Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Călătorie de grup într-un autocar cu aer condiționat conform itinerarului
  Transfer aeroport de la/la Windhoek la sosire și plecare – Lufthansa / Eurowings
 • 11 nopți în hoteluri, cabane și tabere menționate sau echivalente, inclusiv taxa turistică (rezonabilă, clasa medie și clasa medie superioară)
 • 11x mic dejun, 2x prânz picnic, 8x cină
 • Apă plată în autobuz (cantitate limitată)
 • Ghid turistic în timpul călătoriei dus-întors
 • Taxe de intrare in rezervatia naturala si vizite conform itinerariului
 • Asigurare extinsă de salvare în caz de urgență
 • Taxe de portar pe toată durata călătoriei
 • Card VIP Sense of Africa
 • Ghid de călătorie
 • Pentru rezervări până la 30.4. si pentru plecari pana la 31.10 excursie „Taste of Namibia” inclusă : În jurul orei 14.00, vă veți întâlni cu ghidul la „Piața Berarii” din centrul orașului. El vă va ghida prin piață, vă va explica totul despre mâncărurile tradiționale și, desigur, există și multe oportunități de a încerca bucătăria namibiană. Urmăriți localnicii la lucru și vedeți cum sunt preparate felurile de mâncare la un șemineu, de exemplu . Serviți o bere namibiană cu gheață la un „Shebeen” înainte de a vă bucura de un tur ghidat al „Fabricii de bere artizanală”. După aceea, o vizită la un restaurant încheie ziua plină de evenimente.

Oferta nu include

 • Bilet de avion pana la destinatie
 • Asigurare medicala / storno
 • Alte servicii neincluse in program

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi până la 31 Octombrie 2023.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Varsta minima: 12 ani
Număr minim de participanți: 2 persoane
Călătoria se poate face și în sens invers.
Sosire la aeroportul Windhoek la ora 9:00

Pachet de excursie rezervabil:
- Ziua 3: Game drive într-un vehicul off-road, Ziua 5: Excursie cu catamaran în Swakopmund, Ziua 6: Excursie în natură în Hammerstein Lodge, Ziua 10: Excursie la apusul soarelui în Loja Auob Country.
- Ziua 3: 4x4 game drive, Ziua 5: Living Desert Tour, Ziua 6: Nature drive la Hammerstein Lodge, Ziua 10: Sundowner Drive la Auob Country Lodge.

Fiecare oaspete primește o sticlă individuală care poate fi umplută pe drum. În acest fel, utilizarea sticlelor de plastic ar trebui redusă.
Rezervând această excursie, susțineți proiecte sociale în Namibia.

Cazare

11 nopți în hoteluri, cabane și tabere menționate sau echivalente, inclusiv taxa turistică (rezonabilă, clasa medie și clasa medie superioară)

Descriere

Peisaje neatinse, o lume animală incitantă și culturi care inspiră. Această combinație de vis face ca o vacanță în Namibia să fie de neuitat. Călătorește într-o țară care găzduiește cele mai vechi deșerturi din lume și desfășoară activități în Namibia care te duc în natura magnifică a Africii. Iubitorii de natură experimentează partea sălbatică a țării în safari și fac fotografii unice de vacanță. Oricine vizitează obiectivele turistice din Namibia se cufundă în cultură și tradiții. Indiferent dacă sunt familii, cei care caută relaxare sau turişti activi, Namibia este destinaţia de călătorie perfectă pentru toată lumea.

Cod catalog: DERT WDH00018B

Itinerariu

Ziua 1: Windhoek - orasul minier Tsumeb (vineri)
Sosire individuală la Aeroportul Internațional Hosea Kutako până la ora 9:00. După controlul pașapoartelor, vei fi întâmpinat de ghidul tău vorbitor de engleză și aventura ta în Namibia va începe cu el. Călătoria duce spre nord, prin câmpii și munți de salcâm, până în micul oraș minier Tsumeb, care servește drept prima destinație de noapte și este cunoscut și sub numele de „orașul-grădină al Namibiei”, cu mulți arbori de jacaranda. O vizită la Muzeul Tsumeb evocă amintiri ale primilor coloniști germani ai țării, oferă informații despre minerit cu colecția sa extinsă de minerale și oferă o impresie bună asupra diferitelor culturi care sunt acasă în Namibia. Cu o bucătărie excelentă germano-namibiană, încheiați o zi interesantă cu cina, dar vă va fi greu să adormi, pentru că anticiparea paradisului animal Etosha în următoarele zile este grozavă! O noapte la Minen Hotel Tsumeb (rezonabil). Aproximativ 430 km (cina)

Ziua 2: Orașul minier Tsumeb - Parcul Național Etosha (Sâmbătă)
Merită să te trezești devreme și să faci scurta călătorie către Parcul Național Etosha imediat după micul dejun. Acest parc este unic în Africa, cu salina sa uriașă și fauna sălbatică incredibil de bogată, care se întinde pe o suprafață de peste 22.000 de kilometri pătrați și face ca inima fiecărui iubitor de natură să bată mai repede. Autocarul te duce la nenumărate puncte de apă și prin diferite zone de vegetație din partea de vest a parcului. Pe drum sunt mereu opriri, explicații, uimire și fotografii, iar în jurul fiecărei curbe te așteaptă o nouă priveliște și specii de animale încă nedescoperite. Prânz pe cont propriu într-una dintre taberele de odihnă (opțional). Odată cu apusul soarelui, conduci la cabana ta pentru cină. Poți servi o băutură răcoritoare și o cină copioasă, care este oferită sub forma unei piețe africane unde cele mai bune preparate din carne și legume sunt pregătite după bunul plac. 2 cazare nopti la Etosha Village (gama medie). Aproximativ 300 km (mic dejun, cina)

Ziua 3: Parcul Național Etosha (Duminică)
Odată cu răsăritul soarelui și după un mic dejun copios la cabană, ne întoarcem în parc pentru că toată ziua este din nou dedicată observării faunei sălbatice! Pleci în excursii de observare a faunei sălbatice cu autocarul sau, opțional, într-un vehicul de teren deschis. Parcul a fost declarat rezervație de vânat în 1907 de către guvernatorul german de atunci, von Lindequist. Zonele cenușii-alb cu mirajele lor și turmele de animale sălbatice în trecere sunt o experiență de neuitat pentru fiecare vizitator. În centrul parcului se află aparent nesfârșitul Etosha Pan, „Locul apei uscate”. Speciile precum rinoceri negri, elefanți, zebre, girafe și numeroase specii de antilope sunt originare din Parcul Național Etosha. Cu puțin noroc puteți vedea și pisici mari precum gheparzi, vezi leoparzi și lei. Aici au fost documentate sute de specii de păsări, păsări migratoare sosind și în lunile de vară. Înainte de apusul soarelui părăsiți parcul și conduceți la cabană, care se află în afara parcului, lângă porțile de intrare. Aproximativ 300 km (mic dejun, cina)

Ziua 4: Parcul National Etosha - Swakopmund (Luni)
În sfârșit, mai dormi puțin! După un mic dejun pe îndelete, călătoria duce la Munții Erongo, o zonă care a fost modelată cu milioane de ani în urmă de vulcanii care suflă foc și a fost locuită de boșimanii San de mii de ani. Erongo este un masiv relativ rotunjit care domină câmpiile de la vest de Omaruru și dă numele zonei Erongo. Muntele este rămășița erodata a unui vulcan care a fost activ acum 140 de milioane de ani. La 2.319 m, Hohenfels este cea mai înaltă cotă a Erongo. Într-un sat tradițional San Bushman veți obține o perspectivă asupra culturii și tradiției unice a poporului nativ din Africa și aveți, de asemenea, ocazia de a admira câteva sculpturi în stâncă pe pietrele uriașe de granit. În jurul prânzului ne oprim în aer liber, pentru a lua un mic prânz picnic și a admira conturul maiestuos al Munților Erongo. La scurt timp după călătoria, vă aflați la începutul deșertului Namib și pe drumul către Oceanul Atlantic și orașul de coastă cu influență germană Swakopmund. Clădirile art nouveau bine conservate din epoca colonială germană conferă orașului o atmosferă fermecătoare și caracterizează peisajul urban. Promenada de pe plajă, bulevardele cu palmieri și zonele de parc oferă orașului de coastă o atmosferă calmă și relaxată. Vă puteți aștepta la relaxare pură și la diferite opțiuni pentru a explora deșertul și oceanul. Toate atracțiile importante, cafenelele și restaurantele sunt la câțiva pași de hotel. 2 nopti cazare la Hotel Swakopmund Plaza (clasa medie superioara). Aproximativ 450 km (mic dejun, prânz picnic)

Ziua 5: Swakopmund (Marți)
Adesea numit cu afecțiune „Terenul de joacă al Namibiei”, Swakopmund se află între Oceanul Atlantic rece și marea de dune din Deșertul Namib, cel mai vechi deșert din lume. Ambele sunt biotopuri unice care merită explorate. Bucurați-vă de modul de viață relaxat și idilic al acestui oraș de coastă cu o ceașcă de cafea și o prăjitură proaspăt coaptă într-una dintre numeroasele cafenele mici sau descoperiți peisajul aspru și arzător deșertic într-un tur de o zi (opțional). Aveți toată ziua liberă pentru a participa la una dintre numeroasele activități opționale oferite în și în jurul Swakopmund. Într-o excursie cu catamaran, vei experimenta foci și delfini de aproape și vei fi răsfățat cu stridii proaspete din laguna Walvis Bay și vin spumant. (Mic dejun)

Ziua 6: Swakopmund - regiunea Sossusvlei (Miercuri)
După ce am bifat paradisul animalelor din Etosha și Oceanul Atlantic, este timpul să conducem în inima deșertului Namib, care se caracterizează printr-un peisaj de dune aproape neîntrerupt și a fost declarat Patrimoniu Mondial pentru aspectul său unic. Pe drum, călătoria duce prin Canioanele Kuiseb și Gaub, ambele minuni geologice cu peșterile și bazinele lor care fac parte din peisaj. În calitate de călător din Namibia, nu trebuie să ratați acest lucru. Câmpiile aparent nesfârșite sunt întrerupte de inselberguri impunătoare și pot fi observate pe parcurs diverse animale care s-au adaptat la condițiile dure ale deșertului Namib. După-amiaza vei ajunge la cabana ta în mijlocul deșertului. După un drum lung, relaxarea este la ordinea zilei. De asemenea, puteți face un tur în natură (opțional) unde puteți admira peisajul aproape de altă lume. Veți afla, de asemenea, cum reușesc numeroasele animale și plante să supraviețuiască într-un mediu atât de arid. 2 nopti cazare la Hammerstein Lodge (categorie medie). Aproximativ 400 km (mic dejun, cina)

Ziua 7: Deadvlei, Sossusvlei și Sesriem Canyon (Joi)
Este un început devreme în această dimineață, cu siguranță merită! Scopul este de a ajunge la poarta de acces la Parcul Namib Naukluft la răsăritul soarelui. Odată cu răsăritul soarelui puteți admira și fotografia nuanțele dunelor fabuloase, care variază de la auriu la nuanțe de roșu aprins și portocaliu. Excursia ta te duce cu un jeep 4x4 deschis la Deadvlei și Sossusvlei, o vastă depresiune cu fund de lut înconjurată de cele mai înalte dune din lume. Nicăieri altundeva în lume nu vei putea experimenta cele mai înalte dune din lume în mijlocul celui mai vechi deșert din lume! Aveți ocazia să urcați pe una dintre aceste dune și să explorați și să fotografiați Deadvlei, o vale uscată cu copacii săi uscați, care seamănă cu un tablou Salvador Dhali. Apoi, în sfârșit, micul dejun este servit la umbra copacilor străvechi. Pe drumul de întoarcere către cabană, se vizitează Canionul Sesriem, unde drenajul Tsauch a sculptat un defileu adânc în straturile de nisip, pietriș și conglomerat ale deșertului Namib de-a lungul a câteva milioane de ani. Dupa-amiaza te intorci la cabana ta. Vă puteți relaxa lângă piscină și reflectați asupra zilei pline de evenimente. Aproximativ 280 km (mic dejun, cina

Ziua 8: Regiunea Sossusvlei - Fish River Canyon (vineri)
De la o minune naturală la alta - cel mai mare canion din Africa și, după Marele Canion, cel mai mare canion din lume! De-a lungul escarpului central, ne îndreptăm spre sud, pe lângă lanțuri muntoase maiestuoase și pajiști nesfârșite. În orășelul Bethanien, primul contract între tribul local Nama și Reich-ul german a fost semnat în 1883. Aici sunt vizitate și Casa Schmelen, care a fost construită în 1814 de misionarul german Johannes Heinrich Schmelen, și Biserica Misiunii. Pe parcurs, te vei opri pentru a savura un prânz picnic în aer liber. Cu puțin timp înainte de a ajunge la cabana dumneavoastră, vă veți opri la Naute Kristallkellerei, condus de germani. Aici puteți degusta vin, băuturi alcoolice produse local. Cumpărați gin sau coniac și aflați mai multe despre dezvoltarea unei crame în mijlocul unui deșert stâncos. La sosirea la cabana veti avea timp liber. 2 nopti cazare la Canyon Village (categorie medie). Aproximativ 500 km (mic dejun, prânz picnic, cină)

Ziua 9: Fish River Canyon (Sâmbătă)
În orele răcoroase, dar nu inuman de dimineață, alăturați-vă ghidului pentru o excursie de jumătate de zi la puternicul Fish River Canyon. Aceasta este una dintre cele mai importante obiective pitorești din Namibia și este depășit ca dimensiune doar de Marele Canion din America. Canionul gigantic are până la 27 km lățime și până la 550 m adâncime și se întinde pe aproximativ 170 km de la nord la sud și a fost săpat adânc în pământ de-a lungul a milioane de ani de cel mai lung râu din Namibia, râul Fish. Zonele umbrite din canion se schimbă mereu odată cu răsăritul soarelui și sunt un adevărat joc de culori ale naturii, iar din mai multe puncte de observare ai ocazia să admiri și să fotografiezi această minune naturală uluitoare. Dimineața târziu te întorci la cabana ta, unde ai restul zilei liber. După o posibilă siesta, puteți explora peisajul montan fie pe jos, fie cu o călătorie în natură (ambele opționale). Aproximativ 50 km (mic dejun, cina)

Ziua 10: Fish River Canyon - Desertul Kalahari (Duminică)
După micul dejun, părăsiți deșertul stâncos și mergeți spre Deșertul Kalahari, cea mai mare mare neîntreruptă de nisip din lume. Aceasta a fost casa legendarilor boșmani și a unei varietăți de specii diferite de animale! În primul rând, însă, vă veți opri la Pădurea Arborilor, care oferă un alt punct culminant al călătoriei dvs., cu cei aproximativ 300 de aloe bizare și înalte de până la 3 metri. Nicăieri altundeva în Namibia nu poți găsi aceste aloe într-un asemenea număr și varietate, o experiență unică cu oportunități excelente de fotografiere. Aceste plante au capacitatea de a stoca apă pe termen lung și au servit ca un rezervor de apă important pentru boșmani. Ramurile rotunde de aloe sunt folosite, după scobire, ca tolbă pentru accesoriile de vânătoare, care i-au dat plantei numele. Aici se pot vedea și formațiunile stâncoase Dolorit, cunoscute sub numele de „Terenul de joacă al uriașilor”. Formațiunile stâncoase cu aspect destul de nenatural și falnice dintre copacii de tolbă par să fi fost stivuite manual. Continuați spre cazare. Ajunși la cabană, este timpul să ne răcorim în piscină. După-amiaza târziu, faceți o scurtă călătorie cu mașina prin dunele din Kalahari pentru a ajunge la restaurantul dvs. „în aer liber” în mijlocul dunelor chiar înainte de apus. Dacă doriți să vă bucurați din plin de Kalahari, ar trebui să participați la un tur în natură de câteva ore în vehiculul deschis 4x4 al cabanei înainte de cină (opțional sau pachet de excursie). Veți afla apoi mai multe despre deșert și flora și fauna acestuia. Bucurați-vă de o cină pe dune, sub stelele africane (dacă vremea o permite). O noapte cazare la Auob Country Lodge (categorie medie). Aproximativ 400 km (mic dejun, cina)

Ziua 11: Desertul Kalahari - Windhoek (Luni)
Astăzi, după micul dejun, mergeți înapoi la Windhoek. Călătoria duce prin peisaje de savană plate și locuri de interes istoric, prin micul oraș Rehoboth și prin Munții Auas ​​înapoi la Windhoek. De asemenea, vei traversa Tropicul Capricornului, locul perfect pentru o ultimă fotografie de grup! Hotelul dvs. din Windhoek este chiar în centrul orașului, oferindu-vă posibilitatea de a explora o varietate de magazine, cafenele și piețe stradale pe jos. De asemenea, seara aveți la dispoziție o gamă de restaurante diferite, bucurați-vă de ziua în Windhoek! O noapte la Avani Hotel Windhoek (clasa medie superioară). Aproximativ 380 km (mic dejun)

Ziua 12: Windhoek (Marți)
A sosit ziua plecării, dar aceasta nu trebuie să se termine fără noi experiențe și distracție. Pentru a digera micul dejun copios, veți face mai întâi un tur de mers pe jos cu ghidul dumneavoastră la cele mai importante clădiri și monumente istorice, care se află în imediata apropiere a hotelului dumneavoastră. Nume precum „Christuskirche”, „Alte Feste”, „Kaiserliche Realschule” și „Tintenpalast” indică toate istoria bogată a epocii coloniale germane. Ca bonus, veți vizita capitala de pe vârful Muzeului Independenței (cu băutură inclusă) pentru a auzi istoria captivantă a orașului de la ghidul dumneavoastră. După o plimbare cu autobuzul prin alte părți ale Windhoek, este timpul să ne luăm rămas bun de la Namibia. După-amiaza, ghidul vă va conduce la aeroport, unde își ia rămas bun de la tine.
fârşitul călătoriei. (Mic dejun)

Pret

1597 Euro / persoana / circuit 11 nopti / demipensiune
Cere oferta Cere oferta