Facilitati

  • Aer conditionat
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Cazare in regim self catering
  • Curatenia finala
  • Taxa de statiune

Oferta nu include

  • Transport
  • Curatenie extra: 80 euro
  • Depozit: 100 euro (se returneaza la plecare)
  • Patut pentru copii - la cerere

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Perioada minima de sedere: 7 nopti
Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Casa de vacanta pentru 3 + 2 persoane ( bucatarie utilata, living, 1 dormitor dublu si un dormitor single, 1 baie, TV, DVD, WiFi, aer conditionat, masina de spalat).

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Amplasata într-o casă tradițională dalmată din piatră și situat în centrul satului pitoresc Pučišća de pe insula Brač, Holiday Home Tea este dotată cu aer condiționat și oferă acces gratuit la internet WiFi.

Cu vedere la mare, Casa de vacanță Tea are o terasă, o cameră de relaxare cu TV prin canale prin satelit, precum și 2 dormitoare și o baie cu duș și uscător de păr.

Există o sufragerie și o bucătărie complet utilată, prevăzută cu un frigider.

Activitățile nautice pot fi savurate în împrejurimi. Este posibilă parcarea publică gratuită la o locație din apropiere. Proprietatea este la 35 de minute de mers cu mașina de la feribotul din Supetar spre Split și la 41 km de Aeroportul Split.

Descriere

Coasta Dalmaţiei este descrisă de majoritatea celor care au vizitat-o ca fiind „o lume diferită”. Este o regiune a Croaţiei, de pe coasta Mării Adriatice, ce găzduieşte marile oraşe Zadar, Split şi Dubrovnik, dar şi insulele Brac, Hvar, Vis şi alte câteva.

Coasta Dalmaţiei are un aspect dramatic: ziduri muntoase cenuşii care adăpostesc măslini, palmieri şi vegetaţie stearpă, în spatele cărora zac împietrite orăşele medievale, cu case impunătoare, înalte, cu multe nivele, lipite între ele şi despărţite de cele de vizavi de un drum îngust de numai câţiva metri. Cei care ajung o dată pe Coasta Dalmaţiei cu siguranţă se vor mai întoarce.

Cod catalog: NVE

Pret

160 Euro / noapte / casa ptr 5 persoane
Cere oferta Cere oferta