabil
 • Masa în funcție de program: mic dejun (11x)
 • Taxa de vizitare Bagan și Lacul Inle
 • Ghid vorbitor de limbă engleză
 • Ghid de călătorie, material informativ

Oferta nu include

 • Bilet de avion Bucuresti – Yangon - Bucuresti
 • Asigurarea de călătorie (este obligatorie). Asigurarea trebuie prezentată la fața locului.
 • Taxa de viza
 • Taxele de intrare și vizitare a obiectivelor turistice
 • Alte servicii neincluse in program

Valabilitate oferta

19 Feb 2018 - 24 Dec 2018

Conditii oferta

Bine de știut

 • Caracterul acestei călătorii Shoestring este ideal pentru cei care doresc să descopere singuri Myanmarul, dar nu doresc să se ocupe de organizarea călătoriilor și a cazării. Programul zilnic este la alegere, vizitele menționate mai sus sunt doar recomandări. Dacă oaspeții nu doresc să organizeze singuri excursii, vă oferim o selecție interesantă de excursii, care pot fi rezervate in avans. În timpul călătoriei, oaspeții sunt insotiti de ghizi cu experiență, care fac recomandări pentru fiecare zi.
 • Viza nu este inclusă
 • Taxele de intrare și vizitarea obiectivelor turistice nu sunt incluse (cu excepția Munților Popa, Pindaya)
 • Grup internațional de participanți
 • Pentru această călătorie, partenerul de servicii "Shoestring" nsolicita o asigurare internationala de sănătate. Acest lucru trebuie prezentat la fata locului.
 • Puteți rezerva o jumătate de cameră dublă. Dacă nu puteți găsi alt partener de cameră până la începutul călătoriei, veți primi în mod automat o cameră single fără a trebui să plătiți suplimentul pentru aceasta.
 • In calatoria cu incepere pe 17.10. aveți ocazia participati la Festivalul Paung Daw Oo pe Lacul Inle. (12.11).
 • Seara participa la Festivalul de baloane cu aer cald pe lacul Inle (rezervat la fața locului).Grup minim: 6 persoane

Date de plecare: 19.2., 30.4., 16.7., 30.7., 17.9., 17.10., 12.11., 24.12.

Cazare

Conform itinerar

Descriere

Descoperiți Myanmar pe cont propriu, in această nouă călătorie. Cazarile sunt rezervate in avans și ghidul vă va oferi sfaturi și informații. Apoi, puteți proiecta programul zilnic în funcție de preferințele și dorințele dumneavoastră. Itinerarul conduce de la Yangon prin Mandalay la Bagan și prin Kalaw până la Inle Lake și astfel promite atât atracții cultural-istorice, cât și privelisti spectaculoase.

Numar catalog: DER

Itinerariu

Myanmar pentru exploratori individuali – circuit SHOESTRING 13 zile / 12 nopți de la / catre Yangon

Ziua 1. Yangon
Sosire individuală la Myanmar. intampinare la Aeroportul Yangon și transfer la hotel. La ora 12, vă veți întâlni cu ghidul dvs. care vă va oferi primele informații despre călătorie. Dacă nu sunteți la hotel la ora 12, ghidul vă va lăsa un mesaj. Restul zilei este liber. 1 noptiere la Hotel RGN City Lodge (3 stele).

Ziua 2. Yangon – Mandalay
Astazi sSunteți liber să decideți ce doriți să faceți. Ghidul dvs. ți-a dat cu siguranță informati despre ceea ce trebuie să vizitezi. Yangon este un oraș cu pagode magnifice, fațade coloniale și parcuri spațioase. Principala atracție este, fără îndoială, Pagoda Shwedagon. Acesta este considerat cel mai sfânt dintre toate locurile din Myanmar. Plimbați-vă printre casele coloniale pastelat colorate, bucurați-vă de o ceașcă de ceai într-o ceainărie și discutați cu localnicii. Transferul de seara la statia de autobuz. În timpul nopții, călătoriți cu un autobuz public la următoarea destinație (aproximativ 15 ore). (Mic dejun)

Ziua 3. Mandalay
Sosire în Mandalay - un oraș plin de viață și multe atracții. Veti intalni un amestec colorat de multe minorități etnice din Myanmar. Merită o vizită, de exemplu la Mahomuni Pagoda, vizitat de pelerini din întreaga lume, pentru a admira Buddha Mahamuni din aur. De asemenea, este recomandat să vă urcați pe muntele Mandalay de 230 m pentru a vă bucura de priveliștile orașului, Munții Shan și Ayeyarwady, mai ales la apusul soarelui. Alternativ, puteți rezerva o excursie la Mingun. 2 nopți în hotelul Marvel (3 stele).

Ziua 4. Mandalay
Chiar și astăzi poți face tot ce vrei. - xploreaza orașul singur sau rezerva o excursie interesantă în orașele imperiale antice din Amarapura, Sagaing și Inwa. Poti admira pagodele impunătoare, stupas, temple și cel mai lung pod din lemn de tec din lume. (Mic dejun)

Ziua 5. Mandalay – Bagan
Veti calatori cu autobuzul public cu aer condiționat, în orașul vechi Bagan (aproximativ 6 ore). Bine ați venit într-o lume de mii de pagode. Orașul regal istoric este unul dintre cele mai mari situri arheologice din Asia de Sud-Est, cu peste două mii de clădiri sacre din cărămidă. 3 nopți la Hotelul Floral Breeze 778. Aprox. 250 km (mic dejun)

Ziua 6. Bagan
Începeți ziua mai devreme, deoarece există multe de descoperit. Concentrează-te pe anumite atracții, este aproape imposibil să vezi totul. Impresionantul Templu Ananda ar trebui să fie în mod sigur pe lista de "a face". O modalitate perfectă de a explora pagodele înconjurătoare este cu bicicleta sau căruța cu cai. Unele temple pot fi urcate spre vârf, ceea ce este recomandat mai ales la răsăritul sau apusul soarelui. (Mic dejun)

Ziua 7. Bagan
O noua zi este la dispozitia dumneavoastra pentru petrecerea timpului liber. Descoperiți temple impunatoare și lucrări sacre mici, ascunse. Dacă sunteți copleșiți de toate construcțiile, tratați-vă cu puțină odihnă și bucurați-vă de o pauză într-o ceainarie sau urcați pe una dintre pagode și lăsați vederea să rătăcească câteva ore peste câmpul plin de pagode. (Mic dejun)

Ziua 8. Bagan – Kalaw
Suficiente pagode și temple. Luați astăzi un autobuz privat catre Kalaw. Pe drum vei vizita Muntele Popa - pe această stâncă impunătoare există o mănăstire. Apoi continuați cu Kalaw. Fosta colonie montana britanică oferă o climă plăcută și este caracterizată de frumoase case coloniale, mănăstiri, moschei și temple. 2 nopți la Hotelul Dream Villa (2 stele). 290 km / aprox. 8 ore (mic dejun)

Ziua 9. Kalaw
Împreună cu ceilalți turisti și ghidul dvs., astăzi faceți o excursie la satul Palaung. Traseul te duce prin câmpurile frumoase de orez și pădurile de bambus. Ajunși în sat, veti obtine o perspectiva mai adanca asupra obiceiurilor locuitorilor. Femeile din Palaung poartă rochii colorate, albastre și roșii. Un lucru este sigur - esti la fel de ciudat pentru locuitori la fel cum vor fi si ei pentru tine. Cu multe impresii de neuitat, vă veți întoarce la Kalaw. (Mic dejun)

Ziua 10. Kalaw – Inle See
Pe drumul catre Lacul Inle veți vizita Pestera Shwe Umin situata lângă Pindaya. Între timp, puteți trece printr-un sanctuar budist cu mii de imagini ale lui Buddha și descoperiți peșteri de meditație (taxa de intrare nu este inclusă). Apoi conduceți spre orașul Nyaung Shwe, punct de acces la Lacul Inle. Pe drumul catre Shwe Yan Yagh, poti vizita o mănăstire de lemn, cu ferestre mari, ovale. Bucătăria Shan este foarte bine cunoscută în Myanmar, în special datorita peștilor din lac care au un gust foarte delicios. Seara, ar trebui să încercați cu siguranță preparate de pește într-un restaurant local. 2 nopți în hotelul Inle Apex (2 stele). 140 km / aprox. 4 ore (mic dejun)

Ziua 11. Inle See
Planificati ziua conform dorințelor voastre. Peisajul pitoresc invită la drumeții și ciclism. Vă recomandăm cu siguranță o excursie pe Lacul Inle, pe care o puteți rezerva local. În timpul călătoriei cu vaporul, vedeți, satele și grădinile plutitoare. Lacul Inle este, de asemenea, gazda Ngahpe Kyaung, o fermecătoare mănăstire din lemn a "pisicilor saltarete". O vizită este cu siguranță recomandată și ghidul dvs. vă va sfătui cu plăcere despre cum să ajungeți acolo. (Mic dejun)

Ziua 12. Inle See – Yangon
Părăsiti peisajul de vis și conduceți spre aeroportul din apropiere. Un zbor scurt (aproximativ o oră) vă duce înapoi în Yangon. Profitați la maximum de ultima zi petrecută în Myanmar și cheltuiti ultimii dvs. kyați. Piața Bogyoke Aung San este o modalitate excelentă de a face acest lucru - există aproape totul, de la suveniruri la medicamente. Sau puteți face o excursie în satul Twante, care este la 2 ore de mers cu barca din Yangon, cunoscut pentru ceramică și țesaturi. De asemenea, vizitați terasa restaurantului luxos Karaweik, de unde vă puteți bucura de apusul soarelui deasupra apelor, cu pagoda Shwedagon în fundal. 1 noptiere la Hotel RGN City Lodge (3 stele). (Mic dejun)

Ziua 13. Yangon
Astăzi călătoria se termină. Camera dvs. este disponibilă până la ora 12. În funcție de orarul de zbor, veti fi transferati la aeroport. Sfârșitul călătoriei. (Mic dejun)

Pret

1399.00 EUR / 13 zile / persoana / Camera dubla / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta