Facilitati

  • Aer conditionat
  • Parcare
  • Piscina
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 2 nopti cazare
  • All Inclusive

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Denumirea Longitudine 131 ° se referă la locația precisă est-vest a Uluru, monolitul roșu cunoscut anterior ca Ayers Rock, el însuși atracția principală din centrul Australiei și motivul existenței acestui hotel. Nu tocmai singurul resort aflatin aceasta destinatie turistica populara, Longitudine 131 ° este de departe cel mai luxoas și oferă cea mai bună priveliște asupra preeriei.

Camerele sunt construite pe stâlpi de oțel ridicați deasupra vegetatiei fragile, iar oaspeții sunt rugați să nu se abata de la căile de acces, pentru a reduce impactul asupra mediului. În interior, decorul este afro-britanic, fiecare cameră tematică fiind numita după un pionier australian diferit, decorata cu mici amintiri, poate o scrisoare sau câteva fotografii din vremea coloniștilor.

Descriere

Australia este o destinaţie turistică iubită şi vizitată de milioane de turişti în fiecare an, pentru a petrece o vacanţă de calitate în special în timpul perioadei de vară şi de a se bucura de excelentele şi spectaculoasele plaje. Turismul în Australia este una in principalele industrii aducătoare de venituri economiei naţionale. O varietate deosebită de floră şi faună înfrumuseţează această ţară pitorească iar rezervaţii naturale găsite aici sunt principalele atracţii. Partea continentală a Australiei este în principal un platou de altitudine mică. Centrul Australiei este alcătuit din câteva zone deşertice iar sud-vestul din câmpii fertile. Clima Australiei este în general potrivită, cu câteva extreme prezente mai ales în ultima perioadă de timp.

Cod catalog: DER AYQ88001 LX
Room code: PXXI

Pret

2006 Euro / 2 nopti / persoana in Luxury Tent / All Inclusive
Cere oferta Cere oferta