Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • cazare in camera dubla

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno
  • bilete acces in parc

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Pentru iubitorii de animale sălbatice care caută o experiență cu adevărat unică la Disney World, este greu să te gândești la un resort mai remarcabil decât Disney's Animal Kingdom Lodge, o proprietate de lux cu tematică africană extraordinară și o locație lângă parcul tematic Animal Kingdom.

Această proprietate este uimitoare pentru arhitectura fabuloasă inspirată de Africa și o atenție incredibilă pentru detalii, împreună cu savanele la fața locului, cu animale africane chiar în fața hotelului.

Descriere

Walt Disney World Resort este un complex deschis în 1971 în Florida și care conține mai multe parcuri de distracții plus un proiect deosebit de îndrăzneț: EPCOT.

Acest loc este rezultatul viselor unui singur om care a gândit această zonă din apropierea orașului Orlando ca pe un loc unde lumea să poată veni cu familia, să se distreze dar și să descopere un mod de viață diferit. A fost evident o abordare ușor diferită de alte parcuri marca Disneyland însă ceea ce a rezultat merită văzut.

Cod catalog: DER MCO41103 AN
Room code: RI U

Pret

187 Euro / persoana / noapte / camera dubla / fara masa
Cere oferta Cere oferta