Cheval Blanc Isle de Franc Resort 5*


St. Barts
De la 360 Euro / persoana / noapte / Garden View Room / mic dejun

Facilitati

  • Aer conditionat
  • Beach front
  • Fitness
  • Piscina
  • Wellness & Spa

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • cazare in Garden View Room
  • mic dejun
  • transfer privat

Oferta nu include

  • bilet de avion
  • asigurare medicala si stormo

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Situat pe plaja clasică a Flamandelor din Caraibe, această minunată proprietate de 5 stele din portofoliul de prestigiu al Cheval Blanc  reprezintă o epocă sofisticata-casual a insulei.

Renovat, renumit, acesta se mândrește cu prestigioasa denumire "Distinction Palace". Acordată de Ministerul turismului francez, onoare care recunoaște un standard de excelență care sporește imaginea Franței în întreaga lume.

Cheval Blanc St-Barth Isle de Franța este singurul hotel din regiune care deține această distincție. Noul său aspect este datorat designerului francez Jacques Grange și viziunii sale contemporane care cuprinde modele vibrante, mobilier din rattan, decoratiuni calde și spatii aerisite. Renumitul landscaper Madison Cox a construit grădini tropicale luxuriante și frumoase.

Descriere

Saint Barthélemy - un strop din eleganţa Europei în Marea Caraibelor, un loc splendid şi sofisticat de care vă veţi aminti cu siguranţă cu cea mai mare plăcere. Saint Barthélemy este o insulă în Marea Caraibelor, aparţinând Insulelor Antile, ca o regiune a Guadelupei. Se situează la 230 km de Guadelupa şi la 25 km de insula Saint Martin. Punctul cel mai înalt al insulei este colina Vitet cu o înălţime de 286 metri. Saint Barthélemy este o insulă franceză, aşadar face parte din Uniunea Europeană.

Insula mai este cunoscută şi sub numele de St. Barts (Saint Barts), Saint Barths sau Saint Barth. Este un loc special şi interesant datorită influenţelor europene. Mesele gourmet din restaurantele cochete, magazine cu creaţii ale designerilor celebri şi stilul arhitectural sunt cateva dintre elementele care vă vor acapara atenţia pe tot parcursul şederii în Saint Barthélemy. Evenimentele mondene anuale din Saint Barthélemy includ carnavalul din luna februarie, Cupa de la sfârşitul lunii martie (o competiţie de navigaţie oferind spre admiraţia publicului cele mai mari iahturi din lume), ziua naţională pe 14 iulie şi de asemenea, anul nou.

Cod catalog: MWR SBH10100 CZ
Room code: RIRB

Pret

360 Euro / persoana / noapte / Garden View Room / mic dejun
Cere oferta Cere oferta