Facilitati

  • Aer conditionat
  • Room service
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare cu mic dejun in camera dubla

Oferta nu include

• Transport
• Asigurarea medicala
• Asigurarea storno

Cazare

Hotelul Athens Center Square este situat la 500 de metri de cartierul Plaka şi Piaţa Monastiraki şi la câţiva paşi de toate siturile arheologice importante. Oferă unităţi de cazare cu Wi-Fi gratuit și vedere impresionantă la Acropole.

Camerele elegante de la Athens Center au design personalizat și o fereastră mare. Sunt dotate cu aer condiționat, frigider, seif şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia modernă include articole de toaletă gratuite.

Vă puteţi începe ziua cu un bufet bogat de mic dejun cu delicatese greceşti, inclus în tariful camerei. Pe parcursul nopţii, hotelul oferă un mic dejun simplu pentru oaspeţii care pleacă devreme. În plus, aveţi la dispoziţie un bar și o cafenea unde puteţi savura băuturi. Terasa de pe acoperișul hotelului Athens Center Square, cu vedere panoramică la oraș și Acropole, este ideală pentru relaxare.

Personalul hotelului poate oferi informații de călătorie și recomandări privind restaurantele şi tavernele din apropiere. Cartierul comercial Ermou se află la câţiva paşi. Stația de metrou Monastiraki este la 5 minute de mers pe jos și oferă legături directe către aeroport și port.

Descriere

Oraşul Atena a fost vizitat de turişti încă din cele mai vechi timpuri. În epoca modernă, vestigiile sale antice au fost tot mai bine puse în valoare, prin lucrări de restaurare şi iluminări speciale pentru a atrage atenţia străinilor. Iar aceştia vin anual în număr mare număr să viziteze locurile în care a luat naştere, din multe puncte de vedere, civilizaţia Europei.

În Atena, unele vizite sunt aproape obligatorii. Iar prima este Acropole, considerată inima vechiului oraş-stat. Fortificaţia uriaşă domină metropola, iar în Antichitate adăpostea marile temple şi tezaurul cetăţii, unde se înălţa uriaşa statuie din aur a zeiţei Atena, creată de Fidias. La intrare ne întâmpină Propileele, un vestibul din coloane imense, de unde începe drumul spre Parthenon şi Erechteionul, două măreţe sanctuare dedicate Atenei şi lui Poseidon. Înainte, descoperiți micul templu închinat zeiţei Nike, a victoriei. Un alt obiectiv este teatrul lui Dionisos, unde se jucau piesele lui Eschil, Sofocle sau Euripide. Acesta găzduieşte şi astăzi spectacole.

De altfel, în toate cartierele Atenei, de la Monastiraki la Kerameikos sau Kolonaki, sunt vizibile vestigii ale măreţei cetăţi. Arta bizantină este pusă în valoare prin bisericile ortodoxe din secolele IX şi1X iar stadionul antic de marmură îşi are replica în stadionul primelor Jocuri Olimpice ale erei moderne.

Cod catalog: HTC

Pret

31.00 EUR / persoana / noapte / Camera dubla / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta