Insula Afroditei - Circuit Cipru de Nord (7 nopti)


Cipru de Nord
De la 359 Euro / circuit 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Ercan-Bucuresti
 • Taxe de aeroport
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Cazare 7 nopti la hotel de 4*
 • Mic Dejun
 • Asistenta turistica in limba romana

Oferta nu include

 • Asigurare de calatorie medicala si storno
  Supliment demipensiune (7 cine) - 109 Euro / pers - 109.00EUR /pers /sejur
 • Pachet PREMIUM (intrari la toate obiectivele turistice din program, excursie in peninsula Karpaz, taxe de statiune): 119 Euro/ persoana - 119.00EUR /pers /sejur
 •  Excursie opțională în Peninsula Karpaz: 59 Euro/ persoană - 59.00EUR /pers /sejur

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 24 Oct 2022 - 31 Oct 2022.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Cazare 7 nopti la hotel de 4*

Descriere

Caracteristice acestei părți a insulei sunt peisajele fascinante, neatinse, comorile culturale istorice și o climă deosebit de blândă. În nordul Ciprului, turiștii vor găsi zone nedezvoltate și un tip special de ospitalitate.

Cod catalog: KRPT

Itinerariu

Ziua 1. Bucuresti - Cipru
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București cu destinația Cipru. Întalnire cu ghidul însoțitor de grup și transfer la hotel. Cazare la hotel de 4* din zona Kyrenia / Lapta.

Ziua 2. Guzelyurt
Mic dejun. Plimbare pe partea de nord a insulei pentru un tur de recunoaștere și admirarea lanțului muntos Karpaz cu renumitul vârf ’’ Cinci Degete’’, se face o scurtă pauză pentru fotografiat și admirat panorama. Se vizitează Vila Albastră, fosta reședință a influentului Paulo Paolides, avocatul fostului președinte-patriarh Makarios. Se vizitează satul Korucam, satul toleranței, unde se poate savura o cafea turcească sau ceai negru. După prânz în Güzelyurt, se vizitează mănăstirea din zonă, Muzeul de Artă și Muzeul Etnografic din vechiul Keravanserai. După amiaza întoarcere la hotel. Cazare la hotel de 4* din zona Kyrenia / Lapta.

Ziua 3. Nicosia -Famagusta
Mic dejun. Se vizitează capitala insulei – orașul Nicosia, singura capitală împărțită între două popoare., cu partea veche și biserica gotică astăzi transformată în moschee. Se poate traversa pe partea grecească a orașului pentru plimbare în zona veche pietonală. Oprire la un atelier de bijuteri din aur și argint cu posibilitatea de cumpărături. Cazare la hotel de 4* în zona Famagusta.

Ziua 4. Famagusta - Salamis
Mic dejun. Se vizitează Muzeul Sf. Barnabas, dedicate Sfântului Barnabas, unul dintre misionarii crestinismului timpuriu din bazinul mediteranean, aici se vor putea admira capela fostei mănăstiri ortodoxe și ruinele orașului antic Salamis, din perioada elenă și romană. Cazare la hotel de 4* în zona Famagusta.

Ziua 5. Famagusta - Kyrenia
Mic dejun. Se vizitează orașul Famagusta, cu faimoasa Catedrală Sf. Nicolae, numită acum Moscheea Lala Pașa, apoi oprire la un atelier tradițional de confecționare covoare orientale. După prânz, plecare spre Kyrenia / Lapta și oprire la un magazine de produse din piele cu prezentare de modă. Cazare la hotel de 4* în zona Kyrenia.

Ziua 6. Peninsula Karpaz*
Mic dejun. Timp liber sau opțional, excursie în Peninsula Karpaz, considerată cea mai frumoasă regiune din Cipru de Nord*. Se vizitează satul de pescari Buyukkonukkoy, unde se poate savureaza o cafea turcească sau ceai negru și admira Mănăstirea Sf. Andrei. Timp la dispoziție pentru cumpărături de suveniruri, ulei de măsline, băutura locală Zivania și multe alte delicatese. Seara, cazare la hotel de 4* în zona Kyrenia.

Ziua 7. Kyrenia
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la hotel. Cazare la hotel de 4* in zona Kyrenia/Lapta.

Ziua 8 . Larnaca - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Larnaca pentru îmbarcare zbor cu destinația București.

Pret

359 Euro / circuit 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta