Milano - Targ de Craciun in capitala modei (5 zile / 4 nopti)


Milano
De la 455 Euro / pachet 4 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel NH Milano Machiavelli 4* sau similar
 • Zbor Compania BLUE AIR Bucuresti – Milano/Linate – Bucuresti – cu bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 10 kg (POSETA sau RUCSAC- NU TROLLER, dimensiune 40 x 30 x 20 cm)
 • Taxele de aeroport incluse
 • Transferul apt-htl-apt in Milano inclus
 • BONUS! Turul panoramic al orasului Milano cu asistenta in limba romana
 • BONUS! Transport intern pe ruta Brasov sau Constanta
 • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Travel Protection, indiferent de varsta

Oferta nu include

 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii in afara celor mentionate in program
 • Bacsisuri pentru transportul bagajelor
 • Taxa locala de 5 €/persoana/sejur (se achita direct de catre turist la receptia hotelului)

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 29 Nov 2021 - 03 Dec 2021.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

GRUP MINIM 25 PERSOANE. Pentru un grup de 20-24 persoane se percepe un supliment de 15 €/persoana. Pentru un grup mai mic de 20 pax, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 21 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Cazare

 • 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel NH Milano Machiavelli 4* sau similar

Descriere

Un eveniment sezonier în aer liber, în jurul magnificului Duomo din Milano este dedicat produselor tradiționale de Crăciun. O piață festivă care combină cu bucurie cultura, tradiția, gustul și descoperirea: în afară de a garanta calitatea excelentă și varietatea mâncării, va permite vizitatorilor să redescopere mulți artizani care își vor crea și expune marfa.

Cod catalog: CKHOL

Itinerariu

29.11.2021 Bucuresti – Milano - Tur panoramic de oras - inclus
Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 07:00 la cursa Blue Air 0B159 cu decolare la ora 10:05 spre Milano. Aterizare la Milano la ora locala 11.20 (-1h fata de ora Romaniei). Se pleaca direct de la aeroport in turul panoramic al Capitalei Modei – Milano. Capitala regiunii Lombardia, Milano este renumit prin monumentele sale: Domul sau Duomo di Santa Maria Nascente, situat la kilometrul zero al orasului, este a treia catedrala ca marime din Italia si cea mai mare catedrala gotica din lume, cu fatada sa impunatoare de marmura alba, Galeriile Vittorio Emanuele – cel mai vechi Mall din lume, Castelul Sforzesco, fortareata construita in sec. XIV si Opera La Scala– unul din cele mai prestigioase teatre lirice ale lumii, cu o renumita scoala de balet si canto. In fata Domului din Milano se organizeaza cel mai frumos si asortat targ de Craciun- Mercatino di Natale. Transfer si cazare la hotel 4* central in Milano.

30.11.2021 Milano – Bergamo
Mic dejun. Excursie optionala de o zi (7h) la Bergamo, unul dintre cele mai frumoase si romantice locuri din Italia, un oras impartit in Intre vechi si nou, Citta Alta- orasul de sus si Citta Bassa, orasul de jos, legate de un funicular. Orasul de sus Citta Alta este amplasat pe o colina, la 380 m altitudine, aici fiind concentrate majoritatea obiectivleor turistice. Orasul
de sus este inconjurat de un zid venetian lung de 5km si mai multe porti de access, care este inclus in Patrimoniul UNESCO. Piata Veche este strajuita de Pallazzo della Ragione – Primaria, Torre del Comune – turnul inalt si Palazzo Nuovo care adaposteste biblioteca municipala iar in centru se afla Fantana,Contarini. Tot in Piata Veche se afla si turnul cu ceas care bate in fiecare seara la ora 10 de o suta de ori anuntand locuitorii ca portile orasului se vor inchide. Alaturi se afla Piazza del Duomo unde se inalta Biserica Santa Maria Maggiore – unde este mormantul compozitorului Donizetti si Cappella Colleoni. La Porta Sant’Agostino se afla palatal care gazduieste Galeria de arta Academia Carrara sau Muzeul Donizetti. Nu in ultimul rand, langa statia de funicularului S Vigilio se poate incerca inghetata straciatela acolo unde a fost ea creata – La Marianna! Pasticerria Bergamo organizeaza targul de Craciun, denumit Villaggio di Natale, iar daca timpul permite, veti avea timp sa faceti o incursiune pentru a gusta dulciuri minunate sau sa admirati podoabele inedite de Craciun. Cazare la hotel 4* central in Milano.

01.12.2021 Milano – shopping la Serravalle Outlet
Mic dejun. Timp liber pentru vizitarea pe cont propriu a orasului Milano sau shopping la targurile de Craciun. Optional, transport pentru shopping la Serravalle Outlet. Cazare la hotel 4* central in Milano.

02.12.2021 Milano – Monza
Mic dejun. Excursie optionala (4h) la Monza, situat la 15 km de Milano, este al treilea mare oras al Lombardiei. Orasul este capitala industriei textile italiene, dar renumele si faima internationaal se trag de la Circuitul de Formula 1, Marele Premiu al Italiei, circuit
de teste pentru masinile Ferrari si in trecut pentru masinile Alfa Romeo. Dintre edificiile istorice ale orasului, cele mai renumite sunt Catedrala(Domul), Podul Leoni și imensul Parco di Monza- cel mai mare parc din Europa. Monza este cunoscuta si ca resedinta regala de vara – Vila Reale di Monza, construită din dorința împărătesei Maria Tereza a Austriei, între 1777 și 1780. Clădirea în stil neoclasic a fost proiectată de arhitectul imperial Piermarini și a fost construită în doar 3 ani (vizita exterioara). Dupa-amiaza, puteti continua pe cont propriu, vizitarea targurilor de Craciun din Milano. Cazare la hotel 4* central in Milano.

03.12.2021 Bucuresti
Predarea camerelor foarte devreme si transfer la Aeroportul Linate. Sosire la aeroport cu cel putin 3 ore inaintea decolarii si imbarcare la cursa BLUE AIR 0B160. Decolare spre Bucuresti la 12:10 din Milano si aterizare la Otopeni la ora 15:20 local in Bucuresti.

Pret

455 Euro / pachet 4 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta