Facilitati

  • Aer conditionat
  • Camera bagaje
  • Fitness
  • Gradina
  • Room service
  • Sali conferinta
  • Schimb valutar
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in camera dubla, mic dejun inclus

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Asigurare medicala
• Excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Husa President Park oferă unități de cazare cu WiFi gratuit, un restaurant à la carte, un snack bar și acces gratuit la un centru de fitness.

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat și duș cu presiune mare și efect de ploaie. Toate unitățile au podea din lemn de esență tare, care creează o atmosferă primitoare.

Oaspeții pot savura în fiecare zi un bufet de mic dejun servit într-o zonă de mic dejun cu vedere la grădină. Barul-restaurant L'entre-Deux oferă gustări și mese de seară. În plus, oaspeții se pot delecta cu băuturi pe terasa din grădină.

Husa President Park se află la 8 minute de mers pe jos de Gara Bruxelles-Nord. De acolo se poate ajunge în centrul orașului și la Grand Place în 5 minute. Gara Bruxelles-Sud, situată la 10 minute de mers cu trenul, asigură legături către diverse destinaţii internaţionale prin intermediul serviciilor Thalys şi Eurostar.

Hotelul se află la 10 minute cu mașina de Bruxelles Expo și la 15 minute de mers pe jos de stația de metrou Rogier și de centrul comercial City 2. Centrul comercial recent inaugurat Docks Bruxsel este situat la 2,1 km. Aeroportul Internațional Bruxelles se găsește la 11,5 km.

Descriere

Bruxelles nu este un nume care să facă să exulte inimile turiștilor clasici. Pentru mulți, trei lucruri sunt cunoscute despre capitala Belgiei și a Europei: birocrație, plictiseală și varză (de Bruxelles, bineînțeles). Este păcat, pentru că sub învelișul instituțional și faima de centru administrativ, Bruxelles poate fi, de fapt, o destinație plăcută, cu tone de pagini de istorie de oferit, distracții ca în oricare alt oraș european important și multe, multe vibrații culturale. La urma urmelor, orașul al cărui mascotă este statuia unui băiețel care își face nevoile pe capul soldaților din armata dușmană, faimoasa „Manneken Pis”, denotă lipsa de prejudecăți a unei populații mai mult decât tolerantă. Este capitala unei țări în care au fost inventate cărțile de benzi desenate și gazda eroului de desene animate Tin Tin.

Vă sfătuim să lăsați ideile preconcepute la poarta intrării în Bruxelles. Cu toată arhitectura sa pestriță, cu influențe multinaționale, orașul se integrează perfect în mixul de culturi ce reprezintă Belgia de astăzi. Nu este doar capitala Belgiei și, în mod neoficial, al Uniunii Europene, ci și cel mai mare oraș al Belgiei și gazda câtorva organizații internaționale de o importanță capitală, precum NATO, Comisia Europeană și Parlamentul European. Avem de-a face cu o capitală diversă și multinațională, cu o treime din totalul populației de naționalitate belgiană, însă nu toți născuți sau crescuți în Belgia. A doua treime se auto-denumește Brusselaar (în dialectul belgian de olandeză) sau Bruxellois (belgiana vorbită de francezi), o populație sosită din Franța și celelalte state europene. În sfârșit, treimea rămasă vine fie din fostele colonii, precum Congo, ori din Rwanda, Maroc sau Turcia.

Cod catalog: BRU361

Pret

48 Euro / persoana / noapte / Camera dubla / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta