Facilitati

 • Familii cu copii
 • Parcare
 • Pet friendly
 • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • 3 nopti cazare cu mic dejun;
 • bilet avion cu taxe de aeroport;
 • bagaj de mana 8 kg.

Oferta nu include

 • asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno;
 • transfer aeroport - hotel (32 eur/2 persoane);
 • taxele de intrare la obiectivele turistice;
 • taxa de oras (0,5 euro/noapte/persoana);
 • alte cheltuieli personale.

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in Ianuarie - Februarie 2020.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Situat în cartierul liniştit Vinohrady, la 300 de metri de staţia de metrou Náměstí Miru, Hotelul Orion oferă facilităţi de saună, serveşte un mic dejun tip bufet gratuit şi are apartamente cu o bucătărie complet echipată şi Wi-Fi gratuit.

Fiecare unitate de cazare este dotată cu TV prin satelit, seif şi baie privată cu duş sau cadă. De asemenea, se oferă uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

În hol este disponibilă o staţie de lucru cu acces la internet. În plus, de la recepţia Hotelului Orion puteţi achiziţiona diverse gustări şi suveniruri.

În apropierea Hotelului Orion veţi găsi vastul parc Havlickovy Sady, precum şi diverse restaurante, baruri şi localuri de bere specifice oraşului Praga. Piaţa Wenceslas se află la 1 km de hotel.

Descriere

Praga este un oraş care a urcat în ultima perioadă în topul cu cele mai populare destinaţii turistice din Europa, ba chiar din lume, aş putea spune. Multe topuri spun că este pe locul şase cu cele mai vizitate oraşe europene, nu ştiu cât de adevărat este, dar ştiu că arhitectura pe care o veţi vedea la Praga nu o veţi mai mai găsi în alt oraş din întreaga lume, iar o plimbare pe străduţele cu pavele vă va conduce uşor, uşor într-o lume plină de poveste, pentru că oraşul parcă se încăpăţânează să trăiască într-o cu totul altă epocă, o lume cu multe biserici contruite în stilul gotic, multe muzee cu adevărat fascinante, restaurante care multe nu arată excepţional, dar odată ce aţi gustat din mâncarea tradiţională parcă nu vă mai vine să vă ridicaţi de la masă pentru a porni într-o plimbare prin care să descoperiţi adevăratele obiective turistice care vă vor rămâne pentru totdeauna ca amintiri dintr-una dintre cele mai frumoase şi mai liniştite vacanţe.

Cod catalog CSA.

Praga este un manual de arhitectură 3D. Catedrale gotice, capele in stil Romanesque și pivnițe romane, palate și grădini baroce, clădirile in stil Art Nouveau și arhitectura cubistă  fac din Praga un loc fără egal în lume. Nu trebuie să fii expert pentru a aprecia diversitatea arhitecturii orașului.  Catedrala Maicii Domnului din Týn, Palatul Wallenstein și Casa Municipală vor ramâne pentru totdeauna în amintirea ta.

Itinerariu

Plecare din Bucuresti la orele 15:20 – zbor Czech Airlines, sosire in Praga la orele 16:15.
Plecare din Praga la orele 11:40 – zbor Czech Airlines, sosire in Bucuresti la orele 14:35.

Pret

256 Euro / 3 nopti / persoana / camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta