Facilitati

 • Aer conditionat
 • Camera bagaje
 • Gradina
 • Parcare
 • Pet friendly
 • Room service
 • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • 3 nopti cazare in camera dubla
 • mic dejun

Oferta nu include

 • transport
 • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi in perioada 24 Sep 2021 - 29 Oct 2021.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Proiectat de arhitectul de design interior Sir Terence Conran, Hotelul Das Triest este amenajat clasic și se află în cartierul Freihaus, la doar 5 minute de mers pe jos de Opera de Stat și piața în aer liber Naschmarkt. Camerele din partea extinsă a hotelului au fost realizate de către Biroul de arhitectură Wehdorn. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în întreaga proprietate.

În urmă cu peste 300 de ani, acest hotel a fost stația principală a serviciului de transport care lega Viena de Trieste. Grajdurile originale cu tavanul lor boltit au fost transformate în lounge-uri, suite și săli de conferințe.

Restaurantul premiat Collio servește preparate gourmet din bucătăria Italiei de nord. Vara, oaspeții Hotelului Das Triest pot lua micul dejun sau pot utiliza facilități de grătar, în curtea mediteraneană. De asemenea, hotelul găzduiește localul Bistro Porto care oferă specialități inspirate din bucătăria italiană alături de vinuri rafinare și cocktailuri.

Stația de metrou Karlsplatz se află la 2 minute de mers pe jos. La catedrala Sf. Ştefan se poate ajunge în 15 minute de mers pe jos.

Descriere

Viena este orasul lui Wittgenstein si Freud, Mozart, Schubert sau Strauss, a "corului de baieti" (Wiener Sängerknaben) si a armasarilor lipitani a scolii spaniole de echitatie. Omniprezentele blazoane si semne imperiale sau prezentarile, reclamele alb-rosii de chemare la concert, dispuse intoxicant in tot orasul, incearca sa se asigure ca nu il veti uita. Dar acum, in mijlocul unei noi "renasteri" culturale, a secolului XXI, Viena se auto-stimuleaza din nou, spre fiul ei preferat, Wolfgang Amadeus Mozart. Chiar si asa, avand acum ca termen de comparatie valoarea adaugata de tot ce inseamna nou in materie de cultura si viata sociala, vienezii inca isi amintesc de "orasul gri, murdar si plictisitor, unde nu puteai sa bei o bere dupa miezul noptii".

Cod catalog: FTI VIE35H
Room code: DZ F

Pret

212 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta