Circuit Marele Tur al Spaniei (7 nopti)


Barcelona
De la 699 Euro / circuit 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion Bucuresti - Barcelona - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4 stele
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Mic dejun la hotelurile din Madrid si Valencia
 • Demipensiune la hotelul din Costa Brava

Oferta nu include

 • Taxe de oras
 • Intrari la obiectivele turistice
 • Tur de oraș Barcelona cu ghid: 49 euro/persoana
 • Excursie opțională la Girona și Figueres: 49 euro/persoana
 • Tur de oraș Madrid cu ghid: 39 euro/persoana
 • Pachet 3 excursii optionale: 129 euro/persoana - 129.00EUR /pers /sejur

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 09 Oct 2022 - 16 Oct 2022.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

Cazare

Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4 stele

Descriere

Țara dorului, destinația însorită, paradisul insular: Spania este pe bună dreptate una dintre cele mai populare destinații de vacanță! Nu contează dacă doriți să vă bucurați de primăvara veșnică din Insulele Canare, să savurați viața de plajă din Mallorca sau să experimentați flerul unic din Andaluzia sau Madrid - toată lumea va fi fericita într-o vacanță în Spania. De la relaxare până la vacanțe active, totul este posibil aici!

Cod catalog: KRPT

Itinerariu

Ziua 1. București – Barcelona
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Barcelona. Transfer la hotel pentru cazare si cina în Costa Brava.

Ziua 2. Barcelona*
Mic dejun. Tur panoramic Costa Brava și sosire în capitala Cataloniei. Timp liber la dispoziție sau tur de oraș* organizat la: Parcul Guell, simbol al arthitecturii lui Gaudi, Cartierul Barri Gotic, stadionul GC Barcelona și Cartierul Eixample cu biserica neterminată proiectată de Gaudi, Sagrada Familia. Cazare si cina la hotel pe Costa Brava.

Ziua 3. Costa Brava – Zaragosa – Madrid
Mic dejun. Plecare spre Zaragosa prin pitoreasca regiune Aragon. Tur de oraș Zaragosa și vizită la: Piața Catedralei, Catedrala San Salvador și Centrul Vechi al orașului străbătut de fluviul Ebru. Plecare spre Madrid via Castille. Cazare la hotel în Madrid.

Ziua 4. Madrid*
Mic dejun. Tur panoramic al capitalei Spaniei. Timp liber la dispoziție sau, opțional*, tur de oraș cu ghid și vizitarea principalelor obiective turistice: Palatul regal, Muzeul Prado, Plaza Mayor, Gran Via, Corida Las Ventas și Stadionul Bernabeu. Cazare la hotel în Madrid.

Ziua 5. Madrid – Toledo – Valencia
Mic dejun. Vizitarea vechii capitale a Regatului Spaniol, Toledo. Tur de oraș și explorarea străduțelor înguste a orașului medieval. Se continuă drumul spre coasta mediterană. Cazare la hotel în Valencia.

Ziua 6. Valencia – Costa Brava
Mic dejun. Tur de oraș Valencia. Fondat de romani pe malul râului Turia, Valencia este cunoscută pentru cele peste o mie de turnuri ale orașului, dar și pentru vibrantele festivaluri anuale care au loc aici. Plecare spre Costa Brava, via Costa Valencia și Costa Dorada. Cazare si cina la hotel în regiunea Costa Brava.

Ziua 7: Costa Brava – Girona și Figueres*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare în Costa Brava sau excursie opțională* la Figueres, orașul natal al lui Salvador Dali, și vizitarea orașului fortificat, Girona, a cartierului evreiesc și a centrului vechi. Cazare si cina la hotel în regiunea Costa Brava.

Ziua 8: Barcelona – București
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe zborul de retur.

Pret

699 Euro / circuit 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta