Circuit Peru - 9 nopti


Peru
De la 2999 Euro / circuit 9 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Zbor cu avionul deasupra liinilor din Nasca
 • Bilet de avion zbor intern Cusco-Lima
 • Taxe de aeroport
 • Bilet de avion pe ruta Bucuresti-Lima-Bucuresti
 • Cazare 9 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4 stele
 • Mic dejun
 • Transport cu autocarul conform programului
 • Transport cu trenul The Voyager pe ruta Ollantayambo - Aguas Calientes
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Bonus: 2 prânzuri la restaurant local, excursii cu barca la Insulele Ballestas şi Lacul Titicaca, intrările la obiectivele turistice din program.
 • Bilet de avion pe ruta Bucuresti-Lima-Bucuresti

Oferta nu include

 • Asigurare medicală şi/sau storno
 • Bacşişul pentru ghidul şi soferul local

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 27 Nov 2023 - 06 Dec 2023.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

GRUP MINIM: 20 persoane. In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Cazare

Cazare 9 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4 stele

Descriere

Magia si misterul istoriei, natura exotica, cultura, traditiile si muzica, diversitatea culinara fac din Peru cea mai vizitata destinatie a Americii de Sud si una din cele mai atractive ale lumii. Majoritatea teritoriului actualului stat Peru era inima imperiului incas cu cel putin 300 de ani inainte de venirea primilor spanioli. Acest teritoriu se extindea de la Ecuadorul de azi si pana in centrul statului Chile. Imperiul incas i-a cucerit pe locuitorii din muntii Anzi si au dezvoltat pe aceste teritorii una dintre cele mai avansate civilizatii antice din America de Sud. Avand capitala imperiului la Cuzco incasii erau considerati in multe privinte superiori “lumii noi”.

Cod catalog: KRPT

Itinerariu

Ziua 1. București - Lima
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Lima. Transfer și cazare la Hotel Jose Antonio 4*, sau similar, în zona Lima.

Ziua 2. Lima - Paracas
Mic dejun. Tur organizat al orașului cu ghid local în care se vizitează Piața Centrală, Palatul Presidential (exterior), Primăria (exterior), Catedrala, Mănăstirea San Francisco, Muzeul Arheologic Larco Herrera și districtul Miraflores. Plecare spre Paracas și timp liber la dispoziție . Cazare la Hotel La Hacienda 4*, sau similar, în zona Paracas.

Ziua 3. Paracas – Nazca
Mic dejun. Dimineața, excursie cu barca la Insulele Ballestas (se organizează în funcție de condițiile meteo) unde se regăsește cea mai mare populaţie de păsări producătoare de “guano” precum cormoranul Guanay și păsările Boobies (au specifică culoarea picioarelor albastru-gri). Pe aceste insule trăiește și o populație numeroasă de lei de mare. Plecare spre Nazca și timp liber la dispoziție pentru restul zilei. Cazare la Hotel DM Hoteles Nasca 3*, sau similar, in zona Nazca.

Ziua 4. Nazca – Arequipa
Mic dejun. Plimbare cu avionul deasupra linilor de la Nazca unde se pot admira 12 dintre cele mai faimoase desene (excursia se organizează în funcție de condițiile meteo). Plecare spre Arequipa pe drumul South Panamerican de-a lungul căruia se poate admira peisajul deșertic. Cazare la Hotel El Fundador 4*, sau similar, în zona Arequipa.

Ziua 5. Arequipa – Puno
Mic dejun. Tur panoramic al orașului Arequipa, se vizitează Biserica Compania de Jesus (exterior) și Mănăstirea Santa Catalina. Plecare spre Puno. Cazare la Hotel Royal Inn 4*, sau similar, în zona Puno.

Ziua 6. Puno – Lacul Titicaca – Puno
Mic dejun. Excursie cu barca pe lacul Titicaca și vizită la Insula plutitoare Uros și Insula Taquile unde aveți posibilitatea să interacționați cu comunitatea locală. Prânz inclus la un restaurant local. Cazare la Hotel Royal Inn 4*, sau similar, în zona Puno.

Ziua 7. Puno – Cusco
Mic dejun. Plecare spre Puno. Pe parcursul drumului se trece prin satele Urcos, San Pedro, Tinta și Sicuani. Oprire pentru poze în pasul La Raya. Se vizitează orașul Pucara și situl arheologic Racchi. Prânz inclus la un restaurant local. Oprire in Andahuaylillas si vizita la Biserica San Pedro, supranumiita si "Capela Sixtina a Americii de Sud". Cazare la Hotel Xima Cusco 4*, sau similar, în zona Cusco.

Ziua 8. Cusco – Pisac – Ollantaytambo – Valea Sacră
Mic dejun. Se vizitează piața indiană din Pisac, oraș pitoresc, renumit pentru bunurile de o calitate rară specifice zonei Anzilor, produse de artizanii locali. Timp liber pentru cumpărături. După-amiază se vizitează Ollantaytambo, un important sit arheologic, ce datează din perioada târzie a Civilizației Inca. Cazare la Hotel Agustos Urubama 3*, sau similar, în zona Valea Sacră.

Ziua 9. Valea Sacră – Aguas Calientes - Machu Pichu
Mic dejun. Tranfer la gara Ollantaytambo și plecare cu trenul spre Aguas Calientes, de unde se continuă călătoria cu microbuzul spre Machu Pichu, „Orașul pierdut al Incașilor”. Se vizitează cea mai cunoscută atracție turistică din America de Sud, considerată una dintre cele 7 minuni noi ale lumii. Transfer la gară şi îmbarcare pe trenul pe ruta Aguas Calientes – Ollantaytambo apoi transfer cu autocarul în Cusco. Cazare la Hotel Xima Cusco 4*, sau similar, în zona Cusco.

Ziua 10. Cusco – București
Mic dejun. Dimineața, tur de oraș, ce cuprinde principalele obiective turistice: Piața Centrală, Strada Hatun Rumilloc, Templul Koricancha. Se vizitează construcţia militară Puca Pucara și Fortăreața Sacsayhuaman. După-amiaza, transfer la aeroportul din Cusco pentru zbor intern spre Lima. Seara, îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Pret

2999 Euro / circuit 9 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta