Călătorind prin Sri Lanka - circuit 10 zile / 7 nopti


Sri Lanka
De la 1780 Euro / circuit 10 zile / persoana / camera dubla / pensiune completa

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • bilet de avion Madrid - Colombo - Madrid cu compania aeriană Turkish Airlines
 • taxe de aeroport
 • 1 noapte cazare în Colombo
 • 1 noapte cazare în Yala
 • 1 noapte cazare în Nuwara Eliya
 • 1 noapte cazare în Kandy
 • 2 nopti cazare în Habarana
 • 1 noapte cazare în Negombo
 • 7 mic dejun, 6 prânzuri și 7 cine (băuturile nu sunt incluse)
 • vizitele menționate în itinerariul cu bilete incluse în circuitul obișnuit
 • ghid vorbitor de spaniolă.
 • serviciu permanent de asistență în limba engleză in Sri Lanka
 • asigurarea de călătorie

Pentru tinerii casatoriti:
Preț special pentru plimbare cu elefantul in Habarana , masaj capilar în Matale și masaj corporal cu discount de 30% în Habarana

Oferta nu include

 • bilet de avion catre Madrid
 • alte cheltuieli de natura personala

Valabilitate oferta

Oferta valabila pentru plecare pe 08 Octombrie.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Oferta este valabila in functie de locurile disponibile din momentul solicitarii rezervarii. Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de perioada calatoriei si gradul de ocupare.

Cazare

Colombo: Grand Oriental Hotel
Yala: Chandrika Hotel
Nuwara Eliya: Heaven Seven Hotel
Kandy: Senani Hotel
Habarana: Fresco Water Villas Hotel
Negombo: Beacon Beach Hotel

Descriere

Numită în repetate rânduri „Perla Oceanului Indian”, Sri Lanka este o insulă incredibil de frumoasă, cu un interior acoperit de vaste jungle tropicale și o coastă presărată cu nisip fin și auriu. Insula în formă de lacrimă este alcătuită dintr-o serie de forme montane și cuprinde mai mult de 100 de cascade pitorești, precum și nenumărate trasee turistice prin locuri ale căror vedere vă poate tăia respirația, precum traseul cunoscut sub numele de „Sfârșitul Lumii”. Sri Lanka este și gazda unei faune diverse, incluzând leoparzi, crocodili, maimuțe și multe specii de păsări. Este faimoasă pentru populația sa de elefanți, văzuți cel mai bine în orfelinatul dedicat acestor nobile animale, de la Pinnawala.

Cod catalog: QLN

Itinerariu

Ziua 1 Spania / Colombo
Plecarea din Spania cu regulat către Colombo. Noapte la bord

Ziua 2 Colombo
Sosirea în Colombo, cel mai populat oraș din Sri Lanka și capitala sa comercială, situat pe coasta de vest a insulei. Pe drumul spre hotel, vom face un tur panoramic al orașului. Restul zilei este bibera pentru a va bucura de acest oraș vibrant, plin de viață, cu un amestec de arhitectură modernă și clădiri coloniale. Cină și cazare la hotel.

Ziua 3 Colombo / Galle / Yala National Park
Mic dejun. Transfer la Galle, unde vom trabate străzile sale cu arhitectură olandeză clasică. Se crede că actualul oraș Galle era portul vechiului Tharsi. Orașul a fost declarat un sit al Patrimoniului Mondial de către UNESCO în 1988. Pranz la un restaurant local. Transferul după-amiază spre Yala. Cină și cazare la hotel.

Ziua 4 Parcul Național Yala / Nuwara
Mic dejun. Plecare devreme pentru un jeep safari prin Parcul National Yala. În Parcul Național Yala există până la 44 de specii diferite de animale înregistrate, fiind izbitor numărul mare de leoparzi care locuiesc acolo. Apoi ne îndreptăm către Nuwara Eliya, care ne oferă un peisaj pitoresc și este considerată cea mai importantă zonă producătoare de ceai din Sri Lanka. Prânz la restaurantul local. Transfer la hotel. Vizita prin oraș pentru a admira faimoasele sale monumente. Cină și cazare la hotel.

Ziua a 5-a Nuwara Eliya / Kandy
Mic dejun. Vizitați o fabrică de ceai. Prânz la restaurantul local și plecarea spre Kandy. Înainte de a merge la hotel, ne vom bucurat de un spectacol cultural de muzică și tobe. Cina și cazare.

Ziua 6 Kandy / Pinnawela / Dambulla / Habarana
Mic dejun. Vizitați Templul din Kandy, care deține relicva dintelui lui Buddha. După masa de prânz la un restaurant local, plecarea la orfelinatul Pinnawala Elephant, care se ocupă de aceste animale aduse din junglă. Numărul de elefanți a crescut și există în prezent mai mult de 80 de exemplare. Apoi, spre Dambulla, unde vom vizita celebrele peșteri ale orașului Dambulla, cu sute de imagini Buddha și picturi in peșteri. A fost declarată în 1991 un Patrimoniu Mondial. Transfer la hotelul din Habarana. Cina și cazare.

Ziua 7 Habarana / Mihintale / Aukana / Habarana
Micul dejun. Plecare spre Mihintale, locul care este considerat a fi leagănul budismului din Sri Lanka. După masa de prânz la un restaurant local, ne îndreptăm spre Aukana, unde găsim statuia colosală a lui Buddha. După vizită am revenit la hotel. Cina și cazare.

Ziua 8 Habarana / Sigiriya / Negombo
Mic dejun. Plecare spre Sigiriya, de asemenea pe lista UNESCO un complex antic al palatelor construite în timpul domniei regelui Kasyapa (477-495), unde putem admira Lion Rock. Mai mult de 1.000 de pași și pasarele înguste ne separă de o panoramă impresionantă. Pranz la restaurantul local și transfer la Negombo, unde vom vizita orașul înainte de a ajunge la hotel. Cina și cazare.

Ziua 9 Negombo / Spania
Mic dejun. Restul zilei va fi libera până la momentul transferului la aeroport pentru returul spre Spania. Noapte la bord

Ziua a 10-a Sosirea în Spania.

Pret

1780 Euro / circuit 10 zile / persoana / camera dubla / pensiune completa
Cere oferta Cere oferta