Facilitati

  • Aer conditionat
  • Yoga

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • cazare in camera dubla
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • transferuri
  • asigurare medicala si storno
  • taxa locala

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 16 Feb 2019 - 20 feb 2019.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Având vedere la Canal Grande, Monaco & Grand Canal se află la doar 100 de metri de Piaţa San Marco. Pe terasa cu vedere panoramică este servit un mic dejun american.

Camerele combină un design elegant, mobilier de epocă şi facilităţi moderne. Toate au aer condiţionat. Acestea sunt dotate cu minibar, televizor şi au baie privată cu uscător de păr.

De asemenea, oaspeţii de la Monaco au la dispoziţie un bar şi un restaurant care servesc preparate culinare de calitate superioară din bucătăria veneţiană.

Monaco & Grand Canal se află lângă o staţie de vaporetto (autobuz acvatic), care oferă acces rapid şi uşor la Gara Santa Lucia.

Descriere

Venetia, magnetul care atrage indragostiti, artisti sau poeti, este un oras magic ce se intinde pe multe insule de dimensiuni foarte mici. Deseori este numita orasul gondolelor deoarece este inconjurata de canale pline mereu de ambarcatiuni.

Gondolele sunt cel mai celebru si romantic mod de a explora frumusetile Venetiei. Gondola este simbolul Venetiei si face orasul recunoscut si celebru in intreaga lume. Principalul mijloc de transport din oras il reprezinta barcile deoarece Venetia este inconjurata de 150 de canale. O alta modalitate de a explora orasul este mersul pe jos.

Cod catalog: HTC

Pret

70 Euro / persoana / noapte / camera dubla / mic dejun
Cere oferta