Fascinația Uzbekistanului (circuit 10 nopti)


De la 2360 Euro / persoana / circuit 10 nopti / demipensiune

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Călătorii de grup cu autocar/microbuz/mașină/avion/tren cu aer condiționat
  Bilet Rail&Fly clasa a II-a
 • Zbor de la/la Frankfurt/M. cu Uzbekistan Airways către Tașkent, inclusiv taxe, în clasa Economy
 • Zbor intern Urgench - Tașkent cu Uzbekistan Airways în clasa economică
 • Transferuri conform itinerarului inclusiv transportul bagajelor
 • 10 nopți în hotelurile menționate sau echivalente clasa medie și clasa medie superioară
 • 10x mic dejun, 1x picnic, 7x cina
 • Ghid turistic vorbitor de germană
 • Taxele de intrare și vizitarea obiectivelor turistice conform itinerarului
 • Ghid de călătorie

Oferta nu include

 • Bilet de avion catre / de la Frankfurt
 • Asigurare medicala / storno
 • Alte servicii care nu sunt mentionate ca fiind incluse

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi cu plecari pe 7 august, 28 august, 18 septembrie, 2 octombrie, 16 octombrie, 30 octombrie, 13 noiembrie

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Numar maxim de participanti: 14 persoane
Programul se bazează pe orele de zbor ale Uzbekistan Airways. În cazul zborurilor care deviază, este posibil să fie necesară rezervarea de nopți suplimentare și transferuri.
Călătoria dus-întors se desfășoară împreună cu călătoria dus-întors „Repere ale Uzbekistanului”.
Autocarele de confort (de la 10 persoane) sunt dotate, printre altele, cu: aer condiționat, televizor, scaune reglabile cu centuri de siguranță, lămpi de citit, suport pentru picioare și mese rabatabile.

Sunt posibile modificari de zbor/hotel/rută/program.

Cazare

10 nopți în hotelurile menționate sau echivalente clasa medie și clasa medie superioară

Descriere

Experimentează magia Orientului! Orașele de-a lungul străvechiului Drum al Mătăsii sunt atracțiile culturale din Uzbekistan. Dar, de asemenea, bucurați-vă de atmosfera caselor de ceai și bazarurilor și obțineți o perspectivă asupra vieții oamenilor. În timpul călătoriilor veți întâlni deșerturi, oaze înflorite și munți.

Cod catalog: DER-T TAS06613B

Itinerariu

Ziua 1: Tashkent
Zbor cu Uzbekistan Airways către Tașkent. Intampinare de către ghidul local și transfer la hotel. O noapte in Tashkent la Hotel Krokus (clasa de mijloc superioara, categoria nationala: 4 stele).

Ziua 2: Tashkent - Samarkand
După micul dejun, transfer la gară și o plimbare relaxată cu trenul expres Afrosiab (aprox. 2 ore) până la Samarkand, care a fost cândva capitala unui imperiu mondial. Alternativ, poate avea loc și un transport cu autobuzul sau cu mașina. Peste 2.500 de ani de istorie fac din Samarkand unul dintre cele mai vechi orașe din lume. Aici au început basmele din 1001 Nopti. În timpul turului de astăzi al orașului, veți cunoaște principalele atracții: mausoleul Gur Emir cu mormântul lui Timur, faimosul prinț mongol și celebra Piață Registan cu cele trei madrase ale sale - simbolul Uzbekistanului și un patrimoniu mondial UNESCO. Încheiați ziua cu o cină tradițională cu o familie uzbecă. Vezi cum se face mancarea nationala Plov! 2 nopti in Samarkand in Hotel Zilol Baht (clasa mijlocie, categoria nationala 3: stele). Aproximativ 320 km (mic dejun, cina)

Ziua 3: Samarkand
Astăzi veți vizita mai întâi Moscheea Bibi Khanum, una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lumea islamică. De asemenea, vă puteți bucura de fascinația unui bazar oriental. După aceea, vei experimenta cum se coace pâinea tradițională uzbecă și poți chiar să dai o mână de ajutor. Apooi, observatorul Ulug Bek este în programul dumneavoastră. O vizită la o fabrică de hârtie care funcționează după metode tradiționale mărturisește și nivelul înalt de știință și măiestrie. După-amiaza este liberă. (Mic dejun)

Ziua 4: Samarkand - Bukhara
Dimineața, „caravana” dumneavoastră se deplasează către Shakhr-I-Sabs, locul de naștere al lui Timur, pe un traseu frumos și variat. Veți vizita Palatul Ak Saray, Moscheea Gok Gumbas și mausoleul lui Dorus Saodat. După-amiaza călătoria continuă spre Bukhara. 3 nopti la Hotel Fatima (clasa medie, categoria nationala: 3 stele) in Bukhara. Aproximativ 410 km (mic dejun, cina)

