India de Sud - circuit SHOESTRING


Bangalore
De la 799.00 EUR / 16 zile / persoana / Camera dubla

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Transfer la sosire și plecare
 • Transport în funcție de itinerariu, cu microbuz cu aer condiționat sau autobuz / tren / barcă
 • 15 nopți cazare în pensiunile desemnate sau echivalent și în hoteluri,
 • Parcul Național Cochin și Periyar
 • Ghid de turism vorbitor de limbă engleză
 • Ghid de călătorie, material informativ

Oferta nu include

 • Bilet de avion Bucuresti – Bangalore / Chennai – Bucuresti
 • Asigurare medicala si storno
 • Alte servcii neincluse in program

Valabilitate oferta

12 Feb 2018 - 22 Dec 2018

Conditii oferta

Bine de știut

 • Caracterul acestui circuit „Shoestring” este ideal pt. tineri, sau pt. cei inca dornici de aventura, care doresc sa experimenteze destinatia pe cont propriu insa nu vor sa aiba grija itinerariului si a cazarilor. Programul zilnic poate fi personalizat, locatiile mentionate fiind doar recomandari. Daca turistii doresc, pot achizitiona la fata locului prin partenerul nostru local diverse excursii. Ghidul local le va putea face turistilor diverse recomandari privind tara natala si locuri de neratat!
 • Grup internațional de participanți
 • Taxele de intrare și vizitare a obiectivelor turistice nu sunt incluse
 • Partenerul nostru "Shoestring" solicita încheierea unei asigurări de sănătate pentru călătorie. Aceasta trebuie să fie prezentată la sosire.
 • Călătoriile cu autocarul sunt în principal în autocare private sau microbuzuri (în funcție de mărimea grupului). Acest lucru face posibilă oprirea la obiectivele interesante.

Date de plecare: 16.02, 31.03, 20.04, 27.04, 20.07, 17.10, 09.11, 30.11, 22.12

Cazare

Conform program

Descriere

Această călătorie prin India de Sud va oferă toată libertatea. Traseul, vizitele între opriri și cazările sunt organizate. Puteți să vă proiectați liber programul de vizitare a obiectivelor turistice. Veți fi însoțit de un ghid turistic care vă va oferi sfaturi din interior și recomandări pentru activități de agrement.

Numar catalog: DER

Itinerariu

India de Sud - circuit „Shoestring” 16 zile / 15 nopti de la Bangalore la Chennai

Ziua 1: Bangalore:
Sosire individuală la Bangalore. Intampinare la aeroport și transfer la hotel. În funcție de ora sosirii, aveți timp să explorați Bangalore pe cont propriu. 1 noapte cazare la Heritage Hotel Nahar (3 stele).

Ziua 2. Bangalore - Mysore
Luați autobuzul privat spre Aeroportul Bangalore de unde vom lua alti turisti. Împreună conducem spre Mysore. Orașul este situat în statul Karnataka și este cunoscut pentru mătasea de înaltă calitate, tămâie și lemn de santal. In timpul calatoriei veti obtine sfaturi și informații interesante de la ghidul dvs. După sosire, aveti la dispozitie restul zilei pentru a explora individual regiunea. 2 nopți cazare la Hotel United 21 (2,5 stele). 160 km / aprox. 4 ore

Ziua 3. Mysore
Puteți petrece ziua cum doriți. În orice caz, o vizită la magnificul palat Maharajah este foarte recomandată. În plus, o plimbare in piața Devaraja. Este unul dintre cele mai colorate din India și oferă o mulțime de oportunități de fotografie. Plimba-te printre standurile care prepara fructele, legumele si condimentele si testeaza-ti abilitatile de negociere pentru o punga de pudra de curry, de sofran sau un mango. Vederi minunate ale lui Mysore pot fi obținute de pe dealul Chamundi, la Templul Sri Chamudeswari. Sanctuarul cu șapte etaje datează din secolul al XII-lea. De asemenea, puteți rezerva un tur cu ghidul dvs. spre Somnathpur. Aici puteți, de exemplu, savizitați Templul Keshava. Este dedicat lui Vishnu și esteun exemplu fantastic de artă Hoysala.

Ziua 4. Mysore – Wayanad
Astăzi părăsim Mysore și ne indreptam spre Wayanad, situată idilic în mijlocul plantațiilor de cafea, ceai și condimente. Situat pe un deal cu climat rece, este un loc minunat pentru a vă plimba prin plantațiile de ceai. Experimentează viața localnicilor din această zonă luxuriantă. 1 noapte cazare la Wynberg Resort (2,5 stele). 130 km / aprox. 3 ore

Ziua 5. Wayanad – Kozhikode – Cochin
Dimineața vă sta la dispoziție în Wayanad. La amiază, transferul la Kozhikode (aproximativ 3 ore), aflat deja pe coasta Kerala. De aici luați trenul spre Cochin (aproximativ 5 ore). Priviți peisajul și acordați-va timp pentru a obtine de la ghid informatii pentru urmatoarele zile ale călătoriei. Orașul port Cochin se intinde scenic pe mai multe insule. Sosire seara și transfer la hotel. 2 nopți cazare la Hotelul Gama Heritage.

Ziua 6. Cochin
Această zi este la dispozitia dumneavoastra. Cochin oferă vizitatorului tot ceea ce face ca Kerala să merite să fie vazuta, într-o formă concentrată. Cu siguranță merită o plimbare prin Fort Cochin, centrul istoric al orașului, cu străzi înguste, cu magazine de condimente și magazine de antichități. Aici puteți vizita și Biserica Sf. Francisc, unde în 1524 a fost îngropat Vasco da Gama. De asemenea, puteți vizita Palatul Mattancherry cu picturile sale impunatoare. De aici este doar o aruncătură de băț în cartierul evreiesc, unde puteți admira sinagoga cu turnul său cu ceas. O altă recomandare este o excursie la insula Bolgatty, unde colonialiștii olandezi s-au stabilit în secolul al XVII-lea. Ar fi bine să vizitați un spectacol de dans Kathakali - să fiți fermecați de costume colorate și chipuri cpictate.

Ziua 7. Cochin – Alleppey
Călătoria continuă spre Alleppey, un oraș pitoresc înconjurat de numeroase canale. După-amiaza, faceți o excursie cu vaporul (aproximativ 3-4 ore) impreuna cu ceilalți participanți și cu ghidul turistic. Așezați-vă înapoi și bucurați-vă de peisajul unic, de căile navigabile si palmieri, unde florile de lotus și crinii cresc împreună. Înapoi pe uscat, călătoria vă duce la hotel. 1 noapte cazare la Coir Village Resort (2,5 stele). 65 km / aprox. 1,5 ore

Ziua 8. Alleppey – Periyar National Park
Părăsiți lumea de vis și porniti catre următorul paradis natural, Parcul Național Periyar. Este o zonă mare, montană și găzduiește o mare varietate de animale. Printre locuitorii parcului se numără elefanți, bizoni, porcine și diferite specii de maimuțe. 2 nopți cazare în casa de oaspeți El Paradiso. 165 km / aprox. 5 ore

Ziua 9. Periyar National Park
Aveți la dispozitie toată ziua să explorați parcul național. De exemplu, puteți rezerva un "tur al condimentelor" unde puteți vizita mai multe plantații și sate mici. Recomandăm, de asemenea, o excursie prin parcul național, unde puteți vedea animalele care locuiesc aici.

Ziua 10. Periyar National Park – Madurai
Astăzi calatoriti catre Madurai, unul dintre cele mai vechi orașe din India de Sud. Ghidul dvs. vă va oferi din nou sfaturi despre ceea ce puteți explora pe cont propriu. Utilizați orele rămase pentru o primă plimbare. 2 nopți cazare la Hotel Madurai Residency (3 stele). 140 km / aprox. 4 ore

Ziua 11. Madurai
Această zi este la dispozitia dumneavoastra. Puteti vizita faimosul Templu Minakshi. Este unul dintre cele mai mari de acest gen din India și atrage mii de pelerini. Este, de asemenea, posibilă o plimbare cu ricșă prin oraș, cu un ghid turistic local care să arate atracțiile orașului (rezervat local).

Ziua 12. Madurai – Trichy – Tanjore
Dimineața, călătoriți de la Madurai până la Trichy. Aici se afla cel mai mare complex de temple Srirangam din India și cel mai mare sanctuar Vishnu din sudul Indiei. Deși principalul sanctuar este accesibil doar hindușilor, există multe lucruri de descoperit în interiorul zidurilor templului - bazarele pline de viață, magazinele mici și casele Brahminilor. Mai târziu, călătoria continuă spre Tanjore. Aici ar trebui să vizitați templul Brihadesvara. Acest site patrimoniu mondial UNESCO este considerat unul dintre cele mai mari temple construite vreodată în India. 1 noapte cazare la Hotel Gnanam (2 stele). 160 km / aprox. 4,5 ore

Ziua 13. Tanjore – Pondicherry
Traseul vă va duce astăzi la Pondicherry. Prezența foștilor coloniști francezi poate fi încă simțită în clădirile coloniale. O recomandare excelentă pentru timpul liber este o vizită la ashramul Sri Aurobindo și la Auroville din apropiere. În această așezare, oamenii din întreaga lume încearcă să trăiască împreună pașnic într-o comunitate spirituală. 1 noapte cazare la Hotel Abhirami Residency (2 stele). 170 km / aprox. 4,5 ore

Ziua 14. Pondicherry – Mamallapuram
Astăzi veti ajunge la etapa finală. Situat în Golful Bengal se afla Mamallapuram - un loc frumos pentru a încheia această călătorie. O selecție de monumente minunate, o plajă frumoasă și mâncare excelentă vă așteaptă. 2 nopți cazare la Hotel Mahabs (2 stele). 100 km / 2,5 ore

Ziua 15. Mamallapuram
Această zi este complet ladispozitia ta. Merită o vizită în centrul orașului, care poartă numele de "Arjuna's Penance". La nord se află parcul Ganesha Ratha, un altar rectangular cu două etaje. Vizitarea templelor din Varaha-Mandapa și Krishna-Mandapa, precum și Peștera Mahishasuramardini, sunt, de asemenea recomandate. Deasupra peșterii se află templul Olakkanatha, din blocuri de granit. Bucurați-vă de o minunată priveliște panoramică a Mamallapuram Dacă doriti, puteți face o excursie cu bicicleta.

Ziua 16. Mamallapuram – Chennai
Călătoria dvs. de neuitat prin India de Sud se încheie astăzi. Încă mai puteți folosi camera dvs. de hotel până la ora 12. În funcție de zborul dvs., veti fi transferați la Aeroportul din Chennai. Sfârșitul călătoriei.

Pret

799.00 EUR / 16 zile / persoana / Camera dubla
Cere oferta Cere oferta