Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Johannesburg / Cape Town - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 9 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun
 • Transport cu avionul pe ruta interna Johannesburg - Port Elisabeth
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Johannesburg / Cape Town - Bucuresti

Oferta nu include

 • Asigurare medicala/ storno
 • Taxa de viza
 • Pachet 3 excursii optionale - 345 euro / persoana 
 • Supliment demipensiune - 335 euro/ persoana 

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 08 Iun 2024 - 18 IUn 2024.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Condiţii de calatorie - sursa: https://www.mae.ro/travel-conditions/3663
Intrarea în Republica Africa de Sud este permisă cu pașaportul valabil pentru o perioadă de 6 luni.
Cetăţenii români au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul acestui stat.
Viza se obţine în format electronic, accesând https://ehome.dha.gov.za/ePermit/home unde, după creearea unui cont de utilizator, cetăţenii români pot transmite aplicaţia pentru viză on-line. După validarea acesteia, solicitanţii primesc pe email viza electronică care trebuie printată şi prezentată împreună cu paşaportul, organelor poliţiei de frontieră la intrarea în Africa de Sud.

ATENŢIE! Extrasele de cont bancar utilizate pentru dovedirea mijloacelor financiare, trebuie să fie certificate cu ştampila băncii emitente!Pentru detalii referitoare la modul de utilizare a aplicaţiei, se poate consulta secţiunea “Întrebări frecvente” accesând https://ehome.dha.gov.za/epermit/questions

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Cazare

Cazare 9 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun

Descriere

Atracția principală a Africii de Sud stă în viața sălbatică de aici. Gazda tuturor celor cinci mari mamifere africane - leul, elefantul, leopardul, bizonul și rinocerul, laolaltă cu mii de alte specii de plante și de animale, safariurile în mijlocul rezervațiilor naturale precum Kruger sau Parcul Național Hluhluwe rămân cele mai populare activități. Teritoriul cuprinde o gamă largă de climate și terenuri, incluzând deșerturi, munți, platouri, pajiști, tufăriș, mlaștini sau păduri subtropicale. Cea mai bună perioadă pentru a o vizita este primăvara (în emisfera nordică perioada toamnei), în lunile octombrie - noiembrie și toamna, devreme, în martie și aprilie, pentru a evita căldura extremă din timpul verii și umezeala iernilor.

Cod catalog: KRPT

Itinerariu

Ziua 1. București – Johannesburg - Pretoria
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Johannesburg. Sosire pe aeroportul din Johannesburg. Tansfer și cazare la hotel în zona Pretoria/Centurion.

Ziua 2. Pretoria – Graskop
Mic dejun. Plecare spre Graskop, strabatand Panorama Route. Pe drum, se vizitează Canionul Râului Blyde, una dintre cele mai importante atracții turistice din Africa de Sud. Oprire la „Fereastra lui Dumnezeu", punct strategic de unde se poate admira panorama tipic africană. Seara, cazare la hotel în zona Graskop.

Ziua 3. Graskop – Kruger
Mic dejun. Transfer spre regiunea Kruger. Safari în impresionantul Parc Național Kruger pentru a descoperi fauna africană din confortul autocarului. Seara, cazare la hotel în zona Parcului Național Kruger.

Ziua 4. Kruger
Mic dejun. Zi liberă la dispoziție pentru relaxare sau plimbări pe cont propriu. Opțional, excursie în Parcului Național Kruger cu jeep-ul*. Cea mai populară atracție turistică este denumită simbolic „Big five”: leul, elefantul, leopardul, rinocerul și bivolul african. Seara, cazare la hotel în zona Parcului Național Kruger.

Ziua 5. Kruger –Pretoria- Johannesburg
Mic dejun. Plecare spre Johannesburg cu traversarea unei regiuni cu panorame impresionante. Tur de oraș panoramic in care se admira cladirile administrative din Pretoria, apoi tur panoramic in Johannesburg, ce include admirarea principalelor obiective turistice: Carlton Centre, Podul Nelson Mandela, Telkom Tower, Constitution Hill si Piata Gandhi. Seara, cazare la hotel în zona Johannesburg.

Ziua 6. Johannesburg – Port Elisabeth
Mic dejun. Transfer spre aeroport pentru zbor intern către Port Elizabeth. Tur panoramic de oraș, ce include Strada Donkin, Cladirea Primariei (exterior) si Plaja Humewood. Seara,cazare la hotel în zona Port Elizabeth.

Ziua 7. Port Elisabeth - Wilderness
Mic dejun. Dimineața transfer spre Wilderness. Timp liber la dispoziție sau, optional*, tur de oraș în Knysna și plimbare cu barca în lagună, apoi vizita la Big Tree in Parcul National Tsitsikamma. Seara, cazare la hotel în zona Wilderness.

Ziua 8. George – Cape Town
Mic dejun. Plecare spre Cape Town pe faimosul drum de pe coastă, Garden Route. După amiază, tur de oraș care include vizită la Grădina Companiei, Muzeul Sud-African și vizita la celebrul punct panoramic din Parcul Național „Table Mountain” cu telecabina (vizita se realizeaza doar in conditii meteo favorabile, contra cost). Seara,cazare la hotel în zona Cape Town.

Ziua 9. Cape Town.
Mic dejun, Timp liber sau excursie opțională la Capul Bunei Speranțe, cea mai sudică parte a țărmului sud –african*. Călătorie de-a lungul coastei pe drumul Chapman’s Peak, renumit pentru priveliștile spectaculoase și cadrele fantastice. Oprire la Boulders Beach pentru poze. Seara, cazare la hotel în Cape Town.

Ziua 10. Cape Town – București
Transfer la aeroportul din Cape Town pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.

Pret

2499 Euro / pachet 9 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta