Facilitati

 • Aer conditionat
 • Camera bagaje
 • Cazino
 • Club de noapte
 • Club ptr. copii
 • Divertisment
 • Fitness
 • Loc de joaca ptr. copii
 • Piscina
 • Piscina incalzita
 • Room service
 • Schimb valutar
 • Wellness & Spa
 • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

- taxe portuare
- cazare pe nava in tipul de cabina ales (acestea detin cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV, halat si papuci de baie, flori proaspete si ziar cu stiri- fiecare cabina are steward);
- fullboard extins - toate cele 3 mese principale ale zilei, gustari intre mese
- apa imbuteliata, bauturi soft, ceai si cafea pe tot parcursul zilei
- servicii de majordom pentru pasagerii cazati in suite
- vin alb sau rosu servit la pranz si cina;
- cos cu fructe in cabina, primit in prima zi de croaziera;
- room service 24 h;
- spalatorie automata;
- taxele portuare, guvernamentale si gratuitatile;
- accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja;
- accesul gratuit la teatru, in saloanele navei, biblioteca;
- accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging;
- veti avea un daily programme cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei;
- veti putea participa la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu muzica live, cabaret, petreceri cu teme;
- biroul de informatii la bord este deschis 24 ore /zi;
- exista un birou de turism unde pot primi informatii despre excursiile organizate in fiecare port si unde pot face rezervari.

Oferta nu include

- bauturile alcoolice;
- serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;
- excursiile optionale, jocurile de la Casino, utilizarea internetului;
- apelurile telefonice date in afara navei din cabine;
- cumparaturile efectuate la bordul vasului;
- la orice achizitie indiferent daca este bautura, serviciu special sau bun material se aplica automat o taxa de 15%-18% la tarifele afisate.
- asigurarea de calatorie/STORNO;
- transportul spre/de la portul de imbarcare.

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 13 Aug 2022 - 20 Aug 2022.
Pentru alte date de imbarcare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

 • Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte! Locuri in limita disponibilitatii!
 • Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!
 • Tarifele sunt in functie de disponibilitate si pot fi retrase fara o informare prealabila.
 • Tariful pentru tipul de cabina de mai sus reprezinta cea mai mica cotatie disponibila in sistem la momentul afisarii pentru categoria pe care o reprezinta. Astfel in functie de disponibilitate tarifele pot varia.
 • Imaginile cu cabinele sunt demonstrative. Mobilierul, dimensiunea si structura cabinei poate varia in functie de nava si categorie.
 • Numarul final al cabinei se poate schimba pana in ziua plecarii in croaziera.
  Compania de croaziera cat si capitanului navei isi rezerva dreptul de a modifica itinerariul de croaziera si orele de imbarcare/debarcare in porturi, atat inainte de inceperea croazierei, cat si in timpul croazierei pentru a asigura navigatia in siguranta a navei.

Cazare

Cabină interioară
Cabină cu zonă de ședere și canapea, unde vă puteți relaxa după o zi plină. Facilități în cabină: halat de baie, geantă de plajă, produse de îngrijire personală, uscător de păr, saltea de lux Cashmere Collection, mini-bar, livrarea cuburilor de gheață în cabină, la cerere; televizor cu ecran plat, cu multiple canale și program interactiv care vă permite să verificați contul de cheltuieli, să rezervați excursii opționale, să comandați room service*, să urmăriți filme sau emisiuni la cerere*; seif, voltaj 110/220AC. *Se percep taxe suplimentare.

Cabină exterioară
Cabină cu ferestre mari și zonă de ședere, unde vă puteți relaxa după o zi plină. Facilități în cabină: halat de baie, geantă de plajă, produse de îngrijire personală, uscător de păr, saltea de lux Cashmere Collection, mini-bar, livrarea cuburilor de gheață în cabină, la cerere; televizor cu ecran plat, cu multiple canale și program interactiv care vă permite să verificați contul de cheltuieli, să rezervați excursii opționale, să comandați room service*, să urmăriți filme sau emisiuni la cerere*; seif, voltaj 110/220AC. *Se percep taxe suplimentare.

Cabină cu balcon
Cabină cu ferestre mari, balcon și zonă de ședere, unde vă puteți relaxa după o zi plină; cabină cu pat suspendat si canapea extensibila, pentru maximum 4 persoane. Facilități în cabină: halat de baie, geantă de plajă, produse de îngrijire personală, uscător de păr, saltea de lux Cashmere Collection, mini-bar, livrarea cuburilor de gheață în cabină, la cerere; televizor cu ecran plat, cu multiple canale și program interactiv care vă permite să verificați contul de cheltuieli, să rezervați excursii opționale, să comandați room service*, să urmăriți filme sau emisiuni la cerere*; seif, voltaj 110/220AC. *Se percep taxe suplimentare.

Descriere

Celebrity Apex, alaturi de Celebrity Edge, reprezintă o nouă etapă în abordarea designului de vase Celebrity Cruises®. De la primele schițe și până la modul inovator de a experimenta planurile într-o realitate virtuală, fiecare pas a fost realizat în 3D. Acest lucru a permis să revizuim, îmbunătățim și să perfecționăm fiecare detaliu. De la incredibilul Magic Carpet și până la pisicinele private din Vilele Edge, Celebrity Cruises® a reușit să proiecteze cel mai rafinat vas de croazieră. Factorul principal care a influențat designul Apex a fost dorința de a transforma experiența din fiecare destinație într-una și mai captivantă, chiar de la bordul vasului. Celebrity Apex are un design unic, care iese din tiparele tradiționale. Oaspeții se vor simți mai conectați cu marea și cu toate destinațiile extraordinare vizitate, datorită balcoanelor Infinite Veranda din cabinele Edge și a teraselor de la piscină, care oferă priveliști și mai spectaculoase.

Itinerariu

Pret

1414 Euro / 7 nopti / persoana in cabina interioara / pensiune completa
Cere oferta Cere oferta