Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti- Mexico City / Cancun - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 10 nopti in camera dubla in hoteluri de 3*/ 4* cu mic dejun
 • Cazare 2 nopti cu All Inclusive in Cancun in hotel de 4*
 • Intrarile la obiectivele turistice din progam
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti- Mexico City / Cancun - Bucuresti

Oferta nu include

 • Asigurare medicala / storno
 • Excursiile optionale
 •  Taxa locala (VISITAX) - aprox 15 USD/ persoana/ sedere (se achita la sosirea pe aeroportul din Mexic sau online inainte de sosire)

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 05 Mai 2024 - 17 Mai 2024.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Cazare 10 nopti in camera dubla in hoteluri de 3*/ 4* cu mic dejun
Cazare 2 nopti cu All Inclusive in Cancun in hotel de 4*

Descriere

Visezi la o destinație de călătorie care să te inspire cu peisaje spectaculoase și care, în același timp, are atracții culturale și plaje fantastice de oferit? Atunci te poți aștepta la experiențe variate și unice în vacanța ta în Mexic. Playa del Carmen sau romanticul Puerto Vallarta vă invită la plajă. Fanii de activitati in aer liber explorează pădurile tropicale adânci, peisajele montane largi și deșerturile cu cactusi uriași. Ruinele antice completează priveliștea mistică. Plajele paradisiace cu palmieri si nisip alb promit relaxare pură, iar metropola plină de viață  Mexico City inspiră cu oferte culturale pentru toate gusturile.

Cod catalog: KRPT

Itinerariu

Ziua 1. Mexico City
Check – in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul spre Mexic. Sosire, transfer și cazare la hotel Royal Reforma 4* sau similar în Mexico City.

Ziua 2. Ciudad de Mexico
Mic dejun. Tur de oraș cu vizitarea Centrului Istoric Zocalo unde se admiră Catedrala, Palatul Guvernului, Palatul de Arte Național (exterior). In a doua parte a zilei se vizitează Muzeul de Antropologie, cel mai mare muzeu din oraș, ce oferă una dintre cele mai mari colecții de artă pre-columbiană.

Ziua 3. Mexic - Teotihuacan - Puebla
Mic dejun. Dupa micul dejun, se pleacă către Puebla. In drum opire la celebrul oraș antic Teotihuacán situat la aproximativ 65 km la nord de Mexico City, care a fost odata cel mai mare oraș din America. Teotihuacán este numele pe care aztecii l-au dat acestui oraș, când l-au descoperit, dar numele său original rămâne un mister, pentru că atunci când au găsit orașul ar fi fost deja abandonat de către fondatorii săi. Apoi se pleaca către Puebla, oraș colonial, patrimoniu UNESCO din 1987. Se vor admira Capela lui Rosario (exterior), Piata Principală si El Parian. Cazare la hotel Colonial de Puebla 3* sau similar.

Ziua 4. Puebla – Oaxaca
Mic dejun. Plecare spre Oaxaca. Sosire si vizită. Se admiră la exterior Catedrala, Fantana Opt Regiuni, Biserica Santo Domingo și Muzeul de Aur. Cazare la hotel Mision de los Angeles 3* sau similar în Oaxaca.

Ziua 5. Oaxaca - Monte Alban – Oaxaca
Mic dejun. Se pleacă spre Monte Alban, o zonă importantă arheologică unde se gasesc rămășițele culturilor Olmeca, Zapoteca și Mixteca. Se admiră Piata principală, Observatorul, Mormantul # 7, Pietrele Dansatorilor. Apoi întoarcere la Oaxaca.

Ziua 6. Oaxaca – Mitla- Tehuantepec
Mic dejun. Transfer către Mitla, un sit arheologic important, ale carui cladiri sunt decorate cu mozaicuri simbolice. În drum se oprește la Arborele Tule, unul dintre organismele vii cele mai mari din lume. Sosire în Tehuantepec si cazare la hotel Calli 3* sau similar.

Ziua 7. Tehuantepec– Canionul Sumidero – San Cristobal
Micul dejun apoi plecare spre canionul Sumidero, emblema statului Chiapas, cu pereți verticali ce ajung și la 1000m înalțime. Plimbare cu barca după care se merge către San Cristobal. Tur de oraș pietonal unde se admiră: Biserica Santo Domingo, catedrala și centru istoric. Cazare la Casa Mexicana 3* sau similar.

Ziua 8. San Cristobal de las Casas - Villahermosa -Palenque
Mic dejun. Se pleacă dimineața pentru a vizita Villahermosa. Călătoria continuă către Palenque. Sosire și cazare la hotel Chan Kah resort 3* sau similar.

Ziua 9. Palenque - Campeche
Mic dejun. Tur de oraș Palenque, unul dintre cele mai importante situri arheologice mayase, atât istorice cat și estetice. În interiorul Piramidei Inscripțiilor au fost descoperite sarcofagul regelui Pakal și piatra sa de mormant (o copie a acesteia poate fi vizitata la Muzeul de Antropologie din Mexico City). Se vizitează aici Templul Soarelui, Palatul, și Templul Crucii. Plecare spre Campeche. Sosire și scurt tur de oraș panoramic pentru a admira casele coloniale colorate și biserica Sf Francis. Cazare la hotel Plaza Campeche 3* sau similar.

Ziua 10 Campeche - Uxmal - Merida
Mic dejun. Sosire în Uxmal unde se vizitează situl arheologic și minunile sale: Piramida ghicitorului, Piața Nun, Palatul Guvernatorului, Terenul Jocului cu Mingea. Dupa amiază se merge spre orașul colonial Merida, "Orasul Alb". Tur panoramic unde se admiră: Montejo Avenue, Piața Principală, Primăria, Catedrala. Cazare la hotel Del Gobernador 3* sau similar

Ziua 11 Merida - Chichen Itza - Cancun
Mic dejun. Plecare spre Chichen Itza, renumitele ruine mayașe din Mexic. Se vizitează Piramida "Castelul", Terenul de Joc, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Templul Jaguarului, Fantana Sacra (Cenote). După amiază sosire în zona Cancun și cazare la hotel Blue Bay Grand Esmeralda 4* / Playa del Carmen sau similar.

Ziua 12. Playa del Carmen
All inclusive. Timp liber la dispoziție pentru odihna sau excursii opționale.

Ziua 13. Playa del Carmen – București
Mic dejun. Timp liber. După-amiaza transfer la aeroportul din Cancun pentru zborul de intoarcere acasă.

Pret

2699 Euro / pachet 12 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun + All Inclusive
Cere oferta Cere oferta