Facilitati

 • Aer conditionat
 • Babysitting
 • Camera bagaje
 • Cazino
 • Club de noapte
 • Club ptr. copii
 • Divertisment
 • Fitness
 • Loc de joaca ptr. copii
 • Piscina exterioara
 • Room service
 • Schimb valutar
 • Tenis
 • Wellness & Spa

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • taxe portuare
 • cazare pentru 2 adulti + 1 copil in cabina Ocean View
 • cele 3 mese principale plus gustari intre mese
 • apa, limonada, ceai si cafea la dozator la restaurantul de tip bufet
 • activitati la bordul vasului: pista de jogging, piscine, jacuzzi, terenuri de sport, fitness, sauna, sala de gimnastica (acestea variaza de la vas la vas si se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activitari de recreere)
 • activitati de recreere: teatru, cinema, discoteca, magazine, biblioteca (acestea variaza de la vas la vas)
 • programe pentru copii si adolescenti: Fun Factory, Xclub

Oferta nu include

- tratamentele la saloanele de infrumusetare
- serviciile de la centrul SPA
- cumparaturile efectuate din magazinele de pe vas
- serviciul de spalatorie
- serviciul de internet si telefonie
- jocurile de noroc in casino
- room service intre orele 23:00 - 06:00
- excursiile optionale
- instructorul de fitness sau cursurile de fitness
- serviciul de babysitting
- cocktail-urile
- bauturile alcoolice si nonalcoolice
- mesele in restaurantele cu specific
- transportul de la si pana la portul de imbarcare
- cazarea pre sau / si post croaziera
- transferul de la aeroport pana in portul de imbarcare
- asigurare medicala si storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 02 Oct 2019 - 12 Oct 2019.
Pentru alte date de imbarcare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

 • Tarifele sunt in functie de disponibilitate si pot fi retrase fara o informare prealabila.
 • Tariful pentru tipul de cabina de mai sus reprezinta cea mai mica cotatie disponibila in sistem la momentul afisarii pentru categoria pe care o reprezinta. Astfel in functie de disponibilitate tarifele pot varia.
 • Imaginile cu cabinele sunt demonstrative. Mobilierul, dimensiunea si structura cabinei poate varia in functie de nava si categorie.
 • Numarul final al cabinei se poate schimba pana in ziua plecarii in croaziera.
  Compania de croaziera cat si capitanului navei isi rezerva dreptul de a modifica itinerariul de croaziera si orele de imbarcare/debarcare in porturi, atat inainte de inceperea croazierei, cat si in timpul croazierei pentru a asigura navigatia in siguranta a navei.

Oferta limitata copiii calatoresc gratuit
Rezervati pana pe 3 aprilie 2019 o croaziera de minim 4 nopti in Europa, Bahamas, Bermuda, Canada, Caraibe, Asia, Australia, cu perioada de calatorie intre 1 aprilie 2019 – 31 decembrie 2019 si maximum doi copii cu varsta de pana la 12 ani calatoresc gratuit in cabina cu parintii, achitand doar taxele!*
*Oferta este valabila in limita locurilor disponibile in sistemul de rezervari la momentul efectuarii rezervarii, pentru anumite date de plecare si itinerarii. Sunt excluse anumite plecari si anumite vase. Oferta se aplica rezervarilor nou create si poate fi retrasa fara nicio notificare prealabila.

Pentru cetatenii romani, acest itinerariu necesita viza de intrare in SUA. Responsabilitatea obtinerii vizei/vizelor este in sarcina exclusiva a calatorului. Pentru informatii suplimentare privind regimul vizelor in statele cuprinse in itinerariu, va rugam sa consultati site-ul Ministerului Afacerilor Externe sau sa contactati serviciile consulare ale acestor tari din tara dvs. de domiciliu/resedinta. In cazul in care nu indepliniti conditiile de intrare/calatorie in statele cuprinse in itinerariu, nu veti putea fi imbarcati la bordul vasului.

O persoana sub 21 de ani nu poate sa rezerve o croaziera sau sa ocupe singura o cabina, cu exceptia cazului in care este insotita de un parinte, tutore sau o persoana care a implinit deja varsta de 21 ani.

Compania de croaziera acccepta rezervarile pentru femei insarcinate, dar numai in cazul in care sarcina nu depaseste 23 de saptamani. Pentru a putea fi imbarcate acestea trebuie sa aiba un certificat medical care sa ateste stare buna de sanatate precum si numarul de saptamani ale sarcinii.

Cazare

Cabina interioara 
Cabina are doua paturi joase care se pot transforma intr-un pat matrimonial, loc de relaxare, baie privata cu dus, prosoape din bumbac, suplimentar se pot solicita halate de baie, mini-bar, televizor, telefon cu formare directa si casuta vocala, aer conditionat cu termostat, seif, uscator de par si servire in camera 24 de ore. Dimensiunile sunt de aproximativ 51 mp cabina. Unele locuri de relaxare au canapele.

Cabina cu balcon
Cabina are doua paturi joase care se pot transforma intr-un pat matrimonial, ferestre mari care se deschid spre o terasa privata, loc de relaxare, baie privata cu dus, prosoape din bumbac, halate de baie, minibar, televizor, telefon cu formare directa si casuta vocala, aer conditionat cu termostat, seif, uscator de par si servire in camera 24 de ore. Dimensiunile sunt de aproximativ 18 mp suita si 4 mp terasa. Unele locuri de relaxare au canapele si sezlonguri.

Cabina cu vedere la ocean
Cabina are doua paturi joase care se pot transforma intr-un pat matrimonial, hublou, loc de relaxare, baie privata cu dus, prosoape din bumbac, suplimentar se pot solicita halate de baie, mini-bar, televizor, telefon cu formare directa si casuta vocala, aer conditionat cu termostat, seif, uscator de par si servire in camera 24 de ore. Dimensiunile sunt de 16 mp cabina. Unele locuri de relaxare au canapele.

Descriere

Daca apa hraneste corpul, atunci croazierele hranesc sufletul, in special cu un vas splendid precum Celebrity Millennium, a carui frumusete este gasita in detalii, precum lemnul si marmura, sticla, si granitul slefuit. Intreaga punte Resort este dedicata pentru sanatate, fitness, tratamente de intinerire cu bai. Iesiti din liftul de sticla si descoperiti restaurantul Olympic, cu o bucatarie demonstrativa si crama. Cabinele sunt spatioase, confortabile, cu sute de balcoane disponibile.

Celebrity Millennium a fost renovata recent, compania a incercat sa aduca vasul la nivelul vaselor moderne. Au fost construite cabine noi, restaurante noi, o cafenea moderna, un bar si o sala de calculatoare.

Millennium opereaza de regula croaziere in Asia, cu plecari din Singapore si Hong Kong. Pe timp de vara insa, navigheaza in Alaska. Vasul viziteaza si Hawaii atunci cand se afla in repozitionare.

Itinerariu

Pret

2980 / 10 nopti / cabina Ocean View pentru 2 adulti + 1 copil / pensiune completa
Cere oferta