Facilitati

  • Loc de joaca ptr. copii
  • Piscina
  • Tenis

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • cazare in camera dubla

Oferta nu include

  • masa

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Am putea spune multe. Dar atunci cand spui de fapt "TERRA" spui de fapt totul: istorie, natura traire... Cam acestea sunt cateva dintre elemenetele definitorii ale pensiunii Terra Mythica.

Asezata intr-o locatie datata 1784 si intinsa pe o suprafata de aproximativ 5000 mp, Terra Mythica imbina intr-un mod armonios elementele naturii transilvanene: piatra, lemul si apa intr-un corolar al frumusetii peisajistice!

Inconjurata de dealuri si de coline, poti spune ca de aici se aude respiratia Muntilor Apuseni aflati la doar o aruncatura de bat. Verile calde si iernile moi, sunt pentru cei care poposesc aici adevarat prilej de binefacere si de regenerare fizica!

Visele va vor fi la fel de dulci iar somnul la fel de odihnitor indiferent de camera pe care o veti alege, caci la Terra Mythica aveti diverse optiuni in ceea ce priveste cazarea: de la camere single, double sau triple ... pana la camere family cu mai multe paturi ... apartamente elegante sau cabanuta in stil rustic, cu motive din lemn sculptat.

O priveliste imbracata in dealuri verzi si multicolore va intampina in fiecare dimineata la trezire, de pe teresa unde va aflati, umplandu-va de voie buna si de energie cat sa va tina pentru toata ziua.

Printre punctele forte se numara suprafata mare a complexului in care natura domina si multitudinea facilitatilor, insa, confortul nu lipseste nici din camere, toate fiind dotate cu grupuri sanitare proprii, televiziune prin cablu, acoperire GSM si Internet wireless.

Pret

140 Ron / camera dubla / noapte
Cere oferta Cere oferta