Circuit Vietnam, Cambodgia si Thailanda (11 nopti)


Vietnam
De la 1899 Euro / circuit 11 nopti / persoana / camera dubla / mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Mic dejun
 • Intrari la obiectivele turistice
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Bangkok/ Ho Chi Minh - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
 • Cazare 11 nopti la hoteluri de 3* si 4* in camera dubla
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Bangkok/ Ho Chi Minh - Bucuresti

Oferta nu include

 • Asigurare medicala si asigurare storno
 • Taxe de viza
 • Excursie la piata plutitoare Damnoen Saduak si Talaad Rom Hoob: 55 Euro/ persoană
 • Cina cu spectacol traditional Apsara in Siem Reap: 30 Euro/ persoană
 • Pachet 3 excursii optionale: 119 Euro/ persoană  (se poate rezerva doar inainte de plecare!)

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada  26 Mart 2023 - 07 Apr 2023.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Acte necesare:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii din circuit (nu este acceptat pașaportul temporar).
• 6 x Poze recente tip pasaport (4x6 cm)

Taxe viza:
Thailanda: aprox. 55 EUR (2200 THB)
Cambodgia: 35 USD
Vietnam: 25 USD
Nota: taxele de vize pot suferi modificari pana la momentul calatoriei

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

Cazare

Cazare 11 nopti la hoteluri de 3* si 4* in camera dubla

Descriere

Un circuit exotic, un amestec de culturi asiatice, traditii, istorie si obiceiuri. Terase de orez, temple vechi de mii de ani inchinate lui Buddha, cele mai frumoase golfuri din lume, orase traditionale cu oa meni fericiti si zambitori.

Cod catalog: KRPT

Itinerariu

Ziua 1. București – Bangkok
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București-Otopeni pentru zborul cu destinația Bangkok.

Ziua 2. Bangkok
Sosire în Bangkok și transfer la hotel. Timp liber la dispoziție restul zilei. Seara opțional* croazieră și cină pe Râul Chao Praya. Cazare la hotel în Bangkok.

Ziua 3. Bangkok
Mic dejun. Dimineața, vizită la Wat Phra Kaew, Templul Wat Pho și Palatul Regal. Plimbare cu barca pe canalele din Thonburi pentru a descoperi stilul de viață al localnicilor. Oprire la Wat Arun, China Town și Templul Wat Traimit. Cazare la hotel în Bangkok.

Ziua 4. Talad Rom Hub – Damnoen Saduak
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur organizat de piețe tradiționale. Se vizitează Piața Talad Rom Hub, situată chiar pe garniturile unei căi ferate. Aici poate fi observat momentul în care comercianții locali își strâng bunurile pentru a permite trecerea trenurilor. Pe drum, popas la Piața Plutitoare Damnoen Saduak, unde se pot cumpăra articole tradiționale direct din barcă. Seara, cazare la hotel în Bangkok.

Ziua 5: Bangkok – Siem Reap
Mic dejun. Plecare spre Cambodgia cu autocarul. După trecerea punctului de frontieră Poipet, transfer la hotel în Siem Reap. Restul zilei, timp liber la dispoziție. Seara opțional* cină cu spectacol Apsara. Cazare la hotel în Siem Reap.

Ziua 6. Angkor Wat – Ta Prohm – Angkor Thom
Mic dejun. Se vizitează templul Angkor Wat, inclus în patrimonial UNESCO și templul Ta Prohm, renumit pentru peisajul de basm al templelor acoperite de radacinile copacilor. După-amiaza, vizită la Angkor Thom, numit și “Marele Oraș”, din care se viziteaza Templul Bayon, Terasa Elefanților, locul din care regele urmărea paradele sau îmblânzirea animalelor și Terasa Regelui. Cazare la hotel în Siem Reap.

Ziua 7. Kompong Khleang
Mic dejun. Dimineața se vizitează satul plutitor Kompong Khleang, unde casele sunt construite pe piloni, oferind un peisaj fermecător asupra câmpiilor inundate și a culturilor de orez. Plimbare cu vaporasul pe canalele înguste până la un lac din apropiere, unde localnicii sunt nevoiți să se mute în funcție de sezon (in functie de nivelul apei, este posibil ca plimbarea cu vaporasul ca nu se poata efectua, caz in care se ofera o activitate alternativa). Întoarcere la hotel în Siem Reap.

Ziua 8. Siem Reap – Kompong Thom – Phnom Penh
Mic dejun. Plecare spre regiunea Kompong Thom. Oprire la Kompong Kdei pentru a vizita podul antic din perioada angkoriană, la piața Skun, unde localnicii vând păianjeni prăjiți, o delicatesă locală, și la templul Kuha Nokor. Cazare la hotel în Phnom Penh.

Ziua 9: Phnom Penh – Chau Doc
Mic dejun. Dimineața se vizitează Wat Phnom, Muzeul Național, Palatul Regal și Pagoda de Argint. După-amiaza, plecare spre Chau Doc. Transfer la hotel pentru cazare în Chau Doc.

*** Nota: Palatul Regal si Pagoda de Argint pot fi inchise fara informare in prealabil. In acest caz, vizita se va inlocui cu Muzeul Genocidului Toul Sleng.

Ziua 10: Chau Doc – Cham – Tra Su / Delta Mekongului – Can Tho
Mic dejun. Se vizitează satul pescăresc cu case plutitoare, Cham, și Pădurea Tra Su din Delta Mekongului, surprinzătoare prin vegetația luxuriantă și fauna diversă. Transfer și cazare la hotel în Can Tho.

Ziua 11: Vinh Long – Cai Be – Ho Chi Minh
Mic dejun. Plimbare cu barca la piața plutitoare din Cai Rang. În Vinh Long se vizitează câteva ateliere locale specializate în procesarea nucii de cocos. Prânz inclus la o casă tradițională. Transfer la hotel în Ho Chi Minh.

Ziua 12: Ho Chi Minh
Mic dejun. Tur de oraș care include principalele atracții turistice: Vechiul Oficiu Poștal Saigon, Catedrala Notre Dame (exterior), Opera, Palatul Reunificării și Muzeul Războiului. Oprire la piața Ben Thanh. Seara cazare la hotel în Ho Chi Minh.

Ziua 13: Ho Chi Minh– București
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe zborul de retur Ho Chi Minh (Saigon) - București.

Pret

1899 Euro / circuit 11 nopti / persoana / camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta