Fascinanta Africa de Sud


Cape Town
De la 4698.00 EUR / pachet /persoana / Camera dubla / Mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • 14 nopți în hoteluri sau lodge-uri selectate, în camere cu baie sau duș / WC
 • 14 x mic dejun, 1 x prânz, 2 cine
 • Transferuri, excursii și excursii la microbuz cu aer condiționat în conformitate cu itinerariul
 • Zbor intern Durban - Port Elizabeth inclusiv Taxe
 • Serviciu portar în spații de cazare
 • Taxele de intrare și taxele parculrilor naționale conform itinerarului (aproximativ 190 EUR)
 • Ghid de limba germană
 • Pachet de informații extinse cu un ghid de călătorie pe cameră

Oferta nu include

 • Bilet de avion Bucuresti – Johannesburg / Cape Town – Bucuresti
 • Taxa de viza
 • Asigurare medicala si Storno

Valabilitate oferta

14 Apr 2018 - 28 Apr 2018

Cazare

1 noapte Johannesburg: Country House / 3 stele
1 noapte Ohrigstad: Hannah Game Lodge / 4 stele
2 nopți Kruger NP: tabăra tented Nkambeni / 3 stele
1 noapte Ezulwini: Mantenga Lodge / 3 stele
2 nopți Zululand: Zulu Nyala Lodge / 4 stele
1 noapte Durban: Protea Umhlanga / 3 stele
1 noapte Port Elizabeth: The Kelway / 3,5 stele
1 noapte Knysna: Premier Knysna / 4 stele
1 noapte Oudtshoorn: Pensiunea De Denne / 4 stele
1 noapte Robertson: Casa de oaspeți Excelsior Manor / 4 stele
2 nopți Cape Town: Premier Cape Manor / 4 stele

Descriere

Africa de Sud a renăscut dintr-un trecut turbulent. În ultimele decenii, s-a impus ca o națiune de referință, atât de pe teritoriu african, cât și din întreaga lume. Încă de la sfârșitul erei Apartheid și instaurarea guvernului democratic din 1990, granițele Africii de Sud s-au deschis pentru a permite accesul unui adevărat potop de turiști, sosiți aici pentru a se bucura de frumusețile naturale excepționale și cultura vibrantă.

Atracția principală a Africii de Sud stă totuși în viața sălbatică de aici. Gazda tuturor celor cinci mari mamifere africane - leul, elefantul, leopardul, bizonul și rinocerul -, laolaltă cu mii de alte specii de plante și de animale, safariurile în mijlocul rezervațiilor naturale precum Kruger sau Parcul Național Hluhluwe rămân cele mai populare activități. Teritoriul cuprinde o gamă largă de climate și terenuri, incluzând deșerturi, munți, platouri, pajiști, tufăriș, mlaștini sau păduri subtropicale. Cea mai bună perioadă pentru a o vizita este primăvara (în emisfera nordică perioada toamnei), în lunile octombrie - noiembrie și toamna, devreme, în martie și aprilie, pentru a evita căldura extremă din timpul verii și umezeala iernilor.

Printre cele mai populare atracții turistice din Africa de Sud se numără Parcul Național Kruger, închisoarea în care a fost deținut Nelson Mandela pe insula Robben, cazinourile din God Reef City, zonele rurale din Soweto și Alexandra, scuba diving în Golful Sodwana, plimbările cu telecabina, la înalțime, până în vârful Munților Table, pentru a obține panorame superbe ale orașului Cape Town, degustări de vin în podgoriile și cramele din Stellenbosch, surfing în Coffee Bay sau scufundările în cuști pentru a privi rechinii din Gangsbaai.

Africa de Sud, țara care a dat doi câștigători ai premiului Nobel pentru pace ce locuiesc pe aceeași stradă din Soweto, Nelson Mandela și Desmond Tutu, combină valorile morale învățate în perioada recentă cu fantastica diversitate naturală și se recomandă ca una dintre cele mai aventuroase destinații turistice ale lumii.

Numar catalog: DER

Itinerariu

ZIUA 1 (sambata) – bun venit in Africa de Sud
Sosire individuală în Johannesburg. Punct de întâlnire la aeroport la ora 10.00. După urarea de bun venit din partea ghidului, programul este deja activ: Veți vizita Soweto, cel mai cunoscut oraș din Africa de Sud. Până în prezent, mai mult de 4 milioane de persoane locuiesc în Soweto pe o suprafață de aproximativ 120 de kilometri pătrați. Veti vizita Casa Nelson Mandela, care astăzi găzduiește un muzeu. Încercați "umngqusho" pentru prânz - o farfurie de fasole care a fost una dintre favoritele lui Nelson Mandela. 1 noapte cazare în Johannesburg. Aproximativ 100 km / aprox. 3 ore

ZIUA 2 (duminica) - Pretoria
Dimineața explorați Pretoria, care, spre deosebire de mitropolitul Johannesburg, cu clădirile sale coloniale și parcurile amenajate, face o impresie destul de confortabilă. Ceea ce a fost cândva capitala mică a Republicii Transvaal este astăzi capitala Republicii Democratice a Africii de Sud. Continuați spre Ohrigstad pentru cazare in lodge. Seara, aveți posibilitatea să savurați un bufet delicios de specialități din Africa de Sud. 1 noapte cazare în Ohrigstad. Aproximativ 400 km / aprox. 6 ore (mic dejun)

ZIUA 3 (luni) - Panorama Route
Astazi ai o zi interesanta in fata! În nord-estul Africii de Sud, la intersecția platoului muntos și a savanei, traseul panoramic deschide privelisti unice, al căror punct de atracție este râul Blyde River Canyon. Merită, de asemenea, să vă opriți la punctele de observatie ale celor Trei Rondaveli și ale ferestrei lui Dumnezeu, unde puteți face o scurtă plimbare. După-amiaza târziu ajungeți în Parcul Național Kruger. 2 nopți cazare in Parcul Național Kruger. Aproximativ 200 km / aprox. 6 ore (mic dejun, cină)

ZIUA 4 (marti) - Parcul Național Kruger
Astăzi te vei trezi devreme pentru safari! În savana subtropicala se află Parcul Național Kruger, una dintre cele mai mari rezerveatii de pe pământ. Viața sălbatică este unică în lume: sunt prezente 114 specii diferite de reptile, 507 de specii de păsări și 147 de specii de mamifere. În râuri trăiesc aproximativ 3.000 de hipopotami și la fel de mulți crocodili. Aici puteți admira de aproape viața sălbatică a Africii! Aproximativ 250 km / aprox. 5 ore (mic dejun)

ZIUA 5 (miercuri) – Regatul Swaziland
Sosire în regatul Swaziland. De-a lungul satelor mici, veti intalni instalatii eoliene prin plantații de eucalipt și pin, iar pe traseu puteți găsi obiecte de artizanat, fructe și legume. Mulțumită regelui Sobusa, Swaziland este un stat independent din 1968. Veti vizita Memorialul regelui Sobusa și veti afla ca a fost soțul a 70 de femei și tată de 210 copii. 1 noapte cazare la Ezulwini. Aproximativ 250 km / aprox. 5 ore (mic dejun)

ZIUA 6 (joi) - În imperiul Zulu
Viața localnicilor este încă strâns legată de tradițiile foarte vechi, pe care le veți cunoaște când vizitați Satul Cultural Swazian. Pentru impresii mai bogate veti calatori catre Coasta Elefantului din KwaZulu Natal. 2 nopți în Zululand. Aproximativ 300 km / aprox. 6 ore (mic dejun)

ZIUA 7 (vineri) - Parcul Național Hluhluwe
Dimineața, faceți o călătorie interesantă prin Parcul Național Hluhluwe, bogat în specii rare de pasari si animale. Aici veți experimenta în mod direct viața sălbatică a Africii - admirati familii de elefanți care se îmbăiază in ochiurile de apă, mergeți în căutarea leilor, gheparzilor, zebrelor și antilopelor. Parcul este, de asemenea, cunoscut pentru populația sa mare de rinoceri. Aproximativ 100 km / aprox. 4 ore (mic dejun)

ZIUA 8 (sambata) – Orașul Port Durban
Calatoriti de-a lungul coastei spre portul Durban, al doilea oras ca marime din Africa de Sud. Mulți sudafricani de origine indiană trăiesc aici. Încercați delicatese locale, cum ar fi "samosas" - găluște umplute sau pâine plină cu curry. Bucurați-vă de capodopera arhitecturală a stadionului de fotbal Moses Madhiba construit pentru Cupa Mondială din 2010. Luați gondola catre platforma de vizionare și bucurați-vă de panorama orizontului. 1 noapte cazare în Durban. Aproximativ 280 km / aprox. 5 ore (mic dejun)

ZIUA 9 (duminica) - Zbor spre Port Elizabeth
Transferul prealabil spre aeroport și zborul către Port Elizabeth. Turul orașului Port Elizabeth, cunoscut și ca "Orașul prietenos". Mergeți la hotel, dupa care puteți face o plimbare lungă pe plajă. 1 noapte cazare în Port Elizabeth. Aproximativ 100 km / aprox. 1 oră (mic dejun)

ZIUA 10 (luni) - Parcul Național Tsitsikamma
Astăzi veți vizita Parcul Național Tsitsikama, o întindere de 80 km lungime între Nature's Valley și gura râului Storms. Aici veți găsi un peisaj natural inconfundabil, înconjurat de trasee de drumeții - o mare verde de copaci, arbuști și ferigi. O plimbare plăcută vă va duce la punțile suspendate de la gura râului Storms. Apoi continuați spre Knysna. 1 noapte cazare în Knysna. Aproximativ 280 km / aprox. 5 ore (mic dejun)

ZIUA 11 (marti) – Oudtshoorn
Destinația dvs. este metropola strutilor, Oudtshoorn, unde veți afla totul despre struti la o fermă. Apoi vizitați faimoasele peșteri Cango, unul dintre cele mai mari sisteme de peșteri cu stalactite din lume! Poate vrei să încerci o friptură de struț seara? 1 noapte cazare în Oudtshoorn. Aproximativ 140 km / aprox. 3 ore (mic dejun)

ZIUA 12 (miercuri) – Vin și plăcere
Continuați pe Route 62. Ca si Route Garden, acesta este unul dintre cele mai pitorești trasee din sud, trecând spectaculos prin Karoo, deșert montan. Veti intalni una dintre cele mai frumoase regiuni viticole din întreaga lume. Vinul produs in The Cape are o istorie lungă - încă din 1659, primul vin fiind produs aici. Vizitați o fabrică de vinuri, unde, bineînțeles, deliciile culinare nu sunt neglijate: pentru pranz se găsește "Roosterbrood" proaspăt coapte împreună cu o degustare unde puteți gusta câteva din vinurile fine. explorati lumea artei sud-africane! 1 noapte cazare la Robertson. Aproximativ 280 km / aprox. 5 ore (mic dejun, pranz)

ZIUA 13 (joi) – Cape Town
Ajungeți la Cape Town, metropola de la poalele muntelui, despre care mulți spun că este cel mai frumos oraș din lume. Într-o călătorie dus-întors, vă bucurați de veselia plină de culoare a cartierului Malay, originea faimosului "Bobotie" (carne de vită din Africa de Sud), pe care îl puteți gusta la prânz. Artistul in graffiti, Grant Jurius, vă conduce într-o călătorie prin geneza graffitilor, de la picturile rock Bushmen până la arta stradală din New York și arta stradala de astăzi din Cape Town. 2 nopți cazare în Cape Town. Aproximativ 180 / aprox. 4 ore (mic dejun)

ZIUA 14 (vineri) – Capul bunei sperante
Va veti bucura de o excursie de o zi la Peninsula Cape și veti vizita rezervația naturală de la Cape of Good Hope. Cape Town este cunoscut pentru muzica sa de jazz. Cina are loc astăzi într-un restaurant de jazz - desigur, cu acompaniament muzical adecvat. Aproximativ 160 km / aprox. 6 ore (mic dejun, cină)

ZIUA 15 (sambata) – Adio Africa de Sud
Dimineața vizită la Victoria & Alfred Waterfront. Veti fi transferați de la malul mării până la aeroport la ora 12:30. Sfârșitul turului la aeroportul din Cape Town. Aproximativ 45 km / aprox. 45 min. (Mic dejun)

Pret

4698.00 EUR / pachet /persoana / Camera dubla / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta