De ce sa rezervi produse prin portalul nostru?
Pentru ca…
- datele tale sunt sigure 100%, iar la destinatie nu vei avea surprize.
- portalul nostru este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti.
- beneficiezi de Asistenta. Daca te pierzi in detalii si nu stii ce sa alegi sau, de exemplu, ai nevoie de un sfat pentru o vacanta cu mai multe destinatii, un consultant Perfect Journey te poate ajuta la orice ora.
- pentru a anula o rezervare, daca ai gresit sau te-ai razgandit, contacteaza un agent si te va ajuta fara a te lovi de mesaje automate sau de un robot la capatul firului.
- economisesti timp si bani. Daca nu gasesti ceea ce cauti in urma unei simple cautari, poti apela la un consultant Perfect Journey pentru o oferta personalizata in cel mai mic detaliu.

Descriere

Oferta speciala Air France Disneyland Paris

Air France prelungeste oferta speciala DISNEY, oferind GRATUIT tariful biletului copilului cu varsta cuprinsa intre 2 si 11 ani, acompaniat de un adult (copilul plateste doar taxele de aeroport - 60 euro).

  • sedere minima: 2 zile sau sambata noaptea;
  • sedere maxima: 10 zile;
  • perioada oferta: pana pe 31 martie 2017;
  • perioada calatorie: pana pe 30 iunie 2017;
  • biletele de avion la tarifele speciale se vand doar in conjunctie cu un voucher de cazare (minim 2 nopti) la un hotel Disney sau la unul dintre hotelurile partenere;
  • pasagerii care beneficiaza de aceste tarife trebuie sa pastreze voucher-ul de cazare pe toata durata calatoriei;
  • al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 2 si 11 ani, acompaniat de un adult, va beneficia de o reducere de tarif de 25%.

Va asteptam!

0 Comentarii


Scrie un comentariu


captcha