Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Transfer la sosire și plecare
 • Călătorie în funcție de itinerari, cu microbuz sau autobuz / barcă cu aer condiționat
 • 12 nopți în hoteluri clasificate sau echivalent, cazare simplă in Koh Rong, cazare comună in pensiuni comune la familii locale
 • Masa în funcție de program: mic dejun (12x), picnic (1x), cină (1x)
 • Ghid de turism vorbitor de limbă engleză
 • Ghid de călătorie, material informativ

Oferta nu include

 • Bilet de avion Bucuresti – Siem Reap / Bucuresti – Phnom Penh
 • Asigurarea de călătorie (este obligatorie). Asigurarea trebuie prezentată la fața locului.
 • Taxa de viza
 • Taxele de intrare și vizitare a obiectivelor turistice
 • Alte servicii neincluse in program

Valabilitate oferta

Valabil in perioada: 18 Feb 2018 – 24 Dec 2018
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Bine de știut
 • Caracterul acestei călătorii Shoestring este ideal pentru cei care doresc să descopere singuri Cambodgia, dar nu doresc să se ocupe de organizarea călătoriilor și a cazării. Programul zilnic este la alegere, vizitele menționate mai sus sunt doar recomandări. Dacă oaspeții nu doresc să organizeze singuri excursii, vă oferim o selecție interesantă de excursii, care pot fi rezervate. În timpul călătoriei, oaspeții sunt insotiti de către ghizii locali cu experiență care fac recomandări pentru fiecare zi.
 • Visa nu este inclusă
 • Taxele de intrare și vizitarea obiectivelor turistice nu sunt incluse
 • Grup  internațional de participanți
 • Pentru această călătorie, partenerul "Shoestring" solicita o asigurare medicala internationala de calatorie. Acest lucru trebuie prezentat la fata lucului.
 • În timpul nopții cu familii gazdă nu este posibilă cazare single.
 • Călătoriile au loc în autobuz sau microbuz privat (în funcție de mărimea grupului). Acest lucru face posibilă oprirea in locuri interesante. Durata călătoriei poate fi, prin urmare, mai mare decât timpul preconizat.
 • Cazare la Koh Rong este simpla, cu energie electrică doar în anumite momente și numai apă rece.
 • De asemenea, puteți rezerva doar loc in camera dubla. Dacă nu puteți găsi alt partener de cameră până la începutul călătoriei, veți primi în mod automat o cameră single - fără a trebui să plătiți suplimentul pentru camera single.
Date de plecare: 19.2., 23.4., 11.6., 16.7., 13.8., 10.9., 15.10., 5.11., 24.12.

Cazare

12 nopți în hoteluri clasificate sau echivalent, cazare simplă in Koh Rong, cazare comună in pensiuni comune la familii locale

Descriere

În aceasta călătorie veți descoperi Cambodgia în mod individual. Ghidul dvs. vă va oferi sfaturi pentru planificarea personalizata a calatoriei, in functie de dorințele dvs. Dispuneti de timp pentru sit-urile din Angkor, o ședere de o noapte la o familie gazdă, precum și 3 nopți pe insula de vis Koh Rong.

