Calatorind prin Rajasthan - circuit India 13 zile / 11 nopti


New Delhi
De la 1460 Euro / circuit 13 zile / persoana / camera dubla / pensiune completa

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

• Bilet de avion Madrid - Delhi - Madrid cu compania aeriană Air India pentru plecări garantate și Lufthansa pentru plecări regulate.
• 11 nopți cazare: 3 nopți în Delhi, 1 noapte în Shekhawati, 1 noapte în Bikaner, 1 noapte în Jodhpur, 1 noapte în Pushkar, 2 nopți în Jaipur și 2 nopți în Agra.
• Pensiune completă (băuturile nu sunt incluse).
• Toate transferurile în vehiculele cu aer condiționat.
• Vizitele menționate în itinerariul cu bilete incluse.
• Ghid turistic vorbitor de limba spaniolă pe toată durata călătoriei.
• Serviciu permanent de asistență în India.
• Asigurarea de călătorie

Oferta nu include

  • Bilet de avion catre Madrid
  • Alte cheltuieli in afara celor mentionate in program

Valabilitate oferta

Oferta valabila pentru plecare pe 15 Septembrie.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Oferta este valabila in functie de locurile disponibile din momentul solicitarii rezervarii. Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de perioada calatoriei si gradul de ocupare.

• Pushkar este un oraș sfânt al religiei hinduse, așa că în oras nu se servesc alimente non-vegetariene sau alcool.
• Plecarea din 12 noiembrie coincide cu celebrarea târgului  dinPushkar.
• Taxele de aeroport și combustibil (aprox. 430 €)  se vor reconfirma la emiterea biletelor

 

Cazare

Delhi: Tavisha / Glitz Westend Inn
Shekhawati: Indra Vilas
Bikaner: Hotel Chirag / Raj Haveli
Jodhpur: Park Plaza / The Ummed
Pushkar: Brahma Horizon / Pushkar Resort
Jaipur: Mansingh Palace
Agra: Mansingh Palace

Descriere

Cu o cultură veche de 5.000 de ani, o multitudine de limbaje şi dialecte, o confluenţă a religiilor şi diferitelor comunităţi ce însumează peste 1 miliard de oameni, trăind împreună în armonie, India este mai mult decât o întindere de pământ. Este un sistem de valori; o tapiserie culturală bogată, ale cărei edificii sunt construite pe baza pluralismului şi a diversităţii.

Decorurile subcontinentului indian oferă o serie uimitoare de contraste. Pentru iubitorii munţilor există semeţii munţi Himalaya din partea de nord iar colinele înverzite de pe treptele vestice şi estice ale sudului Indiei oferă rute incredibile pentru drumeţii şi trekking. Pentru entuziaştii plajelor şi a sporturilor de apă, coastele litorale ale Indiei oferă nenumărate întinderi romantice de nisip mărginite de palmieri.

Cod catalog: QLN

Itinerariu

Ziua 1: Spania / Delhi
Plecarea din Spania cu zbor de linie catre Delhi. Noapte la bord

Ziua 2: Delhi
Sosire în Delhi, capitala Indiei, care ne oferă o imagine bogată în cultură, arhitectură și o mare diversitate umana. Istoria, monumentele, muzeele, galeriile de artă, grădinile și spectacolele exotice fac din Delhi o destinație privilegiata. Transfer la hotel pentru prânz. După-amiaza vom vizita Templul Akshardham, un complex care arată mileniile culturii tradiționale, spiritualității și arhitecturii Hindu. Intoarcere la hotel. Cina și cazare.

Ziua 3: Delhi
Micul dejun. Începem ziua cu vizitarea orașului; Old Delhi; Raj Ghat, o placă de marmură neagră care marchează locul unde Gandhi a fost incinerat; moscheea Jama Masjid și fortul roșu. Prânz la restaurant local. Vom vizita, de asemenea, Qutub Minar; o vedere panoramică la Poarta Indiei și la Rastrapati Bhawan, reședința oficială a președintelui Indiei. Pentru a termina ziua vizităm Gurdwara Bangla Sahib, un templu al religiei Sikh. Cina și cazare.

Ziua 4: Delhi / Shekhawati
Micul dejun. Plecare devreme spre regiunea Shekhawati. Pranz pe traseu. Sosire la hotel și check-in. După-amiaza, vom vizita zona Havelis, cartier de comercianți cu afaceri prospere. Shekhawati este cunoscut pentru frescele sale colorate si o mare varietate de obiecte variind de la religios la erotic. Încheiem ziua plimbându-ne prin bazaruri colorațe înainte de a servi cina. Cazare.

Ziua 5: Shekhawati / Bikaner
Micul dejun. Calatorie spre Bikaner, un oraș fortificat, cunoscut pentru meșteșugurile sale, produsele din piele, palatele și pentru cea mai mare fermă de cămile din Asia. Prânz la hotel. Vom vizita Fortul Junagarh iar spre seara vom face o vizita la tabăra Raisar la marginea orașului unde ne vom bucura de o cină specială. Intoarcere la hotel și cazare.

Ziua 6: Bikaner / Jodhpur
Micul dejun. Incepem calatoria catre Jodhpur, "Orașul Albastru al Rajasthanului". Prânz la hotel. Apoi vom vizita impresionantul Fort Mehrangarh, "Ciudadela del sol", situat în partea de sus a muntelui, cu vederi spectaculoase asupra orasuluiș, dupa care vom incheia plimbarea cu faimoasa piață locală lângă turnul cu ceas. În cele din urmă vom lua un tuk tuk pentru a merge în jurul orașului. Cina și cazare.

Ziua 7: Jodhpur / Pushkar
Micul dejun. Plecarea spre Pushkar, unul dintre cele mai sacre orase ale hinduismului, renumit pentru targul sau important de vite si pentru templul sau dedicat lui Brahma, zeul creator (este singurul templu din tara dedicat acestei divinitati). Ajungem la hotel la timp pentru masa de prânz. Apoi vizităm faimosul lac sacru și ghats din jur, precum și templul Brahma și bazarele colorate. Cină și cazare la hotel.

Ziua 8: Pushkar / Jaipur
Micul dejun. Plecăm pentru Pink City, capitala Rajasthanului. Sosire la hotel și prânz după check-in. După-amiaza vizităm faimoasele bazare locale din ricșa pentru a ajunge la templul Birla după-amiaza târziu și participă la ceremonia de la Aarti. Cina și cazare.

Ziua 9: Jaipur / Amber / Jaipur
Micul dejun. În această zi vom face excursia la Amber Fort. Dacă există disponibilitate, putem vizita Fortul Elephant (în funcție de disponibilitate, altfel vom lua un jeep). Ambra este una dintre cele mai impunătoare fortificații din zonă și trebuie cu rădăcini adanci in istoria Rajasthanului și a culturii sale. După vizită, ne întoarcem la Jaipur înainte de a ne opri pentru a face o fotografie la Hawa Mahal, faimosul Palat al Vânturilor, o icoană a orașului roz. Prânz la restaurantul local. Mai târziu, vom vizita Palatul orașului, un amestec unic al culturilor Mughal și Rajasthani și observatorul astronomic Jai Singh. Cina și cazare.

Ziua 10: Jaipur / Fatehpur Sikri / Agra
Micul dejun. După micul dejun pornim catre Agra. Pe drum, facem o oprire în Fatehpur Sikri, un oraș construit de împăratul Akbar și unde se află clădiri precum moscheea Dargah și curtea Diwan-i-Khas. Cunoscut ca "orașul fantomelor" pentru că a fost abandonat, păstrează esența culturii mongole și hinduse. Pranz pe traseu. La sosire vom face check-in la hotel și vom savura cina. Cazare.

Ziua 11: Agra
Micul dejun. Am vizitat celebrul și adesea fotografiatul Taj Mahal. Cu zidurile sale de marmură impunătoare, cupolele sale imense, delicatele Yligranas și grandoarea sa, pare o minciună că nu este un palat, ci un mormânt. A fost construită de împăratul musulman Shah Jahan în secolul al șaptesprezecelea, în cinstea soției sale preferate care a murit dând naștere celei de a paisprezecea fiice. Prânz la restaurantul local. După-amiaza vizităm Fortul Roșu, impunator lângă râul Yamuna și cu priveliști excelente asupra Tajului Mahal. Cină și cazare la hotel.

Ziua 12: Agra / Mathura / Delhi
Micul dejun. Ne intoarcem la Delhi. Pe drum vom face o oprire la Mathura, locul de nastere al lui Krishna. Vizitam templul Krishna Janmabhoomi și vom face o plimbare cu ricșa prin piața  vibrantă si plină de culoare a lui Mathura. Prânz în restaurant local. Sosire în Delhi, cină și cazare la hotel.

Ziua 13: Delhi / Spania
Micul dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Sosire în Spania

Pret

1460 Euro / circuit 13 zile / persoana / camera dubla / pensiune completa
Cere oferta Cere oferta