Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Călătorie de grup conform itinerarului într-un vehicul special de safari
 • Transferuri conform itinerarului
 • Cazare: 5 nopți de camping, 3 nopți de tabără cu corturi, 4 nopți la hoteluri, cabane (de la categorie rezonabilă până la medie)
 • Tur cu cazare: 4 locuri de camping, 3 locuri de tabără cu corturi, 5 locuri de cazare la hoteluri, cabane (de la un nivel rezonabil până la mediu)
 • 12 mic dejun, 10 prânzuri, 10 cine
 • Apă și ceai și cafea în timpul meselor
 • Ghid turistic vorbitor de engleză și un ghid turistic suplimentar
 • Taxe de intrare, activități și vizite conform programului
 • Ghid de călătorie

Oferta nu include

 • Bilet de avion pana la destinatie
 • Asigurare medicala / storno
 • Alte servicii neincluse in program

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi până la 31 Octombrie 2023.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Număr minim de participanți: 4 persoane
Numar maxim de participanti:
- Tur de camping: 17 persoane
- Tur cu cazare: 12 persoane
- Varsta minima: 12 ani

Varsta maxima: 68 ani
Grup internațional de participanți

Veți fi însoțit de 2 ghizi turistici/șoferi în călătoria dumneavoastră - mai multe servicii, mai mult ajutor, mai multe cunoștințe

Dacă grupul este mai mic de 8 persoane, se poate folosi un vehicul de safari 4x4 mai mic.

Taxele de viză pentru Zimbabwe sunt în prezent de 30 USD de persoană, plătibile la nivel local

Limită de bagaje: geantă moale de călătorie/rucsac de turism de maximum 15 kg și un bagaj de mână

Aduceți-vă propriul sac de dormit, prosoape și pernă.

Cazare

5 nopți de camping, 3 nopți de tabără cu corturi, 4 nopți la hoteluri, cabane (de la categorie rezonabilă până la medie)

Descriere

Sălbăticia neatinsă și viața sălbatică diversă îi așteaptă pe vizitatori într-o excursie în Botswana. Țara fără ieșire la mare din sudul Africii este caracterizată în principal de peisajul deșertului Kalahari și al Deltei Okavango . În timpul sezonului uscat, Botswana își prezintă frumusețea sterilă. Cu toate acestea, când cad primele picături de ploaie, un covor luxuriant de iarbă și plante începe să acopere pământul, transformându-l complet. Animalele țării, cum ar fi elefanții, girafele, bivolii, gheparzii și springbok-urile găsesc acum hrană suficientă. O vacanță în Botswana este așadar ideală pentru observarea animalelor în mediul lor natural, de exemplu în Parcul Național Chobe, primul parc național al țării.

Cod catalog: DER-T

Itinerariu

Ziua 1: Maun (Camping: Duminica) (Tur Cazare: Miercuri)
Sosire individuala la Aeroportul Maun, transfer la hotel.
Tur de camping/tur de cazare: Drifters Maun Tented Lodge (gama medie). Aproximativ 40 km

2 - 4 Ziua: Delta Okavango (Camping: luni-miercuri) (tur cu cazare: joi-sâmbătă)
În mijlocul deșertului Kalahari se află Delta Okavango, cea mai mare deltă interioară din lume. Râul Okavango se pierde aici în nisipurile deșertului și formează o zonă umedă uriașă cu multe canale întortocheate. Stabiliți tabăra pe marginea unei lagune mari și explorați zona pe jos și, dacă nivelul apei este suficient de ridicat, cu mokoros (canoe). În anotimpurile secetoase, explorați zona cu vehicule. Experimentați natura frumoasă și învățați multe de la ghizii locali, care vă pot oferi și informații despre modul de viață al locuitorilor din deltă. Un punct culminant este o plimbare cu barca la apus, unde puteți observa multe animale și vă puteți bucura de priveliște cu o băutură rece. În plus, există posibilitatea Luați un zbor pitoresc de 1 oră deasupra deltei (opțional). Tabără de 3 nopți cu corturi în Delta Okavango. Aproximativ 390 km (mic dejun, prânz, cină). Tur de camping/tur de cazare: tabără de corturi

Ziua 5 Delta Okavango - Maun (Camping: joi) (tur cu cazare: duminică)
Astăzi te întorci la civilizație, la Maun. Aici ai timp să faci cumpărături sau, de exemplu, să te relaxezi lângă piscină. Cina la cabana. O noapte in Maun langa raul Boteti. Aproximativ 355 km (mic dejun, prânz, cină). Tur de camping/tur de cazare: Drifters Maun Tented Lodge (gama medie)

Ziua 6 - 9: Maun - Rezervatie naturala (Camping: vineri-luni) (tur cu cazare: luni-joi)
Astăzi vă veți transfera la vehicule speciale, mai mici de safari, pentru a vă conduce în rezervatiile de vânătoare, cu  vehiculul „off-road” ideal pentru următoarele câteva zile. Călătoria trece prin sate îndepărtate, printre curiozități create de om. Veți petrece cinci zile (4 nopți) în diferite rezervații, de exemplu în Parcul Național Moremi, singura parte protejată a deltei. Campați lângă binecunoscutul „„3rd Bridge”. Rezervația de vânătoare Moremi se întinde pe aproximativ 1.800 de kilometri pătrați. Continuați spre nord spre Xakanaxa, o zonă unică de observare a vieții sălbatice. Continuati spre regiunea Savuti, unde veți petrece și timp pentru vizionarea animalelor. În funcție de drum și de condițiile meteo, ghidul local va decide dacă va face un ocol spre Rezervația Central Kalahari. 4 nopți în „wild camps” în mijlocul naturii. Aproximativ 125 km (mic dejun, prânz, cină). Tur de camping/Tur de cazare: Camping

Ziua 10: Rezerve de joc - Maun (Camping: marți) (turul cazat: vineri)
În ultima zi în rezervația naturala, vă veți întoarce la Maun. Ajungeti la cabană și puteti trece în revistă numeroasele experiențe cu fauna sălbatică, în timpul cinei. O noapte în Maun. Aproximativ 225 km (mic dejun, cina). Tur de camping/tur de cazare: Drifters Maun Tented Lodge (gama medie)

Ziua 11: Maun - Makgadikgadi Pans (Camping: miercuri) (tur cu cazare: sâmbătă)
Reveniți la vehiculul normal Drifters și, după un brunch relaxat, continuați călătoria către spectaculoasele saline Makgadikgadi, care sunt cunoscute pentru biodiversitatea lor de păsări și alte animale din deșertul african. Pregătiți prânzul împreună. Continuați prin Makgadikgadi Pan. Ajungeți la locul de cazare unde veți campa în mijlocul unui peisaj nesfârșit. Un loc de vis sub cerul înstelat al Africii. O noapte în salina Makgadikgadi. Aproximativ 200 -300 km (mic dejun, prânz, cină). Tur de camping: CampingTur cu cazare: conduceți la cabană după-amiaza. O noapte la Elephant Sands Lodge (gama medie)

Ziua 12: Makgadikgadi Pans - Cascada Victoria (Campinge: joi) (Tururi cu cazare: duminică)
Continuați către râul Chobe, cunoscut pentru turmele sale mari de elefanți. După-amiaza, faceți un tur cu barca pe râu, apoi treceți granița spre Zimbabwe. 2 nopți la Cascada Victoria: Aproximativ 400 km (mic dejun, prânz)Tur de camping/tur de cazare: satul Shearwater Explorers (gama medie)

Ziua 13: Cascada Victoria (Camping: Vineri) (Tur Cazare: Luni)
După micul dejun, transfer la Aeroportul Victoria Falls. Sfârşitul călătoriei. (Mic dejun)

Pret

2740 Euro / persoana / circuit 12 nopti / pensiune completa
Cere oferta Cere oferta