Constance Tsarabanjina Madagascar Resort 4*


Madagascar
De la 192 Euro / persoana / noapte / South Beach Villa / All inclusive

Facilitati

  • Beach front
  • Fitness
  • Scufundari
  • Sporturi nautice
  • Tenis

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in South Beach Villa, All inclusive

Oferta nu include

• Transport
• Asigurarea medicala
• Asigurarea storno

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Constance Lodge Tsarabanjina se află pe insula Nosy Be din Madagascar și oferă bungalouri de lux amplasate pe o plajă virgină. Printre activitățile gratuite ce pot fi desfășurate la proprietate se numără snorkelling, schi nautic, tenis, navigație și gimnastică.

Restaurantul servește preparate din fructe de mare proaspete și preparate locale, la prânz și la cină. Micul dejun este oferit în fiecare dimineață. Toate mesele se pot lua în mezaninul elegant de deasupra barului, care beneficiază de vedere la Oceanul Indian.

Bungalourile au baie privată cu duș și articole de toaletă și terasă privată cu șezlonguri și masă, cu vedere la plajă. Acestea includ, de asemenea, ventilatoare și un minibar.

Printre activitățile disponibile la un cost suplimentar se numără, de asemenea, pescuit sportiv, scufundări, excursii cu barca și masaje.

Aeroportul Fascene se află la doar 14 km de Constance Lodge Tsarabanjina.

Descriere

O destinaţie turistică captivantă şi în egală măsură neobişnuită, Madagascar este descrisă în mod frecvent ca un al optulea continent, datorită florei sale unice, faunei endemice şi peisajelor spectaculoase. A patra insulă a lumii a fost separată de continentul african acum aproximativ 165 de milioane de ani, permiţând animalelor şi plantelor sale bizare să evolueze separat timp de milenii - explicând astfel de ce miile de specii găsite aici sunt caracteristice doar Madagascarului. Posibilitatea de a vedea lemurii aye-aye, vulpile zburătoare (de fapt, lilieci), fose, tenreci şi cameleoni face din Madagascar o locaţie de vis pentru iubitorii naturii. Prin urmare, cele mai faimoase atracţii se găsesc în interiorul incredibilelor parcuri şi rezervaţii naturale.

Între activităţile şi obiectivele oferite de Madagascar putem enumera rezervaţia Berenty (în special pentru a observa diferitele specii de lemuri), plajele şi sporturile acvatice din Nosy Be, viaţa sălbatică din Parcul Ivoloina (parte grădină zoologică, parte rezervaţie naturală), pădurile luxuriante, lacurile vulcanice şi cascadele din Parcul Naţional de la Muntele de Chihlimbar. Recomandăm o excursie la Ambohimanga pentru a lua contact cu istoria şi cultura locală şi la Ranomafana, un obiectiv protejat UNESCO, pentru a descoperi o altă dimensiune a faunei insulare.

Numar catalog: NOS11040 IZ

Pret

192 Euro / persoana / noapte / South Beach Villa / All inclusive
Cere oferta Cere oferta