Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Călătorie în grup și într-un vehicul corespunzător mărimii grupului conform itinerarului
 • Transferuri conform itinerarului
 • Zboruri interne cu companii aeriene naționale, inclusiv taxe în clasa economică
 • 9 nopți în hotelurile menționate sau echivalente de categorie medie
 • 9x mic dejun
 • Ghid turistic vorbitor de limba germană care se schimbă local
 • Taxele de intrare și vizitarea obiectivelor turistice conform itinerarului
 • Ghid de călătorie

Oferta nu include

 • Bilet de avion catre / de la Bogota / Cartagena
 • Asigurare medicala / storno
 • Alte servicii care nu sunt mentionate ca fiind incluse

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi cu plecari in fiecare zi de vineri pana pe 17 Mai 2024.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!
Număr minim de participanți: 2 persoane
Numar maxim de participanti: 14 persoane
Varsta minima: 12 ani
Sunt posibile modificări de zbor, hotel și program

Cazare

9 nopți în hotelurile menționate sau echivalente de categorie medie

Descriere

În timpul acestei călătorii, explorați nu numai atracțiile culturale ale țării, ci și zona pitorească de cafea și orașul modern și în plină dezvoltare Medellín. Excursia se incheie in Cartagena, „Perla Caraibelor” si este ideala pentru o extindere ulterioara la baie.

Cod catalog: DER-T BOG27010B

Itinerariu

Ziua 1: Bogota
La sosire, veți fi întâmpinat la aeroport de către ghidul dumneavoastră local, vorbitor de germană, și veți fi transferat la hotel. O noapte la Hotel BH Bicentenario (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele).

Ziua 2: Bogota - Villa de Leyva
Dimineața, un tur de jumătate de zi al capitalei Columbiei este pe ordinea de zi. Printre altele, veți cunoaște cartierul istoric al orașului vechi „La Candelaria”, care se caracterizează prin case coloniale colorate, parcuri mici și curți magnifice. Plaza Bolivar cu statuia luptătorului pentru libertate Simon Bolivar și alte clădiri istorice sunt, de asemenea, situate în orașul vechi. O vizită la celebrul Muzeu de Aur completează turul orașului. Aici puteți admira o colecție gigantică de obiecte din aur precolumbiene. După-amiaza, conduceți spre Zipaquirá, la aproximativ 50 km distanță, unde puteți vizita impunătoarea catedrală subterană de sare. Bolta salină adăpostește 14 Stații de Cruce a lui Isus Hristos, care sunt conectate printr-un sistem de tuneluri. Continuați apoi spre Villa de Leyva, un oraș colonial magnific prin excelență. 2 nopti la Hotel Posada de San Antonio (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele). (Mic dejun)

Ziua 3: Vila de Leyva
Acest mic oraș colonial fermecător este o bază ideală pentru a explora regiunea înconjurătoare. Există numeroase atracții culturale și naturale, inclusiv relicve arheologice și clădiri coloniale. Așa că explorezi centrul orașului cu Plaza Mayor și biserica principală, casa lui Antonio Nariño, Muzeul El Carmen și biserica cu același nume. Apoi descoperiți împrejurimile Villa de Leyva. Pe lângă situl arheologic Infernito, veți vedea frumoasa mănăstire dominicană din secolul al XVII-lea „Ecce Homo” și o fosilă completă a unui Kronosaurus într-o vizită foarte interesantă la muzeul din afara Villa de Leyva. După-amiaza este liberă. (Mic dejun)

Ziua 4: Villa de Leyva - Pereira
După micul dejun, conduceți înapoi la Bogotá pentru zborul direct către inima cafelei a Columbiei. Indiferent cum iti place cafeaua ta - neagra, cu mult lapte sau decofeinizata - "Zona Cafetera" nu trebuie ratata. După-amiaza, vizitați o plantație și vedeți cum se face cafeaua. Bucurați-vă de vedere la plantațiile de bambus, pătlaginile și plantele de cafea cu o ceașcă proaspăt preparată. Sejurul de peste noapte are loc la una dintre haciendas tradiționale fermecătoare de cafea din mijlocul peisajului. 2 nopti langa Pereira in Hotel Hacienda Combia (clasa de mijloc, categoria nationala: 3 stele). (Mic dejun)

Ziua 5: Valle de Cocora
Azi este dedicată și acestei regiuni pitorești și frumoase a țării. Un punct culminant este cu siguranță satul Salento. Plimbați-vă pe străzile înguste mărginite de case colorate, cu obloane și uși pictate. La est de Salento se întinde impresionanta „Valle de Cocora”, care vă va încânta și pe voi cu văile largi verzi, vârfurile aspre de munte și așa-numitii palmieri de ceară, „Palma de Cera”. Copacii, care au o înălțime de până la 60 m, se înalță deasupra pădurii de nori - o priveliște uluitoare! (Mic dejun)

Ziua 6: Pereira - Medellin
După micul dejun vei fi transferat la aeroport pentru zborul către Medellín. Orașul modern și în plină dezvoltare este încorporat în regiunea Antioquia și este numit și orașul primăverii eterne datorită climei sale blânde. La sosire, faceți un tur de oraș și apoi luați telecabina Metrocable, de unde vă puteți bucura de vederi fantastice ale orașului. 1 noapte in Medellín la Hotel Poblado Plaza (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele). (Mic dejun)

Ziua 7: Medellín - Guatapé
Santa Elena este „plămânul verde” din Medellín, o zonă tradițională de unde a apărut floricultura și „silleteros”. În timpul unui tur al fincii și floriculturii, veți afla, de asemenea, puțin mai multe despre producția „Silleta”, istoria și muzica tradițională a regiunii - inclusiv o vedere panoramică a Medellín. Apoi continuăm spre satul Guatapé, care se află la doar 2 ore distanță și unde se află și „Piedra del Peñol”. Poți urca pe stânca de 200 de metri înălțime peste 740 de trepte. Bucurați-vă de priveliști uluitoare ale peisajului rural plin de munți verzi și lacuri albastre. Satul idilic și colorat Guatapé arată ca ceva dintr-o carte cu imagini. Străduțele înguste sunt pavate cu pietriș, picturile murale colorate împodobesc fațadele casei, Veți găsi, de asemenea, mici cafenele și magazine de artizanat. O noapte în Guatapé la Hotel Zócalo Campestre (mic dejun)

Ziua 8: Guatapé - Cartagena
Transfer de dimineață la aeroportul din Medellín și zbor spre Cartagena, pe coasta din Caraibe a țării. Bucurați-vă de orașul colonial unic Cartagena într-un tur de oraș și lăsați flerul acestui oraș fascinant să-și facă magia asupra voastră. Biserica San Pedro Claver din fața Pieței Vămilor și Palatul Inchiziției cu portalul său de intrare impunător care găzduiește muzeul istoric sunt câteva dintre atracțiile pe care le vei cunoaște astăzi. 2 nopti in Cartagena la Hotel Don Pedro de Heredia (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele). (Mic dejun)

Ziua 9 Cartagena
Orașul vechi Cartagena, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, este un alt punct culminant al călătoriei tale. În ziua liberă de astăzi, plimbați-vă pe străzile șerpuite, unde bougainvillea eclipsează balcoane uriașe și bisericile masive își aruncă umbrele pe „piațe” înfrunzite. Alternativ, faceți excursia opțională de o zi întreagă la Islas del Rosario (contra cost). (Mic dejun)

Ziua 10 Cartagena
Astăzi călătoria ta plină de evenimente se încheie cu transferul la Aeroportul Cartagena. (Mic dejun)

Pret

1795 Euro / persoana / circuit 9 nopti / mic dejun
Cere oferta Cere oferta