Ziua 5: Bukhara
Bukhara este unul dintre cele mai vechi orașe din Asia Centrală. Cu peste 140 de monumente arhitecturale, Bukhara este un fel de „oraș muzeu” care datează din Evul Mediu. Și-a datorat bogăția odinioară legendară locației sale la marginea unei oaze din mijlocul deșertului Kyzyl Kum, o intersecție importantă pe Drumul Mătăsii. Bukhara vi se prezintă ca un muzeu de arhitectură mare, unic și autentic, care și-a păstrat și îngrijit chipul oriental străvechi. Mirodeniile, blănurile și mai ales mătasea erau depozitate și comercializate în caravanserai. Pe aleile orașului vechi, acest trecut pare și astăzi la îndemână. În timpul turului orașului de o zi întreagă veți vedea, printre altele, Fortăreața Arc și Moscheea Bolo Chaus. O capodopera a arhitecturii islamice timpurii este mausoleul dinastiei Samanid, construit in timpul domniei lui Ismail Samani in secolul al X-lea. Ca final culinar al zilei, o masă de specialitate cu spectacol folclor vă așteaptă în madrasa Nodir Devon Begi. (mic dejun, cina)

Ziua 6: Bukhara
Astăzi continuați vizitarea orașului Bukhara. Veți vedea, printre altele, complexul Poi Kalon, celebrele clădiri din piața cu cupolă, complexul Labi Chaus și madraza în stil indian Char Minar. Veți vizita și casa unui faimos pictor în miniatură. După-amiaza este liberă. (Mic dejun)

Ziua 7: Bukhara - Khiva
După micul dejun conduceți spre Khiva de-a lungul râului Amu Darya și cel mai mare deșert din Asia Centrală - deșertul Kyzyl Kum. Seara sosire in orasul oaza Khiva. 2 nopti in Khiva in Hotel Khiva Palace (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele). Aproximativ 430 km (mic dejun, cina)

Ziua 8: Khiva
Khiva dă impresia unui oraș prin care rulotele grele încărcate ale Drumului Mătăsii se deplasau încă ieri. Orașul vechi al orașului Khiva, Itschan Kala, care este o clădire protejată, seamănă cu un basm din 1001 de nopți transformate în piatră. Turul de astăzi vă duce la palate impresionante, moschei, mausolee și madrase. Cele mai izbitoare clădiri din Khiva includ zidurile puternice ale fortăreței Kunya-Ark, palatul Tash-Hauli și minaretele lui Islam Hodja și Kalta Minor. Aceasta din urmă trebuia să fie cea mai înaltă structură din lumea islamică, dar, așa cum se întâmplă adesea în cazul proiectelor deosebit de ambițioase, lucrarea nu a fost niciodată finalizată, lăsând-o la 26 de metri și acum este mai probabil să fie unul dintre cele mai scurte minarete. Continuați către cetatea Kunya Ark de pe zidul de vest al orașului vechi cu clădiri din secolele al XVII-lea și al XVIII-lea. -19 Secol. Seara, bucurați-vă de o cină de specialitate cu un spectacol de folclor regional. (mic dejun, cina)

Ziua 9: Khiva - Tashkent
În drumul de astăzi către deșertul Kyzyl Kum, vizitați fortărețele deșertului Ayaz Kala și Toprak Kala. Această excursie este, de asemenea, foarte interesantă pentru cei care nu sunt interesați de arheologie. Există o tabără de iurtă lângă forturi unde vă așteaptă un picnic copios la iurtă. Dupa-amiaza intoarcere la Khiva si cina la un restaurant local. Apoi transfer la aeroport și zbor către Tașkent (în jurul orei 21:00). Transfer la hotel. 2 nopti in Tashkent in Hotel Krokus (clasa de mijloc superioara, categoria nationala: 4 stele). Aproximativ 240 km (mic dejun, picnic, cina)

Ziua 10: Tashkent
Astăzi veți cunoaște mai bine capitala Uzbekistanului într-un tur de oraș și veți vedea, printre altele, madrasele Kukeldash și Barak Chan. Veți vizita și muzeul de istorie. Restul zilei poate fi folosit ca timp liber. Seara, relaxați-vă cu o masă delicioasă la un restaurant local. (mic dejun, cina)

Ziua 11: Tashkent
După micul dejun, transfer la aeroport. Zbor de întoarcere la Frankfurt/M. (Mic dejun)

Pret

2360 Euro / persoana / circuit 10 nopti / demipensiune
Cere oferta Cere oferta