Cod catalog: DER

Itinerariu

Ziua 1. Siem Reap
Sosire individuală la Siem Reap. intampinare la aeroport și transfer la hotel. La ora 12 se desfășoară o întâlnire cu ghidul de turism și cu ceilalți participanti la calatorie. Dacă nu puteți ajunge la întâlnire, ghidul de turism va lăsa un mesaj. Aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora Siem Reap. Seara, faceti o vizită la "Pub Street" și piața de noapte. Merită. 3 nopți în hotelul La Niche D'Angkor Boutique (3 stele) situat în centrul orașului.
Zilele 2 - 3. Siem Reap
Siem Reap este poarta către faimosul sit sacru Khmer din Angkor, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Aveți două zile complete libere să vizitați numeroasele temple din Angkor. Este aproape imposibil să vizitați toate relicvele Khmer. Concentrați-vă pe doar câteva și bucurati-va de vizitarea obiectivelor turistice la maxim. În orice caz, ar trebui să vizitați celebrul renumit Angkor Wat și Angkor Thom cu fețele sale uriașe de stâncă. Permiteți ghidului să vă ofere informații despre temple și despre ce merită vizitat, mai ales la răsărit și la apus. Nu vrei să explorezi totul în mod individual? Nici o problemă! La fața locului puteți rezerva excursii interesante - fie o plimbare cu bicicleta sau o excursie la Lacul Tonle Sap. Dacă aveți nevoie de o pauză de la explorarea templelor, relaxați-vă cu un masaj la Institutul de Masaj Angkor. Mergeți, de asemenea in piața fermecătoare, unde puteți gusta bucătăria fantastică din Cambodgia la una dintre multele tarabe mici. (Mic dejun)
Ziua 4. Siem Reap – Sambor Prei Kuk
Părăsind siturile impresionante ale templului din Angkor, călătoriți cu autobuzul privat spre Sambor Prei Kuk, o dată capitala regatului Chenla. Complexul templu este considerat unul dintre precursorii lui Angkor și majoritatea templelor sunt dedicate zeului Shiva. Templul Prasat Da Puon este o mare oportunitate de fotografiere, la umbra copacilor vechi de secole. După un picnic tradițional Khmer, călătoria continuă într-un mic sat din apropierea Ruinei Templului Isanborei, lângă Sambor Prei Kuk. Cu un ghid local, explorați satul și obțineți iinformatii interesante din viața locuitorilor. Și experiența ta va fi și mai autentică: vei sta peste noapte in casa unor localnici. O experiență foarte specială. 170 km / aprox. 3 ore (mic dejun, picnic, cină)
Ziua 5. Sambor Prei Kuk – Phnom Penh
După un mic dejun împreună cu gazdele, este timpul să vă luați la revedere. Vei călători cu autobuzul privat spre Phnom Penh, capitala Cambodgiei. Ghidul tău turistic ți-a dat cu siguranță multe informații despre explorarea orașului. De exemplu, merită să faceți o plimbare pe piața centrală Psar Thmay. Art Deco Market Hall oferă totul, de la legume și țesături până la obiecte electronice și greieri prăjiți și tarantule. 2 nopți într-un hotel 252 (3 stele). 200 km / aprox. 4 ore (mic dejun)
Ziua 6. Phnom Penh
Această zi este libera. Cele mai multe obiective turistice pot fi explorate pe jos. De exemplu, o vizită la Muzeul Național și la Palatul Regal pentru a vedea pagoda de argint. Puteți pasi, de asemenea, pe urmele trecutului tragic și puteți face o călătorie interesantă la penitenciarul Tuol Sleng și câmpurile Killing. Seara, faceți o plimbare pe bulevardul Tonle Sap, care este plin de restaurante și cafenele. (Mic dejun)
Ziua 7. Tag: Phnom Penh – Kampot
Astăzi continuați calatorie catre Kampot cu un autobuz privat, ceea ce face posibilă oprirea în locuri interesante. Astfel, pe drum există posibilitatea de a vizita templul Ta Prohm din secolul al XII-lea. O altă oprire este Phnom Chisor, o frumoasă pagodă situată pe un deal. După sosirea în Kampot, vă recomandăm o plimbare prin orașul tipic din Cambodgia, cu o atmosferă foarte relaxată. Kampot a devenit celebru pentru ardeiul său de înaltă calitate. Poate vrei să cumperi suveniruri din această călătorie? 2 nopți în Hotel Villa Vedici (3 stele). 230 km / aprox. 3 ore (mic dejun)
Ziua 8. Kampot
Explorați orașul și plimbați-vă pe străzile în stil francez, plimbați-vă in piața plină de viață sau vizitați una dintre numeroasele plantații de piper. Faceți o plimbare de-a lungul râului Kampot și încheiați ziua cu o băutură răcoritoare pe una dintre terase. De asemenea, puteți închiria o bicicletă sau un caiac și puteți explora zona Kampot. (Mic dejun)
Ziua 9. Kampot – Sihanoukville – Koh Rong
Cu autobuzul privat mergeti spre Sihanoukville (aproximativ 3 ore). De aici vom continua cu o barcă publică pe insula Koh Rong (aproximativ 45 de minute). Plajele albe, natura neatinsă, recife colorate de corali, cascade și o viață de noapte atmosferică vă așteaptă. 3 nopți la Bungalow Resort Palm Beach. (Mic dejun)
Zilele 10 - 11. Koh Rong
Bucurați-vă de acest paradis timp de două zile. Koh Rong este una dintre cele mai mari insule din Cambodgia și are o linie de coastă de 61 km, dintre care 43 km este formată din plajă ușor accesibilă. Descoperiți lumea subacvatică cu snorkel și flippers, explorați insula pe una dintre poteci sau faceți relaxati-va în hamac cu o carte palpitantă. Seara vă puteți bucura de apusul de soare pe plajă cu o băutură rece. (Mic dejun)
Ziua 12. Koh Rong – Sihanoukville – Phnom Penh
Chiar si cea mai frumoasa calatorie la capăt. Cu autobuzul privat calatoriti către Phnom Penh. Pe drum, opriți-vă la Pich Nil, unde zeci de case fantomatice traversează strada La începutul după-amiezii ajungeți la Phnom Penh, iar seara este din nou la dispoziție. 1 noapte într-un hotel de 252 de persoane (3 stele). 225 km / aprox. 4 ore (mic dejun)
Ziua 13. Phnom Penh
Astăzi se încheie călătoria dvs. Interesanta si unică prin Cambodgia. Check-out-ul este în jurul prânzului. Transfer la aeroport și sfârșitul călătoriei. (Mic dejun)

Pret

899.00 EUR / 13 zile/persoana / Camera dubla / Mic dejun
Cere oferta