Circuit America de Sud: Buenos Aires - Iguazu - Rio de Janeiro (9 nopti)


America de Sud
De la 1999 Euro / circuit 9 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Buenos Aires - Iguazu - Rio de Janeiro - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 9 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu Mic Dejun
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Excursie in Pampasul Argentinian cu pranz inclus
 • Croaziera in Delta Parana

Oferta nu include

 • Taxe de intrare în parcul național Iguazu – Argentina & Brazilia – aprox. 40 USD/ pers.
 • Taxe de intrare la Corcovado și Sugar Loaf în Rio de Janeiro - aprox. 66 USD/pers.
 • Bacsisul pentru ghidul si soferul local: aprox 7 usd/ persoana/ zi
 • Excursie opțională în junglă „Gran Aventura”– aprox 95 USD - se vinde doar la fata locului

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 29 Oct 2022 - 08 Nov 2022.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Cazare 9 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu Mic Dejun

Descriere

Dacă plănuiți o calatorie în America de Sud, vă așteaptă următoarele: atracții culturale, natură neatinsă, plaje și golfuri izolate, hoteluri mici și individuale direct pe plajă, stațiuni hoteliere de primă clasă, oameni veseli și prietenoși, piețe colorate și o largă varietate de feluri de mâncare de care nu ați auzit niciodată, dar vă vor rămâne în memorie pentru totdeauna. O destinatie cu multe culturi, nenumărate atracții și 1000 de fațete. Cufundă-te într-o altă lume și mergi într-o călătorie de descoperire.

Cod catalog: KRPT

Itinerariu

Ziua 1. București – Buenos Aires
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Buenos Aires.

Ziua 2. Buenos Aires
Sosire și transfer la hotel. Timp liber pentru odihnă sau plimbări individuale. Seara, cazare în Buenos Aires, la hotel Waldorf 3* sau similar.

Ziua 3. Buenos Aires
Mic dejun. Tur de oraș în impresionanta capitală a Argentinei, denumit simbolic și orașul tangoului. Turul include: Plaza de Mayo, Primăria - Cabildo, Palatul Prezidențial – Casa Rosada, Centrul Vechi și cele mai importante artere comerciale: 9 de Julio Avenue, una dintre cele mai late din lume, Avenida Mayo, Avenida Corrientes și Florida Street. După-amiaza, se vizitează un cartier rezidențial faimos, La Recoleta. Oprire la mormântul faimoasei cântărețe Evita Peron. Seara, cazare în Buenos Aires la hotel Waldorf 3* sau similar.

Ziua 4. Buenos Aires – Pampa de Buenos Aires
Mic dejun. În ziua a 4-a se vizitează o fermă tradițională situată în Pampas, zonă de stepă specifică Americii de Sud, unde se poate observa stilul de viață al legendarilor Gauchos, denumiți simbolic și cowboy argentinieni. Un prânz tipic argentinian este inclus și constă într-un „asado”, o friptură locală foarte populară. După-amiaza, spectacol folcloric cu muzică și dansuri tradiționale. Seara, cazare în Buenos Aires la hotel Waldorf 3* sau similar.

Ziua 5. Buenos Aires – Tigre
Mic dejun. Tur panoramic în partea de nord a orașului, unde se poate admira Rio de Plata, cel mai lat râu din lume, Universitatea din Buenos Aires și stadionul River Plate World (exterior). Plecare pe renumita autostradă Panamerica spre Tigre, oraș situat în delta Parana, renumit pentru aerul boem. Croazieră în Delta Parana. Seara, cazare în Buenos Aires la hotel Waldorf 3* sau similar.

Ziua 6. Buenos Aires – Puerto Iguazu
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe zborul cu destinația Iguazu. După aterizare, se vizitează Cascada Iguazu, una dintre cele mai spectaculoase cascade din lume, întinsă pe o suprafață de 2700 m, situată la granița dintre Argentina și Brazilia. Seara, cazare în Puerto Iguazu la hotel Raices Esturion 4* sau similar.

Ziua 7. Iguazu
Mic dejun. Dimineața se vizitează Cascada Iguazu din Argentina. Denumită simbolic și „Gâtlejul Diavoluluil”, aceasta a fost inclusă în patrimoniul UNESCO. Opțional, excursie „Gran Aventura”, care include safari în junglă și navigare pe râul Iguazu*. Seara, cazare în Puerto Iguazu la hotel Raices Esturion 4* sau similar.

Ziua 8: Iguazu– Rio de Janeiro
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe zborul cu destinația Rio de Janeiro, o metropolă vibrantă, renumită pentru școlile de samba, plaja Copacabana și Carnavalul de la Rio. Seara, cazare în Rio de Janeiro la hotel Merlin Copacabana 4* sau similar.

Ziua 9. Rio de Janeiro
Mic dejun. Tur de oraș. Se vizitează impunătorul monument Christos Mântuitorul, amplasat la sud de oraș pe muntele Corcovado și inclus în cele 7 minuni ale lumii moderne. După-amiaza, timp liber la dispoziție. Seara, cazare în Rio de Janeiro la hotel Merlin Copacabana 4* sau similar.

Ziua 10. Rio de Janeiro
Mic dejun. Tur de oraș „Rio Colonial“, care include vizitarea străduțelor înguste din centrul vechi al orașului, Candelaria, Parca XV, „Travessa do Mercado“, Catedrala Metropolitană și strada Sambodromo. Oprire la stadionul Mario Filho – Maracana, cel mai mare stadion din lume (vizita la exterior). După-amiaza, urcare cu telefericul pe Muntele Sugar Loaf, care oferă o panoramă impresionantă asupra golfului Guanabana. Seara, cazare în Rio de Janeiro la hotel Merlin Copacabana 4* sau similar.

Ziua 11: Rio de Janeiro – București
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe cursa cu destinația București.

Pret

1999 Euro / circuit 9 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta