Circuit Iordania - Aqaba, Wadi Rum, Petra, Amman, Jerash, Marea Moarta - 7 nopti


Iordania
De la 859 Euro / circuit 8 zile / persoana in camera dubla / mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion pe ruta București – Aqaba – București
 • 1 bagaj de cală și 1 bagaj de mâna/persoană
 • Taxe de aeroport
 • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
 • Cazare 7 nopți, în hoteluri de 4* cu mic dejun
 • Ghid local pentru zilele de circuit
 • Asistență turistică în limba română
 • Taxa de viză pentru Iordania

Oferta nu include

 • Intrări și ghid la toate obiectivele turistice din program: aprox 120 USD/ persoană (se achită obligatoriu la fața locului)
 • Asigurare medicală și storno
 • Excursie în deșertul Wadi Rum: 70 Euro/ persoană - 70.00EUR /pers /sejur
 • Excursie cu barca pe Marea Roșie cu prânz inclus: 45 Euro/ persoană - 45.00EUR /pers /sejur
 • Supliment demipensiune hoteluri 4* (7 cine): 70 Euro/ persoană - 70.00EUR /pers /sejur
 • Pachet PREMIUM – 2 excursii opționale și supliment demipensiune (7 cine) hoteluri 4*: 170 Euro/persoană (valabil doar pentru plata în avans în agenție) - 170.00EUR /pers /sejur

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 05 Oct 2022 - 12 Oct 2022.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Cazare 7 nopți, în hoteluri de 4* cu mic dejun

Descriere

Iordania este una dintre cele mai ospitaliere tari din lume, caracterizata de peisaje superbe, o clima foarte placuta si obiective turistice remarcabile precum Petra. Noul se imbina armonios cu vechiul in aceasta tara peste care si-au pus amprenta mai multe civilizatii (misteriosii nabateeni, romanii, arabii si britanicii). In cadrul acestui circuit vom vizita atractii turistice unice in lume, precum Petra, misterioasa capitala a nabateenilor, desertul Wadi Rum cu peisaje desprinse parca de pe alta planeta si Marea Moarta. Experientelor dobandite in cadrul acestui circuit li se adauga doua minisejururi, unul la Marea Rosie si unul la Marea Moarta, in care va puteti relaxa si bucura de soare si mare.

Cod catalog: KRPT

Itinerariu

Ziua 1. București – Aqaba
Check- in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Aqaba. Tur panoramic de oraș în Aqaba. Transfer şi cazare în Aqaba la hotel Turquoise 4* sau similar.

Ziua 2. Aqaba – Madaba – Nebo – Amman
Mic dejun. Plecare spre Amman. Pe drum se vizitează Biserica Sf. Gheorghe din Madaba și Muntele Nebo. Sosire în Amman şi cazare la hotel MENA Tyche Hotel 4* sau similar.

Ziua 3. Amman – Jerash – Amman
Mic dejun. Tur de oraș care include vizitarea celor mai importante atracții turistice: Muzeul Arheologic, Muzeul folclorului, Citadela și Amfiteatrul. Plecare către Jerash un oraș roman demn de grandoarea Romei antice. Seara, cazare în Amman la hotel MENA Tyche Hotel 4* sau similar.

Ziua 4. Amman – Marea Moartă – Aqaba
Mic dejun. Plecare spre Marea Moartă, care se află la cea mai joasă altitudine din lume și are cea mai mare salinitate, creând un cadru natural impresionant. Sosire în Aqaba și cazare la hotel Turquoise 4* sau similar.

Ziua 5. Aqaba – Petra – Aqaba
Mic dejun. Plecare spre Petra. Se vizitează impresionantul „Oraș Roșu”, construit în piatră în sec. VI și cunoscut ca una dintre cele 7 minuni ale lumii. Seara, cazare în Aqaba la hotel Turquoise 4* sau similar.

Ziua 6. Aqaba – Wadi Rum*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Wadi Rum*, o vale în nisip și granit situată în sudul Iordaniei, cunoscută și sub numele de „Valea Lunii” sau „Deșertul Marțian”. Plimbare cu jeep-ul prin deșert pentru a explora împrejurimile. Seara, cazare în Aqaba la hotel Turquoise 4* sau similar.

Ziua 7. Aqaba – Plimbare cu barca pe Marea Roșie*
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, plimbare cu o barcă cu podea de sticlă pentru a descoperi minunile subacvatice din Marea Roșie*. Cazare în Aqaba la hotel Turquoise 4* sau similar.

Ziua 8. Aqaba – Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Aqaba pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.

Pret

859 Euro / circuit 8 zile / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta