Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

2569 USD / pachet 4 zile / persoana / pensiune completa (ptr grup de 2 persoane)
2420 USD / pachet 4 zile / persoana / pensiune completa (ptr grup de 3 persoane)
2339 USD / pachet 4 zile / persoana / pensiune completa (ptr grup de 4 persoane)
2257 USD / pachet 4 zile / persoana / pensiune completa (ptr grup de 6 persoane)

 • Zbor intern de la Entebbe la Kihihi
 • Ghid profesionist
 • Un permis de drumeție  per persoană
 • Cină, prânz, mic dejun
 • Transfer aeroport / aerodrom
 • Bilet de intrare in parcul national

Oferta nu include

 • Bilete de avion către Uganda / Rwanda
 • Serviciu de spălătorie
 • Bacsis pentru șofer / ghid
 • Vize de intrare și taxe de aeroport
 • Asigurare de calatorie

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Conform itinerar

Descriere

Aceasta tara fertila, cu lanturi muntoase dramatice, lacuri, rauri si frumoase cascade, cu o fauna salbatica abundenta, este considerata a fi una dintre cele mai diverse si fascinante tari din Africa de Est.

Cei mai cunoscuti locuitorii ai Ugandei sunt, probabil, gorilele de munte, cea mai mare primata, dar si una dintre cele mai pasnice. A privi in ochii acestor giganti blanzi, ale caror gene sunt in proportie de 95% comune cu ale noastre, este induiosator si emotionant totodata, mai ales ca au supravietuit mai putin de 700 de exemplare de gorile ce traiesc astazi in Parcul National Bwindi si pe versantii Muntelui Virunga.

Cod catalog: VETR

Itinerariu

Ziua 1: Entebbe
La sosirea în Entebbe, veți fi intampinati la aeroport de un reprezentant local care vă va însoți la vehiculul dvs. de safari și vă va prezenta conducătorului auto care va fi și ghidul dvs. Prima oprire, dupa o scurtă călătorie cu mașina, va fi la locul de cazare unde va veti putea relaxa cu gandul la aventura care va astepta. Cazare la Best Western Premier Hotel / mic dejun

Ziua 2: Entebbe - Aeroportul Entebbe – Aerodromul Kihihi - Buhoma - Bwindi National Park
O scurtă călătorie cu mașina de la hotel la aeroport, vă va oferi timp suficient pentru a vă bucura de frumusețea lacului Victoria. Pe aeroportul aflat chiar lângă lac, s-ar putea să fii destul de norocos să vedeti un avion care decoleaza sau aterizeaza. Veti ajungeți la aeroport cu suficient timp pentru a prinde zborul.

Călătoria de la Entebbe la Kihihi va fi o adevărata experienta. Zborul peste cel de-al treilea cel mai mare lac din lume vă va oferi o perspectivă incredibilă asupra frumusetii Ugandei. Lacul Victoria este presarat cu mai multe insule și sate de pecari care pot fi văzute la decolare și la aterizare. La sosirea la Kihihi veți fi întâmpinat de un reprezentant local care vă va transfera într-un vehicul de 4X4 la cabana dvs. din Bwindi!

Transferul de la aerodromul Kihihi spre Buhoma va dura aproximativ o oră și jumătate si veti avea destul timp pentru a contempla gorilele precum și pentru a va lasa captivati de incredibilul peisaj din această parte a Ugandei. Cazare la Mahogany Springs Lodge / pensiune completa

Ziua 3: Bwindi National Park
Aventura Gorilla Trekking este pe cale sa inceapa, sperăm că aveti camera de fimare sau foto încărcată și sunteți pregătit pentru ceea ce urmează. Dimineata devreme veti fi transferati la parc pentru o scurtă prezentare a ghizilor Uganda Wildlife Authority. O parte din ghizi vor pleca inainte pentru a descoperi locurile in care gorilele au dormit cu o noapte inainte si pentru a le urmari miscarile. Acesti ghizii vor comunica cu echipa dvs. printr-o walkie-talkie și urmarirea prin padure va incepe.

Localizarea gorilelor poate dura câteva ore sau întreaga zi, în funcție de cat de departe s-au mutat din locul unde au petrecut noaptea trecută. În scopuri de conservare, timpul acordat gorilelor este de 1 oră. Pe măsură ce călătoriți în pădure, veți observa de ce pădurea se numește impenetrabilă. Există, de asemenea, o multitudine de alte animale pe care le-ați putea întâlni, inclusiv antilope și maimuțe rare, ca să nu mai vorbim de frumusețea pădurii în sine. Odată ce ați terminat drumetia, vă veți întoarce la cabana, pentru odihna bine meritata și pentru a reflecta asupra unei experiențe cu adevărat magice. Cazare la Mahogany Springs Lodge / pensiune completa.

Ziua 4: Bwindi N.P – Aerodromul Kihihi - Aeroportul Entebbe
După un mic dejun devreme, veți fi transferați la Kihihi pentru a vă întoarce la Entebbe. Călătoria de la cabana pana la pistă nu ar trebui să dureze mai mult de o oră și jumătate.

In timpul zborului de la Bwindi până la Entebbe, veti avea o imagine extraordinară și fantastică din aer asupra Bwindi The Forest Impenetrable. Aceasta întotdeauna îi face pe oameni să se gândească cum au reușit să găseasca gorilele în toată jungla de mai jos. Asigurați-vă că ați pregătit aparatul foto sau pur și simplu bucurați-va de privelistea uimitoare. De asemenea, puteți vedea munții și pădurile din Congo și Rwanda!

Sperăm că ați avut o experiență cu adevărat memorabilă, care va ramane in amintire mulți ani. Va dorim o calatorie placuta si sigura in continuare si sperăm că Uganda va fi mereu aproape de inimile voastre!

Pret

2569 USD / pachet 4 zile / persoana / pensiune completa (ptr grup de 2 persoane)
Cere oferta Cere oferta