Australia - Kangaroo Island și Great Ocean Road Tour


Australia
De la 665.00 USD / 4 zile / persoana / Camera dubla

Facilitati

 • Scufundari
 • Sporturi nautice

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Ghid turistic profesionist
 • Hotel pick-up din Central Melbourne
 • 3 nopti cazare
 • 2 mic dejun, 3 prânzuri, 1 cină
 • Toate taxele de intrare în parc

Oferta nu include

 • Bilet de avion Bucuresti - Melbourne / Adelaide - Bucuresti
 • Cheltuieli personale
 • Alte mese sau activitati nespecificate
 • Viza
 • Asigurare medicala si Storno

Valabilitate oferta

10 Mart 2018 - 27 Dec 2018

Conditii oferta

 • Tarifele sunt per persoana si se bazeaza pe partajarea camerei.
 • Copiii platesc același preț ca adulții.
 • Acest tur nu este potrivit pentru copiii sub 8 ani.

Cazare

Conform itinerar

Descriere

Australia este o destinaţie turistică iubită şi vizitată de milioane de turişti în fiecare an, pentru a petrece o vacanţă de calitate în special în timpul perioadei de vară şi de a se bucura de excelentele şi spectaculoasele plaje. Turismul în Australia este una in principalele industrii aducătoare de venituri economiei naţionale. O varietate deosebită de floră şi faună înfrumuseţează această ţară pitorească iar rezervaţii naturale găsite aici sunt principalele atracţii. Partea continentală a Australiei este în principal un platou de altitudine mică. Centrul Australiei este alcătuit din câteva zone deşertice iar sud-vestul din câmpii fertile. Clima Australiei este în general potrivită, cu câteva extreme prezente mai ales în ultima perioadă de timp.

Cod catalog T4F 3724-121360

Itinerariu

Ziua 1: Melbourne - Great Ocean Road - Halls Gap
Vom începe aventura Great Ocean Road odata plecati din Melbourne la ora 6:30 și călătorim prin orașul surferilor Anglesea, unde von face o oprire pentru ceaiul de dimineață. Pe măsură ce mergem pe coastă, vom admira peisajele superbe si oceanul.

Vom face o scurtă oprire la Historic Memorial Arch pentru fotografii și la Râul Kennett, pentru a vedea coalii și păsările colorate, inclusiv Kookaburras, Papagalii și Lorikeets. Apoi vom ajunge la Golful Apollo pentru prânz.

Continuând călători, vom trece prin marea pădure Otway și Capul celor 12 apostoli, unul dintre cele mai renumite repere de pe traseu, și vom ajunge la Loch Ard Gorge.

Vom petrece noaptea în Parcul Național Grampians. Pranz inclus

Ziua 2: Grampians National Park - Adelaide
Astăzi vom explora Parcul Național Grampians, una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Victoria și o zonă bogată în cultura aborigenă, amplasată într-un peisaj frumos și accidentat. Vom face o plimbare după micul dejun prin parcul național și vom admira privelisti uluitoare la Boroka și Reed's Lookout.

În continuare, vom vizita Mackenzie Falls (sau Silverband Falls, o adevarata minune naturala. De asemenea, vom vizita Centrul Cultural Brambuk Aboriginal pentru a afla despre triburile locale Jardwadjali și Djab Wurrung. Dacă este suficient timp, vom vizita vizionarea Jaws of Death sau picturile din Aboriginal Cave.

După ce vă bucurați de o zi fantastică în Parcul Național, ne îndreptăm spre Adelaide, petrecând noaptea în centrul orașului. Mic dejun inclus.

Ziua 3: Adelaide - Kangaroo Island
Astăzi ne vom intalni la stația de autobuz din centrul orasului Adelaide pentru transferul spre insula Kangaroo, unde vom avea o aventură incredibilă. În primul rând, ne vom îndrepta spre ferma lui Rob, unde vom vedea o demonstrație autentică de tuns al oilor Aussie și vom întâlni câțiva câini ciobanesti fantastici.

Apoi, vom merge într-un tur unic la Distilleria de Eucalipt și vom afla cum se fabrica uleiul organic. De aici vom merge la Seal Bay și ne vom vizita o colonie de lei de mare australiani. În sfârșit, vom vizita Little Sahara, o regiune minunată de dune uriașe de nisip alb.

Vom petrece noaptea la Vivonne Bay Lodge unde ne vom bucura de o cină la grătar. Lodge-ul oferă de asemenea plimbari gratuite cu caiacul. Pranz si cina incluse.

Ziua 4: Kangaroo Island - Adelaide
În această dimineață vom avea o altă aventură fantastică pe insula Kangaroo! Mai întâi vom face o plimbare ghidată pentru a identifica coalii și canguri sălbatici la un sanctuar. Apoi, vom ajunge să vedem cele mai faimoase repere ale acestei insule: Remarkable Rocks și Admirals Arch! Ne vom bucura de un prânz delicios la gratar la Flinders Chase Visitor Center. În cele din urmă, ne vom îndrepta spre Golful Stokes și dealul Ironstone. Vom reveni la Adelaide și vom încheia turul.

Pret

665.00 USD / 4 zile / persoana / Camera dubla
Cere oferta Cere oferta