Circuit Provence si Coasta de Azur (7 nopti)


Riviera Franceza
De la 749 Euro / circuit 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion Bucuresti - Lyon/Nisa - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala /persoana si 1 bagaj de mana /persoana
 • Cazare 7 nopti in hoteluri de 3* cu mic dejun
 • Transport cu autocar modern dotat cu aer conditionat pe toata perioada circuitului
 • Asistenta turistica in limba Romana
 • Taxe de aeroport

Oferta nu include

 • Taxe de oraș
 • Asigurare medicală
 • Asigurare storno
 • Intrări la obiectivele turistice
 • Excursie opțională la Narbone  - Carcassone – Bezieres –  49 Euro/persoană
 • Excursie opțională la Arles – Salon de Provence – Aix en Provence – 49 Euro/persoană
 • Excursie opțională la Eze – Saint Paul de Vence – Antibes – 39 Euro/persoană
 • Pachet 3 excursii opționale – 129 Euro/persoană (se poate achiziționa doar din agenție)
 • Supliment demipensiune (7 cine) – 179 Euro/persoană (se poate achiziționa doar din agenție)

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 10 Sep 2022 - 17 Sep 2022.

 

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4* cu mic dejun

Descriere

Coasta de Azur mai este cunoscuta si sub denumirea de Riviera Franceza, fiind o regiune de coasta a Frantei la Marea Tireniana. La est aceasta se continua prin Monaco cu Riviera Italiana, intinzandu-se pe o suprafata de 193 km de-a lungul tarmului francez de la Marea Mediterana. Pana in secolul al XIX-lea, aceasta era formata din sate de pescari, dar aceasta situatie s-a schimbat radical odata cu edificarea caii ferate si vizita reginei Victoria.

Cod catalog: KRPT

Itinerariu

Ziua 1. Bucuresti – Lyon
Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Lyon. Transfer si cazare în zona Lyon.

Ziua 2. Lyon – Orange – Montpellier
Mic dejun. Tur de oraș în Lyon, oraș cunoscut pentru reperele sale istorice și arhitecturale și este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Mai departe vizitarea orașului Orange, un important punct de trecere încă din Antichitate, datorită amplasării pe coridorul râului Ron si drumul către Agrippa. Plecare mai departe către Montpellier, al doilea oraș ca mărime din regiunea Occitanie. Seara, cazare în zona Montpellier.

Ziua 3. Narbone - Carcassone – Bezieres*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare sau excursie opțională la Narbone, prima colonie fondată de romani în Galia (118 î.Hr.), de la care orașul și-a luat numele. Mai departe vizitarea orașului Carcassone, un oraș renumit pentru cetatea sa medievală, La Cité. Plecare mai departe către Bezieres pentru vizitarea Catedralei Saint-Nazaire-et-Saint-Celse de Béziers. Seara, cazare în zona Montpellier.

Ziua 4. Montpellier – Pont de Gard – Avignon - Marseille
Mic dejun. Plecare către Marsilia cu oprire la Pont de Gard, un apeduct roman construit în secolul I d.Hr. pentru a transporta apa peste 50 km până la colonia romană Nemausus. Mai departe vizitarea orașului Avignon, unul dintre cele mai reprezentative orașe ale zonei Provence, considerat și cel mai frumos oraș din Franța. Plecare mai departe spre Marsilia pentru tur de oraș. Seara, cazare în zona Marsilia.

Ziua 5. Arles – Salon de Provence – Aix en Provence*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională în Arles, una dintre cele mai vechi așezări din Franța, denumit simbolic și Roma din Provence. Plecare mai departe spre Salon de Provence pentru vizitarea centrului orașului. Mai departe, vizitarea orașului Aix-en-Provence, denumit și orașul celor o mie de fântâni. Seara, cazare în zona Marsilia.

Ziua 6. Marseille – Saint Tropez – Frejus – Cannes
Mic dejun. Plecare către St. Tropez pentru vizitarea orașului. Mai departe, vizitarea orașului Frejus, etichetat „Orașul Artei și Istoriei”. Plecare mai departe spre Cannes pentru vizitarea orașului vechi. Seara, cazare în zona Cannes.

Ziua 7. Eze – Saint Paul de Vence – Antibes*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Eze, un uimitor sat medieval fortificat, și vizitarea fabricii de parfumuri Fragonard. Plecare mai departe către St. Paul de Vence, sat medieval care astăzi este o adevărată mecca pentru artiști. Mai departe, vizitarea orașului Antibes, cunoscut pentru orașul său vechi, înconjurat de metereze din secolul al XVI-lea. Seara, cazare în zona Cannes.

Ziua 8. Cannes – Nisa – Bucuresti
Mic dejun. Tur de oraș în Nisa cu vizitarea orașului vechi, a promendaei și a portului. După amiză, transfer către aeroportul din Nisa, pentru îmbarcare pe cursa cu destinația București.

Pret

749 Euro / circuit 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta