Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Transfer de la aeroport la hotel în prima zi
 • 10 nopți cazare (în funcție de varianta rezervată) în hoteluri menționate sau echivalente din clasa mijlocie / superioară
 • Masa în funcție de program: 10 mic dejun, 1 prânz
 • Excursie de o zi la vulcanul Poás cu ghid turistic vorbitor de limba engleză
 • Material de informare (germană)
 • Ghid de călătorie, materiale informative și hărți detaliate si documentele de călătorie

Oferta nu include

 • Bilet de avion San Jose - Bucuresti - San Jose
 • taxe de aeroport
 • asigurare medicala si Storno
 • închiriere de mașini
 • benzină
 • taxe
 • taxe de drum
 • Taxele de intrare și taxele Parcului Național sunt de aproximativ 16 USD pe persoană
 • bacsisuri

Valabilitate oferta

07 Oct 2018 - 17 Oct 2018

Cazare

10 nopți cazare (în funcție de varianta rezervată) în hoteluri menționate sau echivalente din clasa mijlocie / superioară

Descriere

Costa Rica este bijuteria Americii Centrale, recunoscuta international pentru potentialul sau turistic. O tara care imbina in mod armonios vulcani, litoral, jungla, delta, parcuri nationale spectaculoase, specialitati culinare deosebite si ospitalitatea locuitorilor sai.

Oaza de liniste, rai ecoturistic, toti cei care au vizitat Costa Rica au revenit convinsi ca aici este un adevarat paradis al vacantelor. Intr-un spatiu restrans poti avea vacanta pe care ti-o doresti, fie ca este una presarata cu sporturi extreme ca rafting, tiroliana, bunjee jumping, sau hiking, fie ca este una in care doresti sa admiri specii unice de flora si fauna sau pur si simplu una relaxanta pe o plaja tropicala.

Ecoturismul este probabil pentru cei mai multi vizitatori atractia principala caci, desi Costa Rica este o tara mica, are multe de daruit celor atrasi de peisaje tropicale unice, de admirarea florei si faunei tipice acestei regiuni si de plimbari in rezervatii naturale care pastreaza nealterat ritmul naturii.

Numar catalog: DER

 

Itinerariu

Costa Rica, paradisul verde - circuit 11 zile / 10 nopti - de la San Jose la Tamarindo

ZIUA 1 – San Jose
Intampinarea la aeroport de catre un reprezentant al agenției și predarea documentelor de călătorie. Transfer la Hotel Presidente (4 stele), 2 nopți cazare.

ZIUA 2 - Doka Coffee Plantation - Volcano Poás - Cascade La Paz
Plecare dimineata devreme de la hotel și calatorie catre vulcanul activ Poás aflat la 2700 m altitudine. Pe traseu veti vizita o instalație de plantare și prelucrare a cafelei. Vizitați grădinile in cascadă din La Paz. 110 km (mic dejun si cina)

ZIUA 3 - San José - Vulcan Irazu - Turrialba
Calatorie către Parcul Național Irazu, unde se află un crater vulcanic la 3.322 m altitudine. Continuați calatoria prin Cartago si prin frumoasa Vale Orosi până la Santa Cruz de Turrialba. 1 noapte cazare în Guayabo Lodge (3 stele). Aproximativ 70 km (mic dejun)

ZIUA 4 - Turrialba - Parcul Național Cahuita
Calatoriti prin plantațiile de banane către orașul port Limón și spre Cahuita. Merită să faceți o plimbare de 7 km prin parcul național. 2 nopți cazare în Ciudad Perdida Lodge (3 stele). Aproximativ 150 km (mic dejun)

ZIUA 5 – Puerto Viejo
Excursia de astăzi vă duce de-a lungul coastei Caraibelor, cu vegetația tropicală, în satul Puerto Viejo de Talamanca. Aici aveți posibilitatea să înotați și să faceți scufundări. Aproximativ 40 km (mic dejun)

ZIUA 6 - Parcul National Cahuita - Limón - Sarapiquí
După micul dejun, plecati catre Limón si Sarapiquí, renumită pentru rezervele de pădure tropicală, facilități de cercetare și plantații de ananas, 1 noapte cazare la Hacienda La Isla Lodge (3 stele). Aproximativ 190 km (mic dejun)

ZIUA 7 - Sarapiquí - La Fortuna
Aveti posibilitatea ca in aceasta dimineață sa faceti o excursie cu barca pe râul Sarapiquí. Calatorie catre La Fortuna. 2 nopți cazare în Hotel Lomas del Volcán (3 stele). Aproximativ 110 km (mic dejun)

ZIUA 8 – Vulcanul Arenal & Arenalsee
Micul oraș La Fortuna, aflat la poalele vulcanului Arenal, este un punct de plecare ideal pentru multe activități din regiune. Aici puteți să vă plimbați sau să admirati cascada impresionantă din Fortuna, sa vizitați parcul național sau sa va telaxati într-o baie termală. (mic dejun)

ZIUA 9 - La Fortuna - Cañas - Parcul Național Rincón de la Vieja
Calatoriti de-a lungul Lacului Arenal la Cañas. Aveti portunitatea de a vizita Parcul Național Palo Verde. Faceți o plimbare prin Liberia cu casele sale istorice. Apoi continuati la Cañón de la Vieja Lodge (3 stele). 2 nopți cazare. Aproximativ 190 km (mic dejun)

ZIUA 10 - Vulcanul Rincón de la Vieja
Ziua este disponibilă pentru explorarea parcului național. La poalele vulcanului activ, veți face drumeții la izvoarele de noroi și izvoarele sulfuroase. (mic dejun)

ZIUA 11 – Parcul Național Rincón de la Vieja - Playa Tamarindo
Va intoarceti în Liberia și continuați calatoria până la Tamarindo. 1 noapte la Hotel Tamarindo Diriá Beach Resort (4 stele).
Calatoria se incheie după micul dejun. Deplasați-vă la San José pentru zborul de intoarcere catre casa (mic dejun).

Pret

1442.00 EUR / pachet / persoana / Camera dubla / Mic dejun
Cere oferta