Facilitati

  • Aer conditionat
  • Parcare
  • Sali conferinta
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • cazare in camera dubla
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Acest fost teatru este situat la 400 de metri de Las Ramblas şi are o terasă pe acoperiş, cu vedere la oraş şi la mare. Camerele unice de la Acta Mimic oferă WiFi gratuit şi un TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Hotelul de design Acta Mimic este decorat în negru şi alb. Toate camerele în plan deschis sunt dotate cu aer condiţionat.

Hotelul are o curte unde vă puteţi bucura de un mic dejun tip bufet.

Hotelul Acta Mimic are o recepţie cu program nonstop, iar personalul poate ajuta oaspeţii cu rezervări la restaurant, bilete pentru spectacole sau excursii cu ghid în Barcelona. Sunt disponibile şi hărţi gratuite ale oraşului.

Acest hotel este situat în zona inferioară a cartierului animat Raval, la doar 700 de metri de portul din Barcelona. Staţiile de metrou Drassanes şi Paral•lel se află la mai puţin de 300 de metri.

Descriere

Capitala Cataloniei, orașul Barcelona este situat în partea de nord-est a Peninsulei Iberice. O regiune eminamente turistică, se bucură de nu mai puțin de 580 de kilometri de coastă mediteraneană – inclusiv faimoasa Costa Brava -, și de clima superbă specifică zonei, cu veri călduroase, fără foarte multe precipitații, și ierni blânde.

Regiunea în care este situată celebra metropolă spaniolă, oferă o cultură unică, un amestec specific de obiceiuri și tradiții ce au generat o mândrie patriotică greu de găsit în altă parte a lumii. Istoria sa bogată și diversificată, din care s-au născut pasiunea pentru artă și o arhitectură spectaculoasă, stă la baza unei moșteniri impresionante, ce variază de la ruinele grecești din Empúries, monumentele romane din Tarragona, lucrările de artă din perioada gotică, până la operele câtorva dintre cei mai mari picturi ai secolului al XIX-lea, precum Fortuny, Casas sau Rusiñol, dar și reprezentații secolului XX, Miró și Dalí. O mențiune meritorie o acordăm creației arhitectului Antonio Gaudí, ce se remarcă prin bazilica Sagrada Família.

Cod catalog: NER J3649A
Room code: 2MFR

Pret

75 Euro / persoana / noapte / camